Naravno da nista od toga, pa napisao sam jasno da je rijec o nostalgiji i o paralelenom svemiru :)
Printable View
Naravno da nista od toga, pa napisao sam jasno da je rijec o nostalgiji i o paralelenom svemiru :)
imao sam telefon s UIQ3 platformon (g700) i neko vrjeme p1, i koliko god bili oni dobri a i jesu, samo su spori za poludit, samo za napisat sms nekad ti više treba da otvori za pisanje nego je ti napišeš..
inače g7oo je bio fenomenalan mob dok se nije razbio pa prešao na nokiu koja je puno brži symbian..
a za normalno korištenje moba s uiq3 platformon bolji je i sagem(čitaj javit i poslat sms nešto uslikat i povremeno na net) tako da sam android može uiq jedino na fotografiji pokazat, naravno nakon 15-20 sekundi koliko treba da otvori fotografiju.
da ne ispade da pljuvam uiq ipaj je to bila moja prva platforma pametnijih telefona, i njegove mogućnosti su neograničene samo šteta da ga nisu dalje razvijali, jer je puno ljepši i s više toga dolazi nego nokijin s60v5 jedina mana mu je sporost a sučeljee kao sučelje je odlično jer je kao običan sonyericsson ali ima neograničenu primjenu tako da ako ikad se pojavi UIQ4 ili 5,6 nabavit ću taj mob:spam:
Sumnjam da će ikad uiq4:) ali istina da su spori bili... na m600 isto poruke poludio dok otvara a na g700 neku microsekundu brže al u globalu oko 4-5 sekundi im treba pa nekad nervira onoga ko više sms tipka... ali i dalje ostajem pri onome da je m600 dizajnerski predivan mob!
:ontopic: