daj reci kako izgleda uzivo jel ruzniji neg na slici ? jesi ga drzo u ruci ? Cijena ?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
danas sam prvi put uživo vidio p800!
Printable View
daj reci kako izgleda uzivo jel ruzniji neg na slici ? jesi ga drzo u ruci ? Cijena ?= Citat =:
danas sam prvi put uživo vidio p800!
nisam upamtio točno cijenu ali oko 7500kn. ma isti je ko na slici ali ova svijetlo plava boja ne izgleda tak dobro ko na slikama...
Ma daj , zaboli te za reklame, di je taj p800.
Sta sve nudi i nije toliko skup :D
ma nudi isto šta i 3650. dobro ima touchscreen i ogroman display...
Ej floorkilla ne seri nego nam reci u kojem je to ducanu p800 pa da idemo ostavit otisak face na izlogu.
ja se nebih slozio s time . . . vjerujem da P800 nudi vise . . . to nam najbolje moze jsp_m reci= Citat =:
ma nudi isto šta i 3650. dobro ima touchscreen i ogroman display...
procitah bi uskoro trebala pocet prodaja u USA sa cijenom $649 a to znaci i u Kanadi . . .mozda ga jednog dana kupim :rolleyes:
ma ne serem ja ništa. evo, na križanju draškovićeve i jurišićeve (zapravo par koraka dalje u draškoj onaj dost velki dučan neznam točno kak se zove) ima svašta unutra od tv-a linija autoradia, mobova bla bla bla.
Ok možda p800 nudi više od 3650 sad sam več zaboravio a neda mi se čitat.....
Pozdrav svima na forumu
Interesira me kakva je jaćina zvuka kod dolazne sms poruke na P800 (kod T68i se to jedva ćuje) i ima li razlike u kvaliteti prikaza na ekranu od 7650 jer sam vidio par uspoređujućih slika na kojim sa vidila razlika, sad jel to pitanje lošeg fotografiranja samog mobitela ili? I na kraju gdje ga ima da je manje od 800 eura?
pozdrav HUMI
to bi ti josip m trebo reč, on ga je testiro....
koliko ja znam razlike ima u displeyu, ja mislim da slike snimljene kamerom od P800 dobro izgledaju i da su lose mislim da nebi bilo do moba nego do kamere . . .
Za SMS mozes staviti bilo sta oces kao zvuk (Wav, midi, imy, emy, voice) i jako je glasno.
Sto se tice kamere, cini mi se da slike podjednako izgledaju, makar se nesto suska da ce u novom firmwareu nesto izmjeniti sto ce drasticno povecati kvalitetu slike, jos i kada bude ovaj novi blic...:)
Kupio sam si P 800 i moram reci da je mobitel stvarno savrsen. Za sad nisam nasao niti jednu jedinu "manu"!!!
Slike su odlicne, s obzirom na 7650...bolje!!!
Ovak nekak: P800: 8/10 7650:6,5/10!!!(govorim o slikanju mirnom rukom i primjerenim uvijetima osvijetljenja, jer ipak, blic nije integriran)
Ne mogu vjerovat da je sonyericsson izbacio tako nesto u proizvodnju, mislio sam da definitivno prpoadaju...al ovo je totalan booom!!!
Ko got si ga moze priustiti neka ni ne razmislja o 7650, 3650 ili nekom slicnom.
Mobitel je ludnica i fakat se isplati! Ako za laptop se daje 20000kn, onda ni 7000 kn za ovo nije puno-naravno, ovisno o mogucnostima!!!
hocu i ja :cry: :cry:
čekaj, ti govoriš da 7 somova nije puno?!?!?
daj mi molim te reci di da ih ja to uzmem?
a što se mobitela tiče, zavidim ti, nemaš pojma kako bi ga ja imo...
ma vjerujem da bi ga svatko želio...
ali 7000kn
Ma sve je to meni jasno, ali kazem da se za takav aparat isplati dat toliko. Primjer: 8910i 7500 kn a sta time dobijes?
Na to sam mislio, uspoređujući s drugim aparatima i cijenama to nije puno, uloženo dobiveno!!!
evo raja izgleda neka nova boja P800
http://www.mobile-review.com/exhibit...it/se/p800.jpg
neznam mozda ste to vidjeli prije, ali ja nisam :( pa eto za one koji nisu vidjeli
ovo vec malo ozbiljnije izgleda!
Oba su mi lijepa, ali plava je mi je ipak lijepša....
na prvi pogled je ljepsa ali mi je nakako neozbiljna s obzirom na klasu i cijenu telefona!
plava je definitivno ljepša, no svako ima svoj ukus...
na kraju mi se čini da p800 i nije baš 'raj', prvenstveno zbog veličine
Ja isto više volim "normalne" telefone a ne da mi džep izleda...hmmm....kao da mi se digo;D;D;D
Ali telefon je po specifikacijama i opremi savršen!:)
pa je! ali za godinu dana,m ako ne i prije, če sve to stati i u mobitel puno manje veličine... :D
več stane, osim ekrana u t610