Zanima me da li uredjaj ima opciju automatskog zaključavanja tipkovnice...?
Hvala...
Printable View
Zanima me da li uredjaj ima opciju automatskog zaključavanja tipkovnice...?
Hvala...
ima.........= Citat =:
Izvorno postao morski
a gdje se nalazi ta opcija?= Citat =:
Izvorno postao Compov
= Citat =:
Izvorno postao vivekananda
btw. ja ga imam par dana i smeta me što mu ne mogu isključiti niti mijenjati uvodnu i odjavnu animaciju (t-com), što ne podešava automatsko zaključavanje tipkovnice, i što nema sat kao screen saver.... na to sam sve navikao na simensu pa mi sad fali....
neznam sad napamet gdje se nalazi opcija već samo znam da ima... jer dosta mojih prijatelja ima dotični mob...= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Compov
ako se sjetiš ili pitaš nekog prijatelja, hajde molim te ostavi ovjdje post...
hvala :)
nema problema... ali mislim da će biti brži oni koji imaju taj mob, i usput su aktivni na forumu ;)= Citat =:
ni jedna motorola nema automatsko zaključavanje tipkovnice! Na preklopnjacima čak opcija zaključavanja nije ni uključena te je treba preko seema uključiti!= Citat =:
Izvorno postao Compov
@vivekananda: zašto onda nisi uzeo neki siemens ako ti to baš toliko smeta?:-/
vjerovatno i bih da sam znao da nema: automatsko zaključavanje tipkovnice, konstantan izvještaj za sms, nego se mora odabirati za svaki pojedinačno, da ne mogu isklučiti pozdravni i odzdravni jingle niti mu pojačati ili smanjiti ton, da nema sat u screensaweru po defaultu, da nema diktafon čiju snimku mogu koristiti kao zvono, da ne mogu cijeloj kategoriji dodijeliti zvono, nego korisnik po korisnik..itd, itd... slutim da će to biti zadnja motorola koju imam:spin:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Uzeo sam je prvenstveno zbog reklamiranja dugotrajnosti baterije 350/380, a smatrao sam da je software u rangu s ostalima....no čovjek uči dok je živ.;D
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
hm... pa kak se mojoj frendici zaključa?
sam od sebe? nakon koliko vremena? ajd da provjerim jer sad ni ja nisam više siguran.= Citat =:
Izvorno postao Compov
pozdrav!
Evo mene prvi put ovjde.
Kupio sam u Americi motorolu L6 za 50 dolara kodiran na njihovu mrezu i rekao sam da idem u Europu i da cu tamo koristiti drugu mrezu i dal mi mogu otkodirat mobitel, i bez problema su mi dali unlock code!!
Eto, tek tolko da znate ako tamo kupite, da se sve moze!
Nego, zanima me tocno kako se namjesti message delivery report. Ja sam sve probao i nigdje mi ne nudi tocnu opciju. Molim nekoga tko zna da mi ko budali objasni. Hvala
imam L6 tjedan dana ,kupljena u t-mobile, problem nastaje kod odabira stila zvona. Npr. kad odaberem "vibracija i zvono" samo radi vibra a ton ne, a kad odaberem "vibracija zatim zvono"onda radi vibra i ton. Jel to možda što u softu?
To nebi smjelo bit tak, jesi probao stavit neku drugu melodiju? Neka greska je u pitanju...
ajd provjeri ponovno kod prijateljice...= Citat =:
Izvorno postao Compov
evo sam na "gocellular" našao nekoliko verzija MP-a za L6.
moja ima slijedeće podatke:
boot loader 08.D0
FLEX SE4660AXXQ609B
SOFTWARE R3511_G_0A.52.26R
DSP S/W verzija 623F3F00
A Vas eksperte molim za preporuku koji bi od ovih mogao stavit(ako je noviji):
R3511_G_0A.52.26R_B MP (SLVR L6)
R3511_G_0A.52.26R_B
PDS00A
LP000D
DRM0201
JPJAVA_G_0A_L6_06_00_17R
SE5408AXXJ8098_1FF
Russian LP
R3511_G_0A.52.06R MP (SLVR L6)
Monster Pack for the Motorola L6
R3511_G_0A.52.06R
PDS00A
LP0021
DRM0201
GSUL6T675MA07C_1FF
R3511_G_0A.52.2AR MP (SLVR L6)
Monster Pack for SLVR L6
R3511_G_0A.52.2AR
PDS00D
LP0024
DRM0201
JPJAVA_G_0A_L6_05_00_10R
GSUL6T675MB0A5_1FF
Ispričavam se moderatoru ako sam fulao temu!:ban:
odgovoreno ti je već na PM. dakle 26R= Citat =:
Izvorno postao unreal
Još jednom! Za L6 nema hrvatskog jezika za flashat tako da ako hoćete sačuvati hrvatski, onda koristite REFLASH-eve i FLEX-eve, a ne MonsterPack-ove!!!
flashao sam L6 sa :
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf
naravno nema hr jezik, no to je manji problem. Veći je taj što je i dalje kod odabira zvona (vibra i zvono) samo vibrira a ne zvoni. Ima li netko kakovu ideju?
normalno si postavio melodiju? kolika je razina zvona (volume)?= Citat =:
Izvorno postao unreal
razina zvona je 5, a melodija Hellomoto, no isprobao sam sa svim tonovima, radi jedino sa Standard a niti jednim drugim tonom. :cry:
Pa nemogu vjerovat!:dunno: Ocito nije hardverska greska kad mob i zvoni i vibrira inace, jedina ideja je da ga flashas s nekim drugim MP-om...
pokušat ću s MP pa ćemo vidjet. javim se navečer. :beer:
a da prvo probaš ringtone fix napraviti sa Motokitom pa onda flashat ako neće funkcionirat!?= Citat =:
Izvorno postao unreal
pokušao sam s Motokit-om , bez uspjeha. Flash-ao sam s
R3511_G_0A.52.26R_B_PDS00A_LP000D_DRM0201_JPJAVA_G _0A_L6_06_00_17R_SE5408AXXJ8098_1FF.shx
i sad radi dobro. Soft je od 23.01.2006. čak mi se čini da je mob malo brži,no to je možda samo subjektivno zapažanje. Uglavnom sad konačno?! radi kako treba.:beer: :beer:
= Citat =:
Izvorno postao unreal
A što sve možeš sa novim softwerom kad si otključao mob? Koje su ti dodatne funkcije sad? Mislim, ja imam bluetooth, a što bih uspio sve napraviti s Motokitom i usb kabelom a sad ne mogu?
Konkretno mi reci.... Ili netko drugi, nema veze...
hvala :)