Imaš temu o tome.
Wildbabe ti je par puta radio mod na w800(mjenjao je masku i software)+(doduše modirao je d750) pa njega najbolje pitaj za sve.
Inače dobiješ w800(bitnih razlika nema)
Printable View
Imaš temu o tome.
Wildbabe ti je par puta radio mod na w800(mjenjao je masku i software)+(doduše modirao je d750) pa njega najbolje pitaj za sve.
Inače dobiješ w800(bitnih razlika nema)
hvala, ali nasao sam turtorial o tome vec na nekom SE forumu, samo sam htjeo znat dal ima nekih razlika znatnih, jer ovako bi prosao sa k750=w800i za maks 200kn a onako bi potrosio soma kuna na w800i.
@Mario*, ako bi se odlucio staviti masku i soft od w800 na k750, dobio bi w800 telefon jer su hardverski isti.....
E sad, kad uzimas masku za w800 to ti je 250 kn + ugradnja u ovlastenom servisu jer sam se raspitivao na par mjesta i ekipa se jednostavno nije usudila to raditi da nekaj ne zajebu....
Zatim stavljanje softa gdje ti je to nekih 50-70 kn + 512 MB memory stick 150 kn....
Ne znam kako se sad krecu cijene w800 i k750, ali kad se sve zbroji i oduzme, preporucam kupovinu direktno w800 jer nemas zajebancije oko kupovine tih dijelova + kada uzimas masku sa strane, pocet ce ti se guliti znak walkman s bocne strane, sto mislim da nije slucaj s originalnom maskom kad uzimas w800 telefon....
a ok, ne znam, i ja se bojim da bi mogao nesto sjebat pri stavljanja maske od w800i, mada frend ima karticu od gige i soft je vec stavljen. ne znam koji vrag opce hoce da uzima w800i, ali kad stavi masku za 250kn u servisu opet ce prociu jeftinije nego da kupi cjeli phone, a i onda bi ga mogao prodat za vise, makar mislim da se w800i prodaje za malo vise od k750i, nek me ispravi nqtko ako sam wrong.
Ne bih preporucio da sam rastavljas i sastavljas jer bi zbilja mogao shebati mob, mene je odbilo par ljudi po servisima jer se jednostavno nisu usudili to raditi...
Ovak si zemes w800 bez obzira sto je skuplji, ili stavi samo soft od njega u k750 te karticu bez obzira na kuciste...
uzmi w800 ako je do 100-150kn skuplji,vise nikako...besplatno solo promjenis soft,a kartica od gigu se mogla nac za 150kn,512 i jeftinije..i jos imas crni w800..
Ko ima smelosti da sam pokusa ovde je detaljno uputstvo kako od K750 napraviti W800 (35 MB). Prica je na kineskom ali slika govori vise od reci.
http://jon00182.myweb.hinet.net/index.htm
jel mi moze neko rec o cemu se radi u tom filmicu,trenutno sam na carnetu...
Kako je to moguce? Je li to ovaj fajl (k750i)? traje 15 min i 8sec. Nije moguce da ga je bas juce autor zamenio novim. Kakva koincidencija:) U svakom slucaju ko je resio da to obavi ovaj snimak ce mu biti od velike pomoci.
http://i29.photobucket.com/albums/c2.../K750-W800.jpg
Možeš sve promijenit
moj frend je promijenio i masku i soft
E ovako prvo i prvo žao mi je što ja zbog ovake gluposti moram otvarati novi thread znam da već ima ali jako me zanima dakle kako staviti na k750i softvare od w800i i da li to da radim kod kuće ako je navedeni mob (SE k750i) ima softvare od vodafon livea...dakle molio bih vaše odgovore ak da kako da to napravim????
Ako nađete temu gdje je to već napisano samo stavite link!
Unaprijed hvala!
Dakle mob je CID 49 red sa vodafon live
Firmware:R1CA021
Koji firmware da stavim obićni od w800i radim u xs++ dakle na svom w800i sam napravio samo pitam jel trebam isto napravit ko i na w800i?
da provuces kroz g slide oba dva (red 291 block header), onda flash main, pa fs ,pa custom., pa opet main r1bc002 i daj citajte taj forum pa necemo za svaki mob novi thread citat ...
Da ali možeš li mi točno objasniti što trebam napraviti u GSlideu jer neželim sj**** mob nije moj...molim vas...a u xs++ znam...
otvoris gslide odaberes pod header 2010 red 291 block i gore pod flashfile odaberes main a dolje output napises w800 main i stavis di hoces da ti ga spremi i stisnes process.kad zavrsi ugasi pa upali opet odaberi isti header samo gore stavi fs u flashfile i dolje ga spremi pd w800 fs di oces opet process.i to je to
Hvala sve sam napravio al sad sam spojio na komp mob opet nakon fleshanja jer ga nemogu upalit i u xs++ mi očita mob ali piše da nema ni firmware ni CDA ni ništ sad ga opet flasham pa ću vidit hvala...ajd ak se nekom već dogodilo nek ponudi rješenje! hvala!
eo mob radi hvala na pomoći i uživajte!
:tomato: :tomato: :tomato:
znam da sam možda tisućiti koji je otvorio ovu temu al zbilja mi neke stvari nisu jasne oko "pretvorbe" k750 u w800 pa vas molim za pomoć:tomato:
R1CA021
prgCXC 125952_EU-_1_CL
R1CA021
EROM:R3A005
prgCXC 1250091
DB2010_CLARA_FLAFLA
e sad neznam koja mi e verzija softwera...laik sam na tom području...
i ako postoji neka dobra duša:D da mi nabaci link za potrebni firmware za w800 i sve potrebne stvari kako bi "pretvorio" svoj k750 u w800 uz neko lagano objašnjenje...unaprijed hvala...
-------------------------------
ubuduce malo pretrazi ostale teme a ne odmah otvarati novu