loool :spin:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
čemu taj crni pogled na svijet , druze ..
simpa da ima to za 0 kuna , bas bi mi trebalo sad .. da da beskonačna šaputanja i to
:rolleyes:
Printable View
loool :spin:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
čemu taj crni pogled na svijet , druze ..
simpa da ima to za 0 kuna , bas bi mi trebalo sad .. da da beskonačna šaputanja i to
:rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Šta je tu crno? ;D;D;D;D
I sad još jedan mogući zajeb. Taman si središ vip frenda za nulu, i onda prekineš s tom curom ili te ona odpili jer nisi stigao na vrijeme kondom otvorit, i ...........mućak..... ;D;D;D;D;D;D
s jesi cuo kad sa promjenu vip frends broja?
Pa ta promjena se naplaćuje? Ili griješim?
Mislim da se na VIP-u ne naplaćuje samo prva peomjena, a da se svaka druga naplaćuje nekoliko desetaka kuna. Tako je prije bilo.
pa naplacuje se,al sta je sad to bitno.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
dosad smo govorili što će biti nakon 31.12, a oni su produžili na 31.1. ne vjerujem da će više produživati rok za nove korisnike nego da će nešto ipak morati promijeniti... ali što???
vjerovatno nešto od onoga što smo opisivali i diskutirali ovdje= Citat =:
Izvorno postao aksicni
ovo je prkticki ista tema ko i ona prije...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nesto ce promjeniti a sto..saznat cemo.
mislim da će se sad probiti koja nova informacija jer se datum bliži, a nebi bilo loše saznati na vrijeme ako je nešto dobrom, pa stoga smatram da je svako svraćanje pozornosti na ovu temu bitno...:)
daj bože neki dobar aparat da dođe, trebalo bi pošto nisu za božić....
Joj, vi ćete se u nedogled načekati boljih aparata...
:thumbup: upravo tako= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja i dalje ne vjerujem da ce se skoro ista promijeniti i 31.1, rijec je mozda o tome da su sebi zacrtali odredjeni broj korisnika (odnosno odredjeni prihod), i onda tek nakon toga spremni napraviti neku minimalnu korekciju cijena ili uvjeta... mozda to 31.12 nisu uspjeli pa se zato akcija nastavlja.
medjutim, mislim da znacajnije ne mogu korigirati cijene (navise) jer su im glavni adut.
Ma to sa 31.12 je njihova međusobna (među operaterima) igra živaca. A očito se nastavlja. Sad je samo pitanje ko će povući prvi potez.
tako je igra zivaca. da su oni htjeli, vec bi odmah napisali 31.1, a ne 31.12..pa 5 do 12. kazu pa 31.1... uzas..
polako,..... tko čeka taj i dočeka
bit ce neka reakcija teleta posto vip produzuje 0kn oni ce morat nekak reagirat jer je tele 2 ak se ne varam na svaki koracic jednog od operatera pokusao dat neku uslugu!! Ne vjerujem da ce ic na gore!
nece ici gore..
Ono što je izvjesno jest da će 31.1. Tele imati velik broj korisnika, možda i veći nego su se nadali.
produzuje 0kn uz odredjene uvjete (dakle 25kn), a s obzirom da neki korisnici i nisu zadovoljni tom politikom (uzimajuci u obzir niski prioritet pri pozivima prema friend brojevima) ocito je da cemo vjerojatno 31.1 dobiti kakav-takav odgovor od Tele2, bilo u obliku nekih favorite brojeva pri 50% nizim cijenama, bilo u obliku uvodjenja neke nove usluge (i poboljsanja postojecih, sto se podrazumijeva kao imperativ).= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Jedino je sigurno da Tele2, slijedeci slogan Jednostavno i jeftino nece zakomplicirati sustav naplate... npr kod VIP-a je postalo toliko nemoguce, da (relativno prosjecni) korisnici prakticki nisu svjesni koliko ih kosta pojedini poziv! Znaju samo cinjenicu da im je poziv k istoj mrezi - jeftiniji, a kad ih pitas za konkretnu cifru - ne znaju.
ma cim uvedu naknadu za uspostavu poziva, to vidis odma da muljaju i kradu...
i s tim nikad zapravo ne znas kolko placas,
tako da se ljudi gube u tome.
a tu im se ne moze uopce uci u trag koliko skidaju sa racuna. cesto se dogodi da samo vidim da na racunu nema love. Zovem i odmah se vade da ce vratit pare da ih shvatim i sl sr....!! Vidjet cemo sta ce donest i taj famozni 31.1 nije to tak daleko!!
i šta sad ćete se tri mjeseca dopisivat šta će se dogoditi?? lol!
ja samo čekam i čekam....još nisam uzo broj 8)
ja sam uzeo broj samo zato jer sam ga rezervirao i uzeo sam tarifu 0, i opet više nju koristim nego vip jer mi je ovo puno isplativije...
ja u biti kad sad nekog zovem, ne mogu nikad znati kolko mi je skinio. prije sam znao, zovem vip broj nakon 1 minute bit ce 1.22, a sad je to totalni cirkus.
ja nemam nikakvih problema s teletom jedino me je oduševilo na prošlome računu što mi (greškom????) nije naplatio pozive prema 6-eteroznamenkastim brojevima na t-mobilu.
a čuo sam i da postoji neka shema na simpi ko ima one stare bijele kartice da mogu nekako besplatno zvati. nešto da 2 puta utipkaju broj nekako tako, nemam pojma ali mogu provijeriti.