digitalci skoro pa nece vise biti potrebni, sve će zamjenit mob, a ovaj samsung sa 10 mp, to je stvarno PUNO u usporedbi sa mojim digitalcem od 6mp
Printable View
digitalci skoro pa nece vise biti potrebni, sve će zamjenit mob, a ovaj samsung sa 10 mp, to je stvarno PUNO u usporedbi sa mojim digitalcem od 6mp
hm....jedva cekam dan kad ce doc taj samsung kod nas...definitivno bacam fotic onda....nego,i ovaj lg je fakat dobar..18mm je tanak,a ima i odlican video,30slicica po sekundi sto je impresivno za mobitel i k800 koj ima svega 15....jedino sto je jos uvijek qvga sto uvelike razocarava.... na foticu imam snimanje vga i 25frames per second i odlicna mi je stvar,tako da ovih 30 zvuci dobro,samo da je vga barem... a ccd senzor ima mob,not bad,al cijena je prepaprena da bi uzimao taj mobitel,nije nesto isplativ bas,dok malo pojeftini izac ce bolji tak da vjerojatno ovaj lg necu gledat...:funny:
LG mi nekak bez veze izgleda, ljepši je n95 :love:
a onaj samsung možemo zaboraviti :spin:
di se moze ovaj mob. kupiti ?? ja bi ga kupio..tj. imam narudžbu..
u HR jos nije u sluzbenoj prodaji,ali valjda ce biti.
Nece Biti..zato I Pitam Gdje Se Moze Nabavit Vani..?
najblize u srbiji
Vidi se da stvarno ne mislite......pa NE MOŽE taj mob od 5MP bit bolji od nekog digitalca (Olympus,Canon...) od 3,2 MP bolji.........onda bi se prouzvođači digitalac prestali bavit proizvodnjom navedenih........jer mobitel nema tako dobar objektiv kao digitalni,i nema tolko procesora za poboljšavanje slike......tak da je NEMOGUĆE da mobitel ima bolju kameru od bilokojeg digitalca........joj,kak ne volima kad ljudi gledaju samo MP........dotični uvijek i budu razoćčarani jer su gledali MP..........Imam Canonov fotoaparat od 6.0MP........pa kladim se u 10000000000000kn ako hoćete da taj Samsungov mob od "10MP" ima lošiju kameru.........jer je ZAGARANTIRANO ima........To je isto kad ljudi kupuju grafu pa vide "vau,ova ima 512MB"...a ono 64-bitna i DDR mema,a još takt meme 400mhz...........mislim ono,na ovakve izjave kad ljudi gledaju MP se mogu samo nasmijat......
Ispricavam se zbog poduzeg posta.......
pa jasno da ne moze biti bolji od pravog digitalca.samo je fascinantno kako su proizvodjaci mobitela u kratkom vremenu od gotovo potpuno neupotrebljivih fotica na mobitelima do prije nekih 3 god,sada proizvode kamere koje su daleko blize pravim digitalcima (naveo si samsung SCH- B600 sa 10mp).
review:http://www.gsmarena.com/lg_kg920-review-130.php