meni kaže 008010000468315= Citat =:
Izvorno postao Compov
Printable View
meni kaže 008010000468315= Citat =:
Izvorno postao Compov
meni +8010000480470
pise pod profile
jos kad vam dodje racun za internet.... ;)
ja isto mislim da ovo bas i nije besplatno ^^,zato remove ^^
pa ide preko ADSL-a,u mom slucaju,jedino ako jede 512 MB prometa po minuti razgovora sto cisto sumnjam
mislim da rijetko ko ima vezu koja može postić 512 MB u minuti. malo si se zaje u računici
mislim da nemoze toliko skinut u minuti :D
evo,reko sestri za to i sad prica po cijele dane (prica i ovako i onako :)) i potrosila je sve kredite pa sam napraivio novog usera,ali on moze razgovarati 1 min odjednom max...
ima tko slicnu situaciju?
Ja sam čuo da su pregovori između policije i t-coma u vezi voipstunt, jer stunt-om oštećujemo t-com. Neki pričaju da će se naći tko je razgovarao i da će mu biti naplaćeno pa ljudi pričekajte drugi mjesec da vidimo što će se dogoditi. Pa vi meni vjerujte ili mi nemojte vjerovati. T-com nije imao pojma dok netko nije prijavio ovo krim policiji i t-comu. Eto rekao sam ja da će t-com za ovo skužiti kad tad...
nevjerujem da ce nac sve koji su razgovarali, bar 50 tisuca ljudi se koristi ovim...= Citat =:
Izvorno postao Compov
I ja sumnjam da će nas naći upravo zbog toga, ali mislim da će blokirati brojeve i to je to... sada je pitanje iskoristiti ovo dok traje ili se bojati računa... mislim da nam ne mogu naplatiti jer se spaja iz vana u Hrvatsku... ko će ga znati ja čekam 2 mj što je sigurno sigurno, i nisam baš ljubitelj telefona bolje mi se naći s osobom ako je blizu ;) a za one dalje pih, ko im je kriv što su dalje :D= Citat =:
Izvorno postao muras
na koju foru bi napravili naplatu kad se ja recimo ne spajam ničime vezano uz HT.
Šteta šta radi samo 30 poziva, ali nakon toga uninstal, počistim registri i nanovo instaliram pod drugim nickom i mail adresom
To je isto kao Skype za koji se moze platiti pa zvati fiksnu i mobilnu mrezu samo kaj ovi odmah na startu daju test vrijeme (1546 sekundi valjda) za zvanje fiksne mreze i 095 mobilne pa kome se svidi moze kupiti kredit i nastaviti ga koristiti. Placa se ono kaj si spojen, na ISDN placas vrijeme provedeno na netu, a na jacim konekcijama placas protok podataka koji je minimalan i nije uopce za neki toliki bed kao sto se neki tu boje...
Naravno logiranje kao novi korisnik donosi nove besplatne test pozive... ;)
Ali i ovaj thread je dokazao da nas ima fakat svakakvih ovdje, ima naivnih provala do jaja... :D
to da se krim policija uključila u istragu u vezi ovoga je najveća glupost koju sam čuo... i da se uključila nestradat će oni čija je stranica a ne mi.
ovaj program postoji već par godina i prvenstveno je koristio za razgovor dvoje ljudi preko kom. koji su spojeni na net, a tek nedavno su uveli za fiksne linije.
iskreno, nemam pojma tko je to krim policiji dao ovlasti da se bavi ovim "stvarima", moze bit da sam ja zadnjih godina spavao, pa se nešto promijenilo. Uostaom, ima se krim. policija baviti i pametnijim stvarima.
Eventualno može državno odvjetništvo, na prijedlog T-com ili nekog trećeg, provesti postupak radi utvrđivanja da li ima osnova za pokretanje KAZNENOG postupka, ili može T-com ili neko treći (zainteresirana strana) MOŽDA tražiti u građanskom postupku ili nekakvu naknadu štete ili što li već?!
Program nisam koristio, ali ću ga ovih dana skinuti, baš me zanima kako funkcionira, ali po vašim izjavama, izgleda da ste većina oduševljeni, pa vjerojatno ću i ja biti onda ;)
jeli tko pokušao namjestiti voip telefon na ovo?
iskreno, meni ovo ne radi baš. Ili ja ne čujem druge, ili drugi ne čuju mene! Vjerojatno nešto trebam podesiti, a moguće je da i firewall radi svoj posao :)
Uglavnom, zašto sam već potrošio svoje besplatne minute, kad nisam niti nekih 30 sec. "razgovaarao", točnije, pokušao razgovarati s drugima?!
na koji si broj zvao(jelit ti pisalo da je taj poziv besplatan), jeli imas slušalice i mikrofon, jeli imaš ISDN..........???
može biti dosta komponenata
pa zvao sam na fiksni (pokušao zvati, nekih 10-ak puta) i na 095 pet, šest puta... svaki put mi je pisalo da je call free, i koristio sam slušalice. Imam običnu dial up vezu.
Kad sam ga registrirao, odmah mi je pisalo da imam 0 kredita, ali sam mogao zvati te free calls
Ma ustvari nije ni bitno, jer ja to i ne ću koristiti baš
vjerojatno zato jer imaš dialup
ja zvao T-com i pitao je dali moze doci veci racun zbog tog telefoniranja.Odgovor je NE
Tebi samo moze naplatiti preko kreditne kartice , ili ako kupiš bon:) .
ako imas DSL onda ti naplačuje samo promet koji si potrošio. TO JE POTPUNO BESPLATNO, samo vam preostaje kad potrošite sve besplatne minute UNINSTAL + CLEAN REGISTRY + INSTAL /REGISTER
P.S. T-com za ovo zna već godinu dana, to njima nista ne skodi ti i vak i nak koristis njihovu liniju (bio to dial up pa da plačaš vrijeme provedeno na netu , ili adsl pa da placas promet)
u čemu je sad razlika između ovoga i onog skypa?:thumbup: :licklips:
p.s. these rocks!:king: :comp:
preko ovoga moš besplatno zvat na kućni
i na 095...