očigledno da je bumo vidli
Printable View
očigledno da je bumo vidli
Nisu priče, na siteu di sam ja gledao bilo ih je, ali su mi bili preveliki troškovi dostave i prevelik rizik da uzimam.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
pa jasno da je bilo,to su svi malo upučeniji znali......glavno da si ti tajanstveno tajio svoju "vezu";D
no to je sve melem za oči ,drug vam dobro govori.
ajde sad sa nama podijeli stranicu gdje si vidio da prodaju n80 tomek
Evo juce sam se raspitivao i kazu da stize krajem februara pocetkom marta!Bar ovde u Svabiji tako!
supertarzan a jesi li se raspito za cijenu,osim toga njemčija i hrvatska su ko zemlja i pluton naspram sunca
Cijena će po logici stvari biti negdje između N70 i N90.
Nisam bas siguran. Tu je 3Mpx kamera, WLAN, faktor Mobis.... Mislim da bi mogla biti skuplja od N90, odnosno, vjerojatnije je da njenim izlaskom padne cijena N90 na nekih 5000kn, a da N80 kosta oko 6000kn.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Malo vjerovatno. N80 će, garantiram, koštati manje nego N90 kad je došla na tržište. Ako u međuvremenu cijena N90 padne, onda možda bue skuplja, ali sumnjam. Što se tiče 3 mpx kamere, može ona imat i 10 mpx, ali ona na N90 je jednostavno superiornija i skuplja. Nije sve u pixelima.
Ajde ok, možda bude 5500 - 5700
Mislim da je ovo realno:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ma ne jebe me puno, jer ionako ne mislim kupovat. Čekaću N95.
Samo pazi da ti ne bi bilo kao meni sa N91...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Gotovo sam siguran da je N80 moj slijedeci mobitel
...samo da se nadovežem: na forum.hr ima lik koji prodaje mobove, izmežu ostalog tu je i N80 pa bi mogli provjerit ;)
O tome se u ovom threadu i govori cijelo vrijeme
pa kaj se ne govori o nabavci u njemačkoj???= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I o tome uz ostalo ;)
Ekipa, N80 izlazi u ozujku (prema Mobisu), po cijeni od cirka 5500kn. Sve ostalo su gluposti. A i ako nisu, 99% sam siguran da nitko na ovom forumu nece iskesirat 6800kn kolko taj frajer trazi za mobitel i da ga on ima.
Ja prvi necu;D= Citat =:
Izvorno postao marko6630
= Citat =:
Izvorno postao SymbianBoy
ovo je nastavak na prije spomenuto.prema ovome što je napisao stvarno je moguče da ima onu kako ste rekli beta verziju n80 koja je puna bagova
saga zvana n80 u zagrebu se nastavlja,ovo sam dobio od druga
= Citat =:
a ovo sam poslao
= Citat =:
može ali ne želim kupiti mačka u vreči pa bi trebalo organizirati pregled robe pa isplatu po daljnjem dogovoru jer baš nebih htio da popušim toliku lovu,ok
nastavci slijede ,uvalite se u fotelju i čekajte daljnje nastavke ove sage
To majstore
Samo ti nju uslikaj i uploadaj na forum, da lakse docekamo ozujak i njen izlazak:thumbup:
dečki to neče trebati izgleda da su požurili sa izdavanjem i pomaklji ga za veljaču a tu je link sa slovenske stranice ni to malo čudno
http://www.mobile.si/album/showphoto...27751&cat=1214
evo beta verzija
Te slike na mobile.si stoje odavno. A di si vidio veljaču?
na kojem forumu je taj SymbianBoy, jer na ovom ga nema. ili ima drugi nick?