baš si grozan a kad smo kod žice kakva je to žica na tipkovnici zaboravio sam da su tipkovnice nekad imale žice kako to smiješno izgleda
Printable View
baš si grozan a kad smo kod žice kakva je to žica na tipkovnici zaboravio sam da su tipkovnice nekad imale žice kako to smiješno izgleda
ja sam imam i bezicnu tipkovnicu ali sada imam ovu jer svijetli ;)
al tipkovnica je nekako fixna a mis stalno pomices sim tam pa je nekako logicno da na misu zica smeta...
ma za**ebavam se ionako... samo mi je doslo na smijanje kad sam vidio da ona zica ide misa :D neznam zasto :D
@Killa: ta žica vrijedi bar 10 tvojih bežičnih mišonja :D Nemogu ni zamisliti mx510 bez žice - to više nebi bilo to..
Ali mi je tipkovnica bežična.. :D i ima onu užasnu tipku "Fn" koja nema ama baš nikakvu funkciju osim što kvari gejmerski doživljaj.
Btw tvoj stol mi je fin, mislim xerox..
I tomov isto... Ostalo je komercijala ;D
@cyberphere: elegantno :D sviđa mi se... Plavi zub je u zraku heh..
dizem ovaj topic malo da i ovi noviji clanovi poslaju slike svojih stolova :)
kupio stolicu, predsjedničku :)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Nemaš ti pojma kako mi je sad drukčija soba, nekad je bila roza sad je mornarsko plava ;D (što se i vidi). Nekad je virila žbuka kad se montirao prozor, danas je to sve fino sređeno + napokon sam montirao zavjesu (sad me ne vide iz susjedne zgrade kad.... khmmm :))= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
@xlr8r
LOL meni je sve isto samo sto si kupio novi sat i poceo uciti ;D
@killa... kul :) sviđa mi se... sve je uredno i haj-tek :) :kitty:
evo ja stavio sliku svojeg stoleka, to je jedan od dva, u mojem skromnom podrumceku koji si sredjujem za sebe :)
stavio sam i ja, mozda proslo par sedmica otada. samo za razliku je sto mi je sad laptop preselio na radni stol s kompom, a monitor je 'preselio' drugdje.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=556758&postcount=54
:ideja: novi monitor i zvucnici ? :D
da, dva najbitnija osjetila ;)
i friški stolec :)
ne zapravo...maknut je iz kadra ,to je fotelja odostraga.
stari zvučnisi sviraju u drugoj sobi...
...je u pravu si b&w dm603,...nekako sam privržen tome "komercijalnom zvuku"(kako to oni vole govorit,da)..jel prije njih su tamo stajale 601 ali sam ih preraso :)
@AutoXpert
Još samo pokoja lijana fali. :notooth: Se ne bojiš da ti nešto gadno se ispuže iz te džungle? ;D
ahaaaaaa, a baš sam razmišljal, kam kvragu staviš pepeljaru na tom stoliću :D
@AutoXpert sta nisi mogo kupit manji stolic:confused: :confused: :confused: :confused:
:)
vert
vidi u desnoj palmi...
speed
i ovaj mi je prevelik...
kaj ste napali moj stol?:fried:
Pitanje za sve vas koji imate policu na izvlačenje ispod stola, ne umore li vam se ruke pri dužem radu?