Čovječe božji, kaj se sad stepavaš? S kojim dijelom si se osjetio uvrijeđenim? Samo velim da obiđeš sve centre kad toliko voliš kupovinu. Bože....
Printable View
Čovječe božji, kaj se sad stepavaš? S kojim dijelom si se osjetio uvrijeđenim? Samo velim da obiđeš sve centre kad toliko voliš kupovinu. Bože....
kakvo stepavanje? ocito si nesto krivo shvatio...
ja sam imao ideju da ljudi napisu ovdje svoje dojmove o raznim trgovinama gdje su kupovali ali izgleda da nista od toga, slabo to ide...
evo mene iz jednog shopinga, kupio si jaknu. castello, ilica odma od trga. soma kuna, jakna esprit ;)
jesi ti neki metroseksualac kad toliko uživaš u šopingu?
nisam ja metrosexulac iako nebi imao nista protiv i da jesam.
samo... nije mi bas najjasnije to sto kazes, ako neko voli kupovat odma je metroseksualac! dobro da nisi rekla homoseksualac! ;)
U, da. Ne daj bože... http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/drama.gif Uostalom, gdje radiš da si sam tak kupiš jaknu od soma kuna?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
@ Floorkilla- jesi ti čuo za šalu?
Killa, moraš pod hitno kupit i puder, kremicu, a i depilacija bi dobro došla ;D
u frishki... pa daj se smiri malo. zimske jakne su skupe a odkud meni novci to tebe ne zanima, ja ne pitam ljude okolo odakle im novci.
pa znam da se salis ;)= Citat =:
Izvorno postao Bimbranica
btw ja nisam Floorkilla nego flOorKilla
predlazem da se tema zatvori.
Evo ga naljutio se ;D= Citat =:
Stara japanska poslovica kaže: "ne zatvaraj thread kojeg si sam otvorio" ;D;D;D
da ga mogu zatvorit, i bi. ja napisem sta sam kupio i gdje sam kupio (kako sam i zamislio temu) kad ono pocnu me napadat.
sad se jos osjecam kriv sto sam kupio zimsku jaknu. idem je vratit ;)
ili jos bolje, poklonit cu je nekom djedici prosjaku da se ne smrzava na ulici.
Pardoniram se na krivom slovu;)= Citat =:
Evo, da tema krene u onom smjeru u kojem si ti želio- ja sam si prošli tjedan kupila traperice u Whitboyu, samo 200 kuna, ali pošto je na ovom forumu više muških, ne znam koliko će to nekome pomoći. iako, kad razmislim, možda i tamo ima muških traperica. :-/
u whiteboyu? :D :D
Čovječe, pa ti se nafrljiš na bilo što. Ono sam pitanje oko jakne postavio jer mi je (ponavljam, meni osobno) previše dati soma kuna za jaknu. Vjerovatno sam zato kaj je marka u pitanju. Ni najmanje me ne zanima gdje radiš i koliko zarađuješ.
pa gledaj, ovo je forum... ja nemogu cuti tebe da govoris to sto napises mogu samo procitati, i onda jos i krivo shvatiti sto si htio reci... trebao si stavit smajli na kraj ;)
Ja ne kupujem ništa, meni moja Fata http://www.planet-smilies.de/a_smilies/sex_3.gif sve kupi ;D
Zloćko!:tomato:= Citat =:
pa svakog nekaj veseli,netko kupuje mobače ,neko jakne, hlače neko mikrovalku,a ja sam si kupila bakalar i baš me to veseli!!!!:chef:
Okej, priznajem da mi prifalio, ali stječem dojam kao da sam ti totalno mrzak. A ni priliku mi nisi dao... shmrtz... http://i6.photobucket.com/albums/y22...i/grouphug.gif Iskreno, volio bih i ja da si mogu piknut jaknu sa ceduljicom na kojoj je tolika cifra... Onak, tu i tamo... ;D
Toooo Lili, legendo,:thumbup: svaka ti dala ;D;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao lili
ne, ja stjecem dojam da sam tebi mrzak :) drago mi je ako nije tako. ti meni nisi.
cuj, jakna je potrebna da se ne smrznem,a i ne kupuje se svake godine (bar ja)...
uostalom, bolje trosit na robu nego na mobitele. (priznajem, kupujem fotic...no... mora se. to mi je dar za bozic i rodjendan)
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Mile,Mile......http://img441.imageshack.us/img441/5...aracter6vz.gif
joj ak si covjek moze priustit zakaj nebi kupio jaknu za soma kuna? grrr..
nego,mogli bi svi kad okitite bor stavit sliku ;) da vidimo ciji je najljepsi ;D
to sam planirao, al ne u ovaj topic... nego onaj... onaj tamo...= Citat =:
Izvorno postao mala
btw ja sam bor vec kupio :)
Pa da, ja sam si isto kupio s'Oliver jaknu za 750 kn i nije mi zao jel cu je nositi 2-3 god= Citat =:
Izvorno postao mala
Slazem se sa prijedlogom da stavimo slike bora kad bude okicen :thumbup: