evo ja aktivirao Mukte broj i pricao s curom na 098 10 minuta i nista nije skinulo sa racuna :) Samo ne znam jel sam se zeznuo. Pise da na kraju mjeseca skida 20 kn. sad ne znam, ipak je danas 31 :) al nema veze, imam 150 kn na racunu
Printable View
evo ja aktivirao Mukte broj i pricao s curom na 098 10 minuta i nista nije skinulo sa racuna :) Samo ne znam jel sam se zeznuo. Pise da na kraju mjeseca skida 20 kn. sad ne znam, ipak je danas 31 :) al nema veze, imam 150 kn na racunu
ne vjerujem da se jos moze aktivirati,ali u svakome slucaju strasna je ta nova tarifa!
ma nece ti skinit nista.= Citat =:
Izvorno postao zmija
20kn je i na karaju mjeseca se placa, ali ako ne koristis cjeli mjesec nece ti skiniti 20kn
po danu ti je 0.66 kn
ako svaki dan nazoves bar jedanput mukte broj na kraju mjseca ode 20kn
ako u mjesecu nazoves samo 20 dana zoves mukte broj a onih 10 dana ne, na kraju mjesca ti skinu 13.20kn
ako u mjesecu nista ne pricas s mukte brojem nista ti ne skinu :)
Kaj se više ne može aktivirat??= Citat =:
Izvorno postao zmija
ma moze se, bas non stop pricam s curom a kn na racunu iste :) Makar dluzbeno pocinje sutra aktivacija, ja sam jos veceras oko pola 10 aktivirao i RADI :thumbup:
ma moze se aktivirati...bez brige...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
@imatic lakse malo s pricom, cura ce se se odreci,dojadit ceš joj :)
Ma znam da se može samo ne znam na kaj je zmija mislio...= Citat =:
Izvorno postao khideg
mislio je "ne vjerujem da se JOS moze aktivirati" kao u smislu jos dok ne uvedu sluzbeno, a to je od sutra...
Nisam primjetio da lije netko već spominjao, ali aktivacije usluge za postojeće korisnike obavlja se u Tele2 prodajnom centru. To je stvarno glupo. Želim frendici aktivirati mukte broj, pošaljem broj, a kad ono poruka da nije moguće aktivirati uslugu i da ode u najbliži Tele2 prodajni centar. Am I missing something?
@frish-KI
da, tako je i meni rekao ovaj iz sluzbe za korisnike
a i sad vidim ovo na njihovom webu
= Citat =:
TELE2 d.o.o. zadržava pravo da TELE2 pretplatnicima koji aktiviraju uslugu Mukte broja pozive preko 1000 minuta mjesečno prema Mukte broju naplati prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem.
Prošla me svaka volja za aktivacijom te usluge... Da sad idem u trgovinu gdje sam otvorio pretplatnički ugovor i da tražim aktivaciju... Ne da mi se... Kaj s onima koji žive u mjestima gdje nema njihov centar?
bezveze im to, ja sam npr na drugoj tele2 kartici ugovor aktivirao u ZG. sad bi valjda ja trebao ici u ZG samo to aktivirati. Svasta.
jel govoris o pretplati ili prepaid?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
za pretplatu mislim moze i smao poziv na 444
a na prepaid se aktivira slanjem poruke na 888
Prvo treba na broj 888 poslati *TARIFAMUKTE* s time se aktivira tarifa Mukte i zatim *MUKTEBROJ 0xxxxxxxxx* opet poslati na 888.
I to je to
Ne moraš ići u ZG, možeš na bilo kojem prodajnom mjestu. Ja sam maloprije aktivirao tarifu na drugom prodajnom mjestu od onog gdje sam prvi put ubo pretplatu. Dakle ovaj postupak je za pretplatu:= Citat =:
Izvorno postao imatic
1. odeš na Tele2 prodajno mjesto
2. čim tamo teta (striček) koja se jedva snalazi sad s tom novom tarifom ukuca u komp podatke možeš poslati sms na 888 sa sadržajem: Muktebroj 09xxxxxxxx
3. Nakon što si poslao sms dobiješ sms natrag da aktiviraš mukte broj slijedećim postupkom: *137*3859xxxxxxxx*1# pa stisneš zeleni gumbić, slušalicu, pozivati ili šta već imaš
Da mi je znati zašto to ne može funkcionirati kao na VIP-u? Koliko mi je poznato, kod njih se samo pošalje poruka...
Pa i na tele2 prepaidu možeš riješiti preko poruke, ali je na pretplati malo drukčije jer se mora mijenjat tarifa.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
O tome pričam. Bokte, ispada da mi na pretplati, koji smo vezani ugovorom na godinu i pol imamo najviše posla sa svime, a na kraju plaćamo više nego oni na prepaidu. Pritom mislim na onih 12,50 kuna mjesečno... Trebali su napraviti razlike u cijeni razgovora između prepaidovaca i postpaidovaca...
potpuno se slažem cjene su iste i zbog tih 12.5kn, ispada je je skuplje biti na pretplati nego na bonovima... dobro vi ste dobili telefone jeftinije.ali opet.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da, ali u tarifi mukte se plaća 20kn mjesečno mukte broj ako ga koristiš svaki dan pa ispadne malo jeftinije na pretplati biti :spin:= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa 7.5kn razlike, recimo da koristis svaki dan broj dakle placas 20kn= Citat =:
Izvorno postao ojpi
a na pretplati placas 12.5 frekvenciju to je ajd kao ta akivacija
i dakle ako na bonovima ne koristis bas svaki dan taj broj ti su u biti u boljem polozaju nego pretplatnici...
12.5kn je 19 dana koristenja mukte broja na bonovima. znaci 11 dana razlike.. mislim da se pretplata ne isplati.
Tu se operateri oglusuju tj. ogradjuju od radijske frekvencije jer to to zapravo naplacuje drzava pa uopce to ne uzimaju u obzir.
istina, prepaid su prakticki u boljem polozaju, sto zamjeram svim nasim operaterima, a ne samo tele2.= Citat =:
Izvorno postao khideg
meni se pretplata isplati jer bonovi su mi uvijek bili GNJAVAZA, pa gledajuci utroseno zivce sam na dobitku :D
evo i ja aktivirao, čini mi se jako povoljno sve u svemu....
jest povoljno ako cesto razgovaras sa jednom osobom.u drugim slucajevima je bolja tarifa 85.