I javi mi da imam najnoviji softver..pa šta nije izašao neki noviji od R1N035
Printable View
I javi mi da imam najnoviji softver..pa šta nije izašao neki noviji od R1N035
Dobro da ti radi, al najnoviji je R1AA008, tako da vjerovatno imas Vodafone brandirani mob ili kupljen u VIP-u. Tako da ti jedino preostaje malo pricekati da izade i za Vodafone ili odleti u Electromagic i stavi ga besplatno (ako imas garanciju) ili 100-120 kn (bez garancije)
Kupljen je u Vipu, nije brandiran...a što se tiče Elektromagica znam kako to funkcionira, al nisam baš blizu pa ču pričekat da odem u Zagreb, ili ću probat poslije ga skinut ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ful bi se htio rješit gubljenja fileova ono kad kopiram mp3-ce
S ovim novim R1AA008 ces to rijesiti, meni se to vise ne dogada.
Ovak moj je kupljen na crno i ne vidim nikakvih tragova vodafona oce meni dat da stavim novi soft od doma il ce rec da imam najnoviji?I kolko sam skuzio nece mi vodafon stavljat wright?
probaj skinuti SEUS II pa vidi, ako nece, onda ti jedino preostaje u servisu staviti novi (ako stavis u servisu, onda ces poslije moci noramalno praviti update preko SEUS-a)
Ah kaze da imam najnoviji eto jos 100kn troska...
Ovaj najnoviji... UpdateService_Inst_2.2.13.7 ne radi baš kako treba, naime ne mogu ga pokrenuti. Kliknem 2 puta (čak 2 puta ;D) kad se ono miš pretvori u "polu sat" i onda se umrtvi... ništa, niti da se otvori, niti da javi grešku, niti ništa... :D Pa ako netko ima isti poblem neka se javi možda nam netko otkrije misteriju :) Ili ako znate riješenje (misteriju) slobodno napišite... Danke!
dok sam koristio SE W900i imao sam isti problem,ništa od doma -stalno kaže da imam najnoviju verziju već instaliranu(ako uopće otvori) a odem u emsc i evo ti zadnje verzije s hrv izbornikom-svašta
draga koristi SE K 608i a niti njega nemrem od doma nadogradit što deprimira
Treba zato naći stariju verziju pa probat... šta ja znam pa onda kopirat file-ove iz nove u tu staru... šta ja znam ;D
Evo ja slucajno (jos) imam stariji UpdateService koji mi radi savrseno, a nakon ovih prica vise mi se i ne da instaliravati noviji. ;)
Evo ga ovdje: http://www.box.com.hr/stuff/prog/Upd...st_2.2.11b.exe (~36 MB)
Pa ako se netko hoce igrati...
jel to za K750i takoder ???= Citat =:
Izvorno postao ravilov
jer ja imam problema sa tim novim takoder.... kaze mi da stisnem tipku c i dodem na korak poslje da ju pustim i nece mi dalje zblokira mi na cas taj updater i onda mi se vrati na pocetak sami... poludim.... (imam USB 1.1 dal to ima kakve veze ??? )
Nemam pojma. Valjda je. Jedan jedini je bio za skinut.
Danas navecer bi trebao do frenda koji ima K750i (da, i on ima problema sa ovim novijim softverom :( ), pa javim i jel za K750i i jel pomaze starija verzija. ;)
Meni je nepojmljivo da SE izbaci novi service update na site, i da onda nikome ne radi, pa koji je to nemar!
Sada cu probati instalirati onaj koji je ravilov naveo pa Vam javim,skidam ga pa ga idem instalirati
Evo instalirala sam i stavila firmware kaj moram utipkati da vidim koji firmware imam???
Evo pokazuje mi da imam stari firmware :(
*>*<<*<*= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ili zvjezdica lijevo zvijezdica desno desno zvijezdica desno zvijezdica kuiš? ;)
jesam i imam stari firmware :(
Islo je sve glatko do kraja i imam stari isti firmware
Joj na takve stvari sam ja alergičan, to se meni dogodilo kad sam updateo siemensa, no nakon par pokušaja sam uspio.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Možda već imaš najnoviji FW... :-/
ne nemam imam stari.Imam r1n035
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Nakon par pokusaja?Ja mogu ali necu da s****m mobitel
Probaj upaliti ugasiti mob... ako opet piše stari probaj ponovno...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
to je fora sa mobovima iz VIP-a. Ne mozete staviti firmware dok ne odete u EM da vam stave "cisti" firmware. Onda tek mozete praviti update preko SEUS-a
Katastrofaaaa, a mogu li to ovi koji su kupili u tele2 mob? ;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
Evo rjesenje za Update Service onima kojima ne radi
c/p sa drugog foruma
= Citat =:
Well in order to make it work, you should download both SEUS2.2.13.7 and SEUS2.2.13.7b together and put each in a separate folder. Then copy the ma3platform.exe from the .7b folder to the .7 folder (overwrite)... and it works! Just run the Update Service of the .7 ! The release the "C" key issue is resolved.