poslao sam ti libse za n gage u sis obliku,instaliraj i onda se ne moras s njima zamarati
Printable View
poslao sam ti libse za n gage u sis obliku,instaliraj i onda se ne moras s njima zamarati
ae! dobio sam...hvala puno stari? 8)
Eh a sto ako u apps ima vise datoteka koju cu onda copirati(primjer asphalt 2)?!
i gdje onda u mobac da vidim , blz me zeza nekaj nece , moze mi tko poslat na kreskica@msn.com
aj u klinac,,,,,
aj ovako!
copiraš onaj SYSTEM! znači glavni folder od igre! i pejstaš...u system od moba!
aj sutra napravim i neke slike zan svog frenda 8)
ali sad fakat ne znam di sam....i idem spat! do tada aj ti lijepo poslušaj mene!
uđi u folder! i taj zajednički njihov! system pejstaš u syystem od moba! aj aj pa javi sutra! 8)
Odgovorite mi na ova pitanja:
1. Kako i gdje da smjestim downloadirane igrice (koje su u rar formatu) za n-gage(asphalt1i2 , fifa , tony hawk(koji nije rar neg zip) , red faction )
2. da li mi za to treba blizzard installer , sto raditi s njime?
HITNO MI ODGOVORITE
znam da se pisalo o ovome al ne ide!
sada da ja pitam jel ima u Zg-u neki dućan sa rabljenim mobitelim?
to ti ne bih preporučio jer bi se moglo desiti da izgubiš programe i ostalo instalirane na mmc-u u system/apps/ime programa,ako kopiraš cijeli system!= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
možda se varam,ali ti procijeni da li se rizik ponovnog instaliranja svih aplikacija instaliranih na mmc isplati.
a viš nisam znao to.....hvala Bogu sve mi radi jdino me Bemused zezo malo ali sam ga reinstalirao....= Citat =:
Izvorno postao guzda
e a ako hoću dvije igre staviti onda???? samo i apps i i libs pejstam jel???
neće onda obrisat igru koju već imam na mobu???:-/
nebudeš jel folderi nisu istog imena.
He, he to ce se morati provjeriti i u vk jeli ima! Sta kazes King IlIdian?:rolleyes: Odma kupujem 5.kom jer znam da se polovne krecu na crnom tržištu oko 500kn a da su nove 398 to se stvarno isplati! U Kuupnjuuuuu!:rotfl: :) :thumbup:
sorry na krivom sam mjestu postao! Molim moderatora neka izbrise post! Thank s
Hoce mi itko reci ili odgovoriti kako da instaliram sis. igre jer mi stalno pise mem,puna!?