Ma ne govorim o tome.
Ja kažem da dobijem u prvom i drugom postu obavijest da nemogu više pisati,
jer sam prešao koliko mogu napisati slova u 1 postu
Printable View
Ma ne govorim o tome.
Ja kažem da dobijem u prvom i drugom postu obavijest da nemogu više pisati,
jer sam prešao koliko mogu napisati slova u 1 postu
Ovako
pošto ovako više uskoro neće biti mijesta
tko je za to
da uplodam oko 25mb u 5 paketa po 5mb,
sve puno najnovijih igara unutra, može?
EDIT:
Doctor, imam ti Yeti Sports 8 te Viking Games, izgleda kao yeti sports samo 3D :D
Inače, ako se slažete mogao bih i po 2-3mb packove raditi, s listama unutra što je što te opis igara:D bolje nego ovako da puno ovako, stavim ujedan pack cca 5-10 igara i objasnim o čemu se radi svaka
Moze. I napravi jedan u kojem ce bit bas svi ako nije problem ili u te packo ve poredaj tak da su u jednom one najbolje, drugom malo losije i tako sva dok na dodes do onih na kraju.(neigrivih)
ima li ko milijunasa?
Trenutačno nisam doma.
Doma sam napravio 5 packova po 2.8-3 mb,
i idu po abecedi.
Osim što ću još napisati u postovima što je u kojem packu,
želio bih znati ako bi netko htio napraviti onako mali info o igri,
ne o svima naravno, nego o onima o koje je probao pa samo da kaže nešto,
jer ja sam neću sve stići, a one koje nisam probao neću ni stavljati.
Ako se pitate kakav info pogledajte moja dva prva posta..ne neki complex,
nego samo da se razumije što se želi
Svakih 2 tjedna ću editirati packove i onda nećete morati skinuti packove nanovo,
nego će biti update packova.
Ako netko ima primjedbi, sugestije, komentare, zamisli itd. neka slobodno kaže
Editirao prvi post
imate oko 15mb igara sada, uživajte :D
Ima jedan krasan progamcic GameMagic S60 u kojem se mogu na kompu isprobati sve te igre prije instalacije na mob, ali ima problem - serijski :)
Ima mozda jos neki free te namjene?
Imaju, budem potražio pa postam ovdje.
bok,novi sam ovdje i malo teže se snalazim.no mogu otvoriti stranicu sa java igrama
Ne shvaćam te? Ovdje se mogu samo skinuti igre, koja java stranica?= Citat =:
Izvorno postao sandokan
Niti ja ne kužim, valjda nezna skinut...
Kada ti uđe klikni na "FREE", zatim pričekaj da odbroji sekunde i tada u onaj prozorčić upiši slova koja ti pišu lijevo u boji jedni preko drugi i klikni ENTER...
ima li tko hr milijunasa? posto sam vidio na mob drugih proizvodjaca,vjerujem da ga ima i za samsung...
jel se mogu te igre samo sa bluetoothom bubnut na mob sa kompa?
ne kužim ovo s packovima X, ak ces editirati packove znači da će se mjenjati nihov sadržaj i da ćemo morati skidati cijeli pack jer je došla 1 new igra i ti sui ju stavio u pack no. 2 jer ulazi u njega po abecedi.
po meni bi bilo bolje da stavljaš packove i u svakom ~25 igara, kada se ispuni jedan počenš popunjavati drugi i tako dalje, znači sad bi imao 5 packova i poceo bi puniti 6.
Dr, ako pozornije čitaš rekao sam da ću dodavati male packove,a onda kada dođe kojih 25-50 novih igara, onda strpati u neki odgovarajući pack.......Ne, možeš preko kabla ili bluetootha. ja prebacujem preko USB kabla, za ostale ne znam.= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
hvala hvala:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
ma vraga,skinuo sam taj pack i kad pokrenem uploader i želim dodati igru,ne mogu.ne mogu čak ni pogledati šta ima u tom pack-u
Pa moras prvo odzipirat taj pack i tek odna uploadat.!
kako da stavim operu mini na d600 ? preko wap-a odem na mini.opera.com i krenem skidat i onda se samo pojavi network error i nece skinut.kak da je prebacim prek kompa?
pa i jesam,ako misliš na zip folder,no kad krenem dodati igru u uplodaer-ništa= Citat =:
Izvorno postao The Doctor
@ XTTX Nadi na netu .jer i .jad i odna prati ovaj tutorial. http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm
@sandokan isto odi ovdje http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm i prati sve sta pise od rijeci do rijeci.
ne mogu ni popis otvoriti-NIŠTA= Citat =:
Pa popis ne otvaras u uploaderu.
Ovako. Kad skines pack odzipiraj ga i odna prati tutorial na linku koji sam ti dao. Kad dodes do djela da u upladeru izaberes sta hoces stavit na mob odna stavi stvari iz lokacije gdje si odzipiro taj pack i nastavi pratiti tutorial.
Ako je nesto krivo sa packovima odna ce ti X-Plosiv morat pomoci.
kužim ja to sve što si napisao,odzipam te packove,pratim tutorial al kad dodjem na odabir igre-kao da ne postoji,uopće neće da očita.nema veze:wall:= Citat =:
Mozda nema .jad nego samo .jar pa ga uploader ne prepozna? Cekaj X-Plosiva da odgovori ipak je on radio te packove.
ok,hvala anyway= Citat =: