Kartica moze za sad 512 jer ne postoji veca. Sad bi brzo trebala izac veca od 1 i 2 gb pa ce vjerojatno moc.= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Printable View
Kartica moze za sad 512 jer ne postoji veca. Sad bi brzo trebala izac veca od 1 i 2 gb pa ce vjerojatno moc.= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Mozes staviti 4 definirana tona za Slide!!
A nalazi se u Settings > Sound Settings > Slide tone
A za kartice sam negdje procito da mobitel podrzava samo do 512Mb!!
Mislim da bi ove godine trebala izaci microSD 1Gb (ako vec nije izisla) ali kao sto sam vec napiso prije mobitel (D600) ne podrzava vise od 512Mb.(nisam siguran - bila je ta tema negdje na forumima).
Treba vidjet kako ce bit kad izade jer sad se nemoze nista sigurno govoriti.
nekužim zašto nebi podržavao 1GB?
zar ima neku ograničenoost da nebi procesor ili njegova radna memorija (u kojem je god obliku on ima) mogli obraditi normalnom brzinom karticu od gb???
Još nisu napravljene kartice pa nezna kako će se mobitel i kartica od 1gb slagati
Neki su čak imali i problema s određenim karticama od 512mb
Koliko mi je ostalo u glavi sto se tice 1gb kartica za d600 mislim da mobitel nemoze aresirati vise od 512Mb:(
E sad ja neznam dal je to tocno nesto jasam cito prije par mjeseci o tome al neznam di. Tako da nemogu 100% tvrditi da neradi s 1Gb karticama, nego samo kazem da sam procito negdje al neznam di da bi vas tamo uputio.
Ali kad se pogleda i 512Mb nije lose. Ako ti treba vise kupis dvije (512Mb) kao ja ;D i rijesis si sve probleme.:)
zvuk-ton otvaranja.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Vec sam napiso kako doci do tona za otvaranje i zatvaranje!!!= Citat =:
Izvorno postao BuffetD600
Jel uopce vi citate sto pise??
a pitam dali mozes stavit svoje zvukove
Pa pise ti 4 definirana tona za Slide!!!
Sto ce reci da nemozes mijenjati.
Ljudi, iskreno, dođe mi da vas počnem kažnjavati samo zbog vaših gluposti. Ovo je već koji 4-ti put da mi nešto napišemo u ovoj temi, a samo što se vama neda kliknuti na stranicu iza i pročitati, mi ispadamo da nedajemo odgovore.
Kao što rekoh prije...treba malo reda dovest...poludim kad vidim ovakve izjave i odem sa foruma...
Ja sam negdje pročitao da se na ovaj model samsunga ne mogu stavljati vlastite melodije?? Znači, ne mogu primiti melodiju preko infracrvenog (ili već kako) od drugog moba (npr Nokije) ili preko kompa prebaciti melodiju za zvono?
I zanima me dali je user-frendly? Što se tiče upravljanja njime; tipke, usability i sl.
Hvala
Ma može sve primat....neznam od kud ti da nemoze?!??
Nemozes stavljati jedino za poruke vlastitu melodiju i za Slide(otvaranje zatvaranje mob.). A sve ostalo mozes mjenjati ton! Slusati mozes .aac i .mp3.
meni je najveci nedstatak to kaj nemres za poruku stavit melodiju koju ti zelis nego samo one koje ti on ponudi i fali mi malo vise boja izbornika
Za ljude koji imaju ovaj model samsunga:
jeli istina da D600 nema infra-crveno?
I koliko košta novi model? Gledao sam po t-mobile i vipovim ponudama, nemaju cijene za solo mobitel. Sve neke sheme sa paketima i bodovima. A lijen sam otić do prodavaonice dok još ne skupim love. :)
Hvala
Nema infru, samo bluetooth.
A cijena je oko 3600-3800 tu negdje. nisam siguran, bilo je na stranici od europatrade-a oko 3100 + PDV, znaci nekih 3700....
Dali se moze nariktati da se SMS odmah sprema na memoriju od moba, a ne na SIM
...
...
...
...
Ma ima u dućanu za 3300 kn...bar što se tiče europatradea...
Mozda, neznam stvarno, gledao sam prije nekih mjesec na europatradu tako je pisalo.
Znam da ovi u mercatoneu kupuju mob iz vana pa prodaju, tak da to bas nije od nas, i na engleskom je.
ali nebi ja nikad mob kupio u mercatoneu.
U HG-Spotu mu je cijena 3100kn.
Mozes ga kupiti i na kartice do 24 rate.
da, ali u HgSpotu ti je jos neznam koliko % gore cijena ak je na karticu, to je problem.
osim ako je American, onda je to ta cijena
To je nekada bilo, ali sada je jedna cijena za sve vrste placanja (koliko ja znam) :)= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash