nemam ga ja, imao sam ga na testu
Printable View
nemam ga ja, imao sam ga na testu
Može li se bilo koja melodija postaviti za sms?
Mojoj zeni se uzasno svidja ovaj model, mada sam ju odgovarao od kupnje zbog losije kamere jer joj je to bio prioritet nisam uspio sutra ide u shoping.
Javim vam kakvi su dojmovi.
Dojmovi su super vidjeli su neki već, a ja sam tako prerovao internet da znam kako izgleda sa svake strane :D Čak i u mraku gle:= Citat =:
Izvorno postao mentol
http://img274.imageshack.us/img274/8382/1241qv.jpg
Kako imam z520 neko vrijeme vide se i neki nedostaci na njemu kao što je slaba kamera, nedostatak memorijske kartice (ima samo oko 18 MB memorije), već nakon nekog vremena rub oko zaslona se počeo malo odvajati tako da unutra ulazi prašina i šteta što zaslon nije u 262.000 boja.
morate paziti koje teme stavljate na mob jer u protivnom nećete vidjeti na vanjskom zaslonu tko vas zove zbog boje slova koje ovise o odabranoj temi.
no ipak zadovoljna sam mobitelom, baterija je ok, maskice se mogu mjenjati, pravi ženski mobitel.
Meni je bitno da se ekran čuva, za memoriju mi nije briga jer imam mp3 player, što se kamere tiče hm... zar je tako loša? sumnjam :P, ako treba prava kamera kupit ću si digitalca. Glavno da je on lijep i da ima velik ekran i da je preklopan zbog čuvanja ekrana...= Citat =:
Izvorno postao yasminne
Evo zena si ga kupila danas(Tele2 pretplata). Malo sam prckao po njemu i mogu reci da je stvarno odlican. Ljep,mal,lagan i puno funkcija(s obzirom na cijenu uredjaja). Jedinu bi zamjerku stavio na kameru nije toliko losa ali mogli su staviti barem onu jednaku K700 i mob bi bio bez premca u svojoj konkurenciji.
Sve u svemu preporuka, mada je malo izrazeniji zenski naglasak no sve je stvar ukusa.
Pozdrav
Pa kaj očekujete od kamere na takvom mobu? To su mi najsmješniji komentari, kad ljudi nisu zadovoljni sa kamerom na mobu....
Vidiš tako je i kod mene zato sam i napisao da ću si kupit digitalca ako mi treba kamera= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nisam rekao da sam ne zadovoljan sa kamerom nego da je takva kvaliteta kamere minus na tom modelu. Aparat je odlican i ne bi bilo na odomet da su stavili megapixeslsku kameru. No sve se vrti oko novca jer da su stavili jacu kameru ni cijena uredjaja ne bi bila takva kakva je.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Da su ugradili mlažnjake, mob bi i letio bože!, pa naravno da bi mob bio bolji da je kamera megapikselna, postoje mobiteli koji to imaju pa ako ti je to važno kupi bolji mob. Ovom mobitelu se može štošta lošega prišiti (sitnica) jer je to mobitel za prosječnog korisnika i nije savršen, tako da je komentirati njegove loše strane suludo. Cijena mu je prihvatljiva u odnosu na mogućnosti...= Citat =:
Izvorno postao mentol
Pa ne moramo bit bahati, valjda je svrha ovog da ljudi vide koje su mane ovog moba i zasto je povoljniji. Mozda vama ne treba dobra kamera ali ima ljudi kojima je to bitno i mozda zbog toga ne bi kupili taj mob. Eto, ja sam ga kupila i kamera je losja, isto kao i rezolucija (nesto je malo gora nego na k700). Ali je zato osvjetljenje mrak, boje su puno bolje nego na k700 i bolji je zvuk. Mene na mobu najvise zivcira gumbic za kameru koji je preosjetljiv i kamera mi se stalno pali i okida bez-veze.:angry:
Da ima pak megapixelnu kameru ne bi košta cca 1500 kn u maloprodaji, već sigurno iznad 2000. A sam aparat je ful kompaktan, prilično lagan, ona hrapava površina mi se sviđa jer se dobro drži u ruci, osvjetljenje oko tipkovnice kod dolaznog poziva ili poruke je strašno kul, a i vanjski je zaslon prilično dobar. I ne bih rekao da je ženski mob.
Ma mob je zakon sutra ga kupujem... Treba čekati crne style up maske ili ih već ima za nabavit ne znam... I meni se strašno sviđa osvjetljenje tipkovnice, samo me zanima može li se namjestiti da ledice stalno svijetle dok je mob otvoren?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jel točno ove veličine unutarnji ekran? :D
http://img319.imageshack.us/img319/5939/untitled4tb.jpg
Ne može.......
Uzasno osjetljiva.= Citat =:
Izvorno postao user_name
Evo kupio sam mob i skužio sam da moram duže držati tipku za kameru da se uključi... jel to tako kod vas ili...
Pa da, normalno, inace bi se stalno palila. Iako se i ovak stalno pali. Ostali SE-ni nemaju tak to osjetljivo, ne znam kaj im je doslo! Ali, tipkovnica...svaka im cast, nisam nikad bolju vidjela!:thumbup:
Pokretanje kamere je trebalo stavit na tipkovnicu malo je na nezgodnom mjestu stalno se dotice.= Citat =:
Izvorno postao user_name
Da baš je tak :D Ja sam popizditis dobio vani :D Ali ok je nema veze kad s navikneš paziš...= Citat =:
Izvorno postao mentol
Ima još mana zvuk je očajan naime mid glazba je čudna i ne čuje se bass ili neki instrumenti kao da nema dovoljno kanala, uglavnom jel to tako kod svakoga?
Ja na njemu imam samo mp3;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
Pa i mp3 nije baš nešto na motoroli L6 je puno,puno bolje... a midi je puno bolji na siemens cf62 nego na z520i hahahaha vjerovali ili ne... ne može se ni baš pojačati kak spada hm...= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Nemoj stavljati zvučnik na najjače pa če biti ok. I nesmije ti biti uključen megabass.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Pa tada je baš bolji zvuk nije onako visok, u biti sam si podesio ekvalizator da bude donekle dobro... sve u svemu zadovoljan kako kod nekih zna biti, možda je ovo i dobro jer na L6 se čuje pucketanje i još k tome ne možeš stišati zvuk :D= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue