radim ,radim,radim pa žena djece komada x i studiro i gubio vrijeme oko faksa i radim već predugo a zanimacija moobiteli,mobiteli i ponekad dlanovnik autići oni veliki itd..........;D
Printable View
radim ,radim,radim pa žena djece komada x i studiro i gubio vrijeme oko faksa i radim već predugo a zanimacija moobiteli,mobiteli i ponekad dlanovnik autići oni veliki itd..........;D
...maturant u ETŠ N. Gradiška - Tehničar za računalstvo + posao u fotostudiju (snimanje, slikanje itd) + dijeljenje Kaufland letaka :) i to je to (zasad)...
Nemoj plasit buducu kolegicu;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
@mala
Ako si imalo organizirana i sa odredjenom disciplinom, faks se da zavrsit. Istina je da se dosta uci, al nije to nista nemoguce, svi moji kolege i ja redovno upisujemo godine!
ja radim u osnovnoj kao učenik
ja studiram poprilicno neuspjesno na EFZG , mozda budem 3. god. na jesen .
radim za Bosch - nesto kao hostesa sa alatima .
Ja radim u jednoj državnoj firmi kao računovodstveno-knjigovodstvena referentica
hrvoje, srednja škole (tehnička škola ruđer bošković), 2. razred, smjer računalstvo. tu i tam rintam kod starog
školarci prednjače.....
ja studiram na FOI...poslovni sustavi. prva godina. i školujem se za nogometnog trenera, trenutno sam na obaveznoj praksi....
radio sam malo preko ljeta, a ne znam ako ću i ove godine....
hobi:
auti (netko spominjao X5 :king: )
mobiteli
nogomet- zasad hobi, uskoro nadam se posao.
putovanja- obožavam, svake godine idem negdje barem jednom, nadam se da će i broj i udaljenost i atraktivnost rasti
more- i sve oko mora (ronjenje, vaterpolo, picigin, jet ski, skijanje, .....) postoji milijardu zanimacija oko mora. svaku sezonu otvorim krajem 4. početkom 5. mjeseca
Evo moji lijepi...
Trenutno nezaposlen, zeljno iscekujem sljaku. Do onda se gubim po net-u i naravno, ovom forumu.
Izucio sam stampariju u Münchenu, radio u prodaji i distribuciji IT-tehnologije, konobario, mijesao koktele etc. I TAKO !!!! :jump:
I smell Andrea.....= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
FOI PITUP u Sisku
Istina... I ja sam završio Ruđer, smijer MEHATRONIKA... Daj pazi bio sam M razred... Završio bez ponavljanja razreda, jer mi je Digitalnu i Sklopove predavao legenda od profesora: Kovačić= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
CYB koji si ti smijer bio...
Ja sam nio smjer elektrotehnika= Citat =:
Izvorno postao Ićo
bolonjac...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
tehnička škola županja 1raz ništ ne učim vježbam matematiku i lagano prolazim enjoy in llife life is toooooo short
pecem pizze i svasta honorarno
= Citat =:
Izvorno postao djebab
Mogu li koju narucit ako si u sluzbi ........?:chef:
Ja sam Mario(u požeškom kraju me neki znaju pod nadimkom Ćimo),radim u brodogradilištu 3.maj kao brodocjevar već 4 godine.
Hobiji: mobiteli(otkad postoje)+skoro sve vezano uz njih,kompjuteri i fotografija.
Studiram na ekonomiji 1.godina. Radim honorarno za adriatic kabel, i povremeno se bavim servisiranjem kompova, web dizajnom itd.
Starsti i zanimacije su me većina stvari vezane uz tehnologiju(kompovi, mobiteli, auti, grafički dizajn-3ds max, web dizajn, wireless tehnologije itd) i ulaganje u sebe i svoje znanje. Htio bi si naći neki posao za testiranje mobitela, HW, SW ili tako nekaj, recimo kao u BUG-u, MobilMediji ili tako nekim časpoisima ili tvrtkama koje se bave time ili servisiranjem već navedenih uređaja.
Uskoro mislim položiti ECDL i CISCO tečajeve(skupljam pare) (jer ništa mi ne znači što ja sve to znam ako nemam nekakve diplome ili certifikate)
Trenutno nezaposlen. Tražim neki posao. Nadam se da ću nešto dobro nać! Sve me zanima što se tiče tehnologije, al sam prelijen da bi učio iz knjige.
ni bed samo koji si dio grada ?
zavrsio za konobara. pa za turistickog tehnicara. pa pokusao neki faxic, tj 2, da budem precizniji. no bez uspjeha.tj. interesa za doticne. planiram nastavit 'skolovanje'. a bez posla trenutno.
imam dosta interesa al se jos nemogu sigurno odlucit u kojem smjeru posvetit zivot. :) zivi bili pa vidjeli.
= Citat =:
Izvorno postao djebab
Srdoci...Kod benzinske..
radim kao voditelj grafičke pripreme, na isprintima velikog formata i još dosta sličnih stvari.