Mene bi bilo sramota vozit bmw serije 1 auto je toliko ruzno da ga nebi preporucio ni najvecem neprijatelju.... radje si uzmi taj audi ili neki golf
Printable View
Mene bi bilo sramota vozit bmw serije 1 auto je toliko ruzno da ga nebi preporucio ni najvecem neprijatelju.... radje si uzmi taj audi ili neki golf
Onda bi morao imati i Njemacku vozacku dozvolu jer bi inace bio u carinskom prekrsaju.Znaci kada bi te policija zaustavila, a ti vozis auto sa njemackim tablicama i hrvatskom vozackom uzeli bi ti auto i odvezli na carinsko parkiraliste i mogao bi ga zaboraviti dok ga vlasnik ne bi dosao podignuti.Uz sve to platio bi i veliku kaznu.Pa sada vidi dali ti se isplati.Opet ponavljam, ako hoces atraktivan auto, kojih nece biti puno otidji do Hondinog salona i provozaj ili sjedni u novu Hondu Civic.Ovo sa hondom je provjereno jer sam je ja prije neki dan gledao.Unutra ti izgleda kao Enterprais,a i niti iz vana ne zaostaje za njim:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
prvo, nisam samo na ta dva, ja sam ta dva auta stavio u dvoboj. Nego, reko sam sto najbolje do 25k.
Sto se tiče honte, oni reklamiraju auto kao jedan od najtiših. To me ne zanima. Općenito ne volim pretjerano razvučen izgled. Honda ko honda, kupit ću je ja, kupit će je susjed, pa ćemo svi imati hondu civic. Neš posebno jeftino 3 sjed min. nabrijanog izgleda, a ne SF izgleda...
Ne vjerujem da ce ih puno imati Civica, ako se ne varam najjeftiniji je oko 20.000€ tako da ne vjerujem da ce se bas trgati za njom.A da pogledas lanicu deltu HF turbo integrale;D;D Salim se, ali taj auto ima najbolji zvuk, pogotovo kada se ukljuci turbina i pocne puhati.Mozda bi ti odgovara Alfa 147GTA, ali nju ces naci samo polovnu za taj novac, ali auto je mrak i dizajnom, zvukom i voznim karakteristikama.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ha krompirko i ja imamo slican ukus... ni ja nebi hondu jer ne volim takve aute, futuristickog izgleda. klasika rulz!!!
ja bi uzeo nekog starog mustanga 70. godiste i za ostatak novaca ga uredio i sredio, i imat ces auto za kojim ce se okretat svi, a za hondom nece ;)
OK OK OK
A SADA SVI POLAKO VRATITE SE NA ZEMLJU
ili malo pretjerivanja nikome neškodi
:evil:
Nekako sam više vjerovao čovjeku koji je kupovao KIA Picanto
Ovaj gore post ne kontam! A što se tiče starinskih auta, dakle 70 i ispod, to je stvarno previše za mene, jer ja nisam mehaničar, volim elektroniku... itd.
Naravno da bi volio imati neki takav auto, al da se onda mali crnac brine o popravcima, doradi itd.
ma uzmi neki iz tridesetih i bit ces glavna faca