u stalku ti stoje...i nitko nema pojma o ničem...uzet ću ga na rate,atk da ću si još jednu igricu kupiti!znam da se može uspoređivati,ali kakva ti je igrivost u odnosu na ps2,znam da nemaš igricu,ali ziher si ga probao...
Printable View
u stalku ti stoje...i nitko nema pojma o ničem...uzet ću ga na rate,atk da ću si još jednu igricu kupiti!znam da se može uspoređivati,ali kakva ti je igrivost u odnosu na ps2,znam da nemaš igricu,ali ziher si ga probao...
pa od jučer sam dobio wipeout na posudbu od tjedan dana i zadovoljan sam igrom i igrivošču,nemogu uspoređivat sa ps2 jel ga nisam nikad ni igro (iako sam ga imo tjedan dana pa prodo a ps1 je u mojim rukama izdržo cjeli mjesec prije nego sam ga se riješio:-)
(ali sam bio strastveni igrač gameboya:-)
ja sam rasturao gameboy i segu game gear..a od sada imam i psp+wipeout i medevil...ma bolestan uređaj..stvarno je..cijeli paket je fenomenalan...ispunio je moja očekivanja
Pa naravno da je fenomenalan igre ce bit odlične sad kad izadje GTA, MGS samo radi toga ce se isplatit mada je poprilično skup
sodom,u paket mi je wipeoutov umd zrokan,tj. ona plastika se može otvoriti,ali se bez beda kad se stavi, igra,kaj da odem to zamijeniti(ali nema više wipeouta,pa zato ne bi)?dal je ta plastika bitna?
sutra i ja kupujem PSP pa zato ocekujte provjerene programe i sranja koja budem stavio na forum....
ajde požuri....
smogovac čestitam na kupnji,sada vidiš o čemu sam pričo...
što se tiče plastike,mehanizam je vrlo sličan kao minidisc a ona služi prvenstveno da se nebi oštetio sam disk na kojem su podatci pa ti je moj prijedlog da uzmeš ono malo ljepilo što se brzo suši i zaljepiš to jel stanje nije alarmantno:)
muras, od onih programa nečeš ništa moči isprobat jel oni rade samo na verziji 1.50 koja se prodavala u americi a psp u europi dolazi sa verzijom 1.52 na koji se nemože stavit nikakva "piratska" aplikacija ili igra,na demo disku češ dobit upgrade na 2.0 pa sam odluči želiš li to napravit ili ne (ja jesam),i time češ dobit mogučnost da biraš pozadinske teme,da staviš wallpaper,internet browser i još neke dodatke,odluka ostaje na tebi.
sodom isto to i je buraz rekao...idem danas uzet usb kabel i neku torbicu...
ali stvarno je stroj,nakon nekog vremena zaboravimda psp igram je je grafika u najgorem slučaju kao na ps2!još samo da filmove na umd-u počnu u videoteci iznajmljivati....EEEEE....
kod nas (u bih) u novinama "INFO" ima test psp-a a pise da je cijena 250 USD.
onda je kod vas jeftinije...
Koliko ti traje baterija ja sam čuo da nije bas izdrzljiva
3-4 sata igre sa umd diska ili 7-8 sati kad cita sa memorijske kartice.
a koje mem. kartice idu ??? i sta je to umd disc ? dali je to klasicni mini cd ?
memory stipk duo / pro
umd -universal media disc za psp,kapacitet 1,8gb
mini cd je mini cd,minidisk je nešto drugo,a umd je zasada samo medij koji se koristi u pspu
evo sada sam nasao neki link(usput dok sam nesto drugo googlao) http://www.ga.com.ba/najava/258.html
Hvala sada razumijem..:spin:= Citat =:
Izvorno postao sodom
bolesna je ta stvarčica samo da je mrvicu jeftinija e pa valjda će uspijeti probiti zaštitu
da,samo tko ima konzolu koja ima fw 1.50?! :)
Evo, buraz i ja smo ga isto nabavili, DS je smece u usporedbi sa ovim. Iznenadio me poslovicni bezobrazluk Algoritma u cijenama igara. Igre koje kod nas dodju 450kn vani su 40€ u najgorem slucaju.
ma od ea su samo po 450,ostale su 340kn...
hah,ja bi si vrlo rado uzeo nsf ali je too much za mene trenutno
btw. ovo je must have
http://www.gameseek.co.uk/images/pro...yboard_psp.jpg
i za ds su igre od EA skuplje od drugih,ali samo 30kn a ne 100kn kao za psp!!
šta je to sodom za net i dal si probao kak to funkcionira-mislim browser,na onim hotspotovima ili kak se to već zove