evo ja sam sad probao poslati poruku TPO na 880, i ono ništa, nikakav odgovor mi nije stigo!
evo ja sam sad probao poslati poruku TPO na 880, i ono ništa, nikakav odgovor mi nije stigo!
Stići će ti... u jedno 10-ak kopija... ;D
nakon kaj sam jucer poslao poruku, stigla mi danas oko 5 sati. vjerojatno na digitron racunaju posebno za svakog pretplatnika, pa ne mogu tak brzo reagirat. na t mobilu dode u roku par sekundi.
Meni je stigla nakon 4 sata, haha.
svašta sa njima....
ja sam poslao 26.02 i nisam dobio odgovor, pa sam poslao ponovno 28.02. i nakon sat vremena nazvao službu za korisnike i od ljubazne operaterke dobio standardni odgovor "Znate, imamo tehničkih problema" i da mi je za drugi mjesec potrošnja 63 kune i nešto lipa. Nakon sat vremena stiže mi SMS gdje piše Neplaćena potraživanja 111,71 kn... kada od toga odbijem 48 kn dobijem 63 kn, dali je to to i zašto je tih 48 kn bilo pridodano kada je kraj mjeseca?
Ako netko može molim da objasni, hvala
ja sam poslao jucer oko pola 12 i jos nisam nis dobio. vec 3 dana ne mogu prek smsa dobit stanje
dokaz da ne radi dobro ta mreza i sve u njoj :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
ma glavno da radi mukte broj. meni nije problem nazvat sluzbu i malo s njima porazgovarat, pogotovo ak se javi neka teta. problemi postoje kod svih. kod nekih vise, a kod nekih manje
dokaz da je netko deevoluriao sa zivcanih stanica na ganglije= Citat =:
Izvorno postao macak_os
Danas sam putem SMS na 880 zatražio stanje potrošnje za ovaj mjesec i dobio infirmaciju da je moja potrošnja 121 kn što mi je odmah zazvučalo puno previše. Nazvao sam službu za korisnike i dobio odgovor da je moja potrošnja 29 kuna. Naime zadnji plačen račun nije odbijen od 121 kune tako da mislim da je ova usluga vrlo nedorečena i možda bolje da je niti nema jer se u ovakvu informaciju ipak ne možemo pouzdati.
Pozdrav od Đuke
Pa, ako si platio račun prije par dana, vjerojatno nije još bio proknjižen i u evidentiran kod njih, tako da tu sumu nisu ni mogli odbiti...
Ja još nisam platio račun od 2 mjeseca.24.03. poslao sam poruku za stanje koje je bilo 404 kune,a danas isto tražim stanje kad ono 560 kuna! Zvati ću kasnije SZK pa vidjeti šta je.