našao u dvije sekunde
Code:http://www.4shared.com/file/14565468/dec4b5b1/Motorola_Repair_Studio_v102_Full__RepStudio_Full_.html?s=1
Printable View
ja sam trazi i nista nasao... al dobro...
uglavnom kaze mi antivirusni program da ima virus i to trojanski
ali evo... nasao sam drugi, pa cu pokusat skinuti njega.
ide... ali sada ne mogu flashati?! rsd mi neki error 0x7078
jesi dobro odradio repair? na kraju moraš stisnuti *#, mob će se ugasiti, pa zatim sam ponovno podići u flash modu i onda će odraditi repair kako bog zapovjeda. I onda flashas samo i isključivo sa 58R monsterpackom.
a joj... mislio sam sa programom repair studio da napravim repair i sa rsd da napravim flash... ali ocito sa time da radim i flash?! ali pise da mi treba sfl dadoteka? ali imam shx file...
ne, sa RSD-om radiš flash, a sa repstudiom repair.
u čemu je problem?
znaci u repairu mi je sve dobro proslo?!
Erasing phone, please wait...
Erase done
Repair completed successfully
Shutting down phone
Now powerup phone in flash mode (with * and # pressed) and flash it with normal flash for this phone's model
jel tako?! a onda idem otvoriti rsd pise da je connected i izaberem flash 58R...
start i on ga otvara i onda:
failed flashing process. Phone (0000) falsh failed (0x7078): phone connected
kad ti izbaci poruku da stisneš OK. ti prije toga moraš stisnuti i držati *# zajedno, zatim kliknuti OK. ALI NE PUŠTATI *# DOK GOD SE MOBITEL NE ODSPOJI I PONOVNO SPOJI.
nakon toga će još jedan popravak proći, i onda će se mob ugasiti. TEK ONDA trebaš flashati...
hmmm... pa mislim da sam tako napravio... drzao, stisnuo ok, pa se on opet upalio onda za 5 sec je bio gotov?!
a sta mora biti pod model?! moze (p2k) v500, jer nema v525
i ja stisnem na "repair using repimg"
uglavnom, prvu opciju stišćeš, jer se ne sjećam koja je druga. da, dobro si odradio repair. to je ok ona
nego, koji ti RSD imaš? Jel si probao flashati preko Flash&Backup 3?
pa taj rsd je radio kada nisam koristio repair?!
a rsd je lite v4.1
Flash&Backup 3? gdje je to?!
samo se besplatno regaj i skini program...
http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=6464
probaj preko njega flashati...
uspjelo... ali... sada se phone ne pali... tj ne vidim da se pali (kao da se nista ne desava), ali ga pc prepoznaje...
prepoznaje ga kao? ja mislim da ti nemaš prikaz na displayu. probaj rastavit mobitel, i flat otkopčat i zakopčat.
joj... rastaviti mob... pa kako? imas neki savjet? ostetit cu masku!?
evo vidim 2 sarafa kada otvorim bateriju... ajde pokusat cu pa se javim