ne znam kak tebi ali 24mj je meni super puno kad imam obvezujuci ugovor.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Printable View
ne znam kak tebi ali 24mj je meni super puno kad imam obvezujuci ugovor.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
ajd pomnozi 24 sa 60+12.50 i dodaj onih 500 pa pogledaj koje si sve mobitele mogao kupiti .
Definitivno je 24 mjeseca puno i u svijetu komunikacija se puno toga promijeni u tom periodu, ali po mom skromnom misljenju puno Vas krivo razmislja o pretplati.
U pretplati su ipak cijene razgovora povoljnije i kod vecine operatera se za taj iznos dobije mogucnost nekog oblika besplatnog razgovora i (ili) SMS-a.
A i jedan bitan faktor je taj da nisu svi u mogucnosti izdvojiti nekoliko tisuca kuna za mobitel a u ovim varijantama ga dobiju za nekoliko stotina kuna.
Pa zar ne zivimo svi sa nekim oblikom kredita za koji placamo kamatu (npr:12,50 za frekvenciju)...........
@Router
Ti pretpostavljam kupis mobitel od 2k kuna i onda ti proizvodjac vraca 1500kn preko razgovora?
Logika ti je pusiona, NHF, ali je tako...
pa ja vas ne kužim.!?!= Citat =:
Izvorno postao Router
Pa ak trošim svaki mjesec 80-100kn već neznam kolko godina, onda ću vjerojatno tak i nastavit trošit u naredne dvije godine.
a ovo da zbrojim 60 +12.5 *24 isto ne kužim. pa nisam platio cca 1500kn sad, nego ću platit kroz godine razgovorima i sms porukama.
Najbolje je izračunat kolko ću imat troškove idućih 10god i onda reć "a jesam glup, pa kakav sam mogo mob dobit za te pare..."
To je isto ko da ja vama kažem "a kolko ste bonova kupili ove 2 godine, mogli ste radije kupit bolji mob.......
Missing the point , ali dobro . uzivajte u svojim 'ugovorima' i mobitelima .
tako je missing the point.. ne bih nikada potpisao ugovor na 2 godine.= Citat =:
Izvorno postao Router
Potpisujem, i kaj je najgore radi se o brandiranim mobitelima izvana i iznutra (softver) tak da nema šanse da uzmem takvo smeće i još na 2 godine! ! ! :rifle:T-Mobile= Citat =:
Izvorno postao khideg
Čekaj malo, jeste li vi normalni? Kaj vi mislite da je pretplata kao nekad, kad si ju morao platiti, a od nje ništa ne dobiti? Ja svoju cijelu pretplatu potrošim na pozive, poruke i ostalo, a ne dajem je cijelu za "održavanje mreže". Jedino što mjesečno dajem dodtano su tih 12,50 kuna, koje BTW ni ne idu operateru. I ako sam uzeo jedan D750i, koji je ekvivalentan jednom K750i za 1.899 kn na godinu dana na Tarifi 150, onda mislim da sam dovoljno dobro prošao, obzirom da ionako sam već par godina na Tarifi 150...= Citat =:
Izvorno postao Router
svi moji ugovori su bili na godinu,dvije i nikad nisam požalio-jedino bi bilo lijepo da je još veći popust na kad produžuješ ugovor i tarifu i da korisnici tarife imaju još manju cijenu impulsa:)
poanta. slažem se s freshom
= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
e velja velja...to kao da nemas pojma sto ti ljudi pokusavaju objasniti....
@revo
Očigledno si ti u nekakvoj zabludi i ne znaš što znači pretplata na T-Mobile... Uostalom, jesi li ju ikad i imao?
Meni je smijesno jer ko da slusam trgovce u t-comu , tako su isto meni objasnjavali svoje pogodnsoti kad sam dosao raskinuti ugovor . pranje mozda ;D
hehe, tako nesto.. ali dobro ko voli nek izvoli.= Citat =:
Izvorno postao Router
Znači, da toliko telefonirate i šaljete poruke da mjesečno trošite po 200-tinjak kuna, vi biste uzeli prepaid? Ili? Koji je vaš point?
The point is : IT's a lousy deal .....
Ajde mi objasni koliko ja lousy, obzirom da bi ionako potrošio te novce za poruke, pozive i ostalo?
Slažem se s freshom i abdom...malo sam gledao cijene po VIP-u na pretplatii one su dosta veće...također, sve što platim, to i potrošim, a ako mi i nešto ostane, to ne propada nego trošim u sljedećem mjesecu...
Dakle, koliko god svi pljuvali po T-Mobile, ovim i onim akcijama, mislim da je još uvijek "best buy" mreža kako bi se reklo, bez obzira na sve...
Jedino što mi je krivo da još nemaju razgovor za 0kn sa Favourite brojem ili nešto slično, osim u opciji Team...za sve ostalo smatram da su OK!
ajmo ne uopće kupovat mobitele pa ćemo vidjet kolko smo para uštedili!?
Tako je!= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Ljepo cip kartice u ruke i na telefonske govornice!
ma daj!!! covjek ni danas nije sposoban biti bez mobilnog uređaja :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Raf
24x60 = to ionako potrosis pozivima, sms-ovima..= Citat =:
Izvorno postao Router
U danasnjoj zalosti ljudi jedino tako 'čitaj: kreditom' dolaze do vrijednosti (stan, auto..). Stan na kredit platis duplo, pa pogledaj kako si mogao kupit 2 stana..
da si samo jos 30 godina zivio sa starcima i sve te novce zapio od jada,
tj da si se samo jos 2 god strpio pa zivio bez mobitela pa pogledaj koje si sve mobitele mogao kupiti
Po tvome je najbolje nista ne kupovat do zadnjeg dana zivota i onda kupit droge i overdozirat se :P
e o tom ti ja pričam