SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Ali, SE-ovci su imali najbolju najeru- privući i jedne i druge i nove kupce.
Fulali su.
Šteta svih tih milijuna..... :)
Printable View
SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Fulali su.
Dobro došla i nema ti spasa kada ti Whiteboy pročita tvoj introducing post.
izzycool jedes govna a burek jeftin ;)
istina je mozda to da ljudi ne zele ni Sony ni Ericsson ali ŽELE sonyericsson...
Kahm, izyc. ima pravo na svoje mišljenje i što je najbolje izrekla/o ga je...
Pozdrav!
PA nitko ni ne kaze da nema pravo... NHF
[QUOTE]Poslao: izzycool
SE je promašaj.
prvo malo pure pojedi pa nesto reci o SE :fried: :lol:
Izgleda da je izzycool nekome gadno sjela/o na žulj ali što ćeš i ja slično započeh na ovom forumu pa - ne daj se obeshrabriti svi su ovdje ok samo malo obzirnije prema mobovima koje koristimo... :D
tocno DMI kaze ;)
Prvo, dobrodošla na forum. :)= Citat =:
Poslao: izzycool
Fulali su.
Drugo, kako misliš da su 'fulali' kad ljudi kupuju SE? Odi jedan dan u Elektromagic na primjer i budi tamo i vidjet ćeš u kratkom vremenu koliko se telefona tamo prodaje. Vjeruj mi, puno! Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
kak ste mogli tako napasti nekoga, i to sa fakat bezobraznim rijecima! kaj ste pukli! a ona ima pravo, pogledajte kako je pala prodaja pa onda zakljucite
Ako mislis na mene s tim bezobraznim rijecima... na kraju je smajl ";)"
ma ono fakat ste ga napali!
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam ;)
ma SE je zakon
Iako je SE sada na sestoj poziciji... jos uvijek prodaje puno mobitela... ima jos deset proizvodjaca iza sebe... a ta je lista objavljena prije pustanja T610... s tim sto su mu spustili cijeu toliko, postati ce high-tech mob za mase, i imati ce ga mase ljudi, u to budite sigurni... :)
vjeruj da ga daju za soma i pol isplatilo bi im se= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam ;)
S ovim se slazem...imao sam sony z5, z7, t39 i sutra dobivam SonyEricssona= Citat =:
Poslao: whiteboy
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
imo si i siemens:D
imao sam ja mnogo toga:
3210
c35
c45
m35
s35
s55
gd93
motorola t250
samsung r210s
samsung r200s
samsung n500
samsung n400
ericsson t39m
sonyz7
sonyz6
SE t68
SE t610 od sutra !!! :)
[QUOTE]Poslao: whiteboy
[B]Prvo, dobrodošla na forum. :)
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
I ja isto Ericsson T28,Sony CMD Z7,T68i,T68m nadogradjen u "i"
i jos toga ali se nikako ne mogu sjetiti :D
[QUOTE]Poslao: sezam-picika
[B]imao sam ja mnogo toga:
sonyz6
koji ti je ovo?
C35
3210
T28
ot512
T66
CMD Z7
5210
t 68
i uzbrzo ce doc deveti samo ne znam koji od ovih 7210,Samsung T100,ili nesto trece
Trebalo je pisati z5, greska...necu editirati da ne ispadnes lud :D
sve pomalo minjam ih svako malo sad nastojim doć do NEC e525 ali neznan di ga kupit