Nisu zaslužili drugu šansu!
Printable View
Mah ništa oni neće ponuditi. Dok god je ADSL2 pokrivenost u povojima :/
Zar nije ovih 153 kune sa uključenim PDV-om, a ne + PDV :)
EDIT: Potvrdio, cijena je sa uključenim PDV-om.
Nego, jeste vidjeli cijene na www.amis.si (Amis je slovenska firma inače). Tamo je zbog monopola praktički nemoguće imati "normalne" cijene DSL-a, a dual play priključak je daleko od realizacije :) Gledam, osnovni ADSL flat paket je 163 kune, ali valjda je pokrivenost veća :D
Jedva čekam da taj AMIS dođe do OS... :licklips:
Jer ima netko da je uzeo ovaj amis 2u1 ? izgleda da gau dubravi ima i moze se dobiti , pa razmisljam ozbiljno za modernizaciju i zanima me tocno sto se placa i koliko - ako sam dobro shvatio 153kn mjesecno je flat i telefon+potroseno vrijeme na telefonu ekstra . i jer ima jos kakva skrivena caka ili pretplata za ne daj boze t-com ?
hvala , onda uzimam ziher jer dosta mi je modema i rozih vragova .
Jos sam jedno pitanje... Prije nego pocnem popunjavat papire:D jel se treba odjaviti u T-comu, ili cim ja velim ovima u amisu da ja njih ocu, oni me sami prbace kodn sebe i vise ne dobijem nikad kovertu od rozih?
Amisovci sve obave,a prije nego pošalju papire t-comu,nazovu te da platiš sve t-com račune jer inače im t-com odbije zahtjev za prebacivanjem. Znači,pošalji papire i čekaj da te amis nazove,onda poplaćaj t-comove račune i to je to.
Odlicno.. papire sam popunio.. sutra saljem.. a, kolko to onak traje? otprilike?
Imaju zakonski rok od 45 dana da ti uvedu,al vjerovatno će ti kroz neka 3-4 tjedna uvest,ovisi u kojem si kvartu.
Uglavnom prije nepunih 10ak dana sam korisnik AMIS 2u1 i moram vam reci da su odlicni, uglavnom ja sam iz dubrave. Veza je postojeca i ne puca, telefon je istina malo se duze ceka pri pozivanju pokretnih mreza ali jebes to! Uglavnom povoljno i kvalitetno! Ovako jedan savijet recimo ako uzemte brzinu 2048/384kbps i recimo s vremenom vam postane skupo to placati nemate pravo prelaska na nizu brzinu samo na visu! Znaci ja savijetujem da svi uzmete 1024/256kbps pa onda se prebacite na vecu brzinu, tako ako s vremenom vam postane skupo da se bez beda mozete vratiti na pocetnu brzinu. Evo moj slucaj ja sam uzeo znaci 1024/256kbps i poveco je na 4096/768 kbps. Uglavnom povecanje se vrsi svakog 25og u mjesecu no ja sam spletom okolnosti i snalazljivosti uspio to uvesti 3.04.2007 evo Aneks ugovor koji samo ispunis i posaljes im faksom, mailom ili postom! http://img208.imageshack.us/img208/1...eksstr1uj3.jpg
Hmmm, zanimljivo. Korisna informacija :) Ne znam zašto nisu mogli ovo riješiti na zadovoljstvo korisnika. Ali dobro je znati da ima Amisa i u Dubravi :)
Da, ali samo u Gornjioj Dubravi za one brojeve spojene direktno na centralu. Mi po RSS-ovima ... čekaj mago dok trava naraste :flame:
Ja cekm da me nazovu.. papire poslah... pa sad nek se pozure ;D
Pa to sam i mislio na Gornju Dubravu. To je onaj dio sa zgradama. Normalno da neće odmah ići u urbane krajeve.
cujte ja nisam direk iz dubrave ja sam vam tocnije dubec, blizu okretalista u dupcu. i u sesvetama je dostupan i sada su se malo vec i prosirili
Ako si Dubec, dakle ne ono okolno, Trnovčica, Retkovec i slično, nego baš Dubec da su te pokrili. U svakom slučaju provjeri na SZK, ništa te ne košta...
A dali taj Amis može ponuditi samo internet promet, ko i Optima?:confused:
Jer ja sam na t-comu, a uzeo bi drugi paket...razmišljam o Optimi pa usput pitam i za Amis
Pa imaju pakete prometa gotovo svi. Ako se bojiš da će ti optima štekat pogledaj http://www.voljatel.hr. Oni isto imaju 2gb za 20kn, samo nema fair usage-a tak da nemoš skinut 2,5gb ko kod optime.
Ma mislim si promjeniti paket...pa se nemogu odlučiti... imam t-com start a optima nudi za istu cijenu duplo više prometa, a rekao si i voljatel...a neznam... u nedoumici sam Voljtel, Amis ili Optima??
A sad je pitanje dostupnosti... Optima Traffic mi je dostupna a za ova 2 neznam....imaju i oni tu mogućnost ko i Optima? da je bitno samo :confused: da imaš adsl?
Jao... nema veze za dostupnost. Ako ima ADSL od T-Coma, onda možeš koristiti njihovu brzinu, a promet od nekih od ostalih davatelja usluga.