A znam da se spaja ponovo, al ak mu je dulje trebalo, onda bi kliknula i odma je obnovio vezu, nisam znala da to nije dobro...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Printable View
A znam da se spaja ponovo, al ak mu je dulje trebalo, onda bi kliknula i odma je obnovio vezu, nisam znala da to nije dobro...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ma nije da nije dobro, nego zna javljat taj error 734, pa onda moraš odspojit usb. no tebi baci plavi ekran, kažem, to bi mogao bit hardwareski problem. možda su ti driveri nešto "u kvaru"? koje imaš? ak slučajno nemaš zadnje,probaj skinut njih.....= Citat =:
Izvorno postao user_name
A koje, sta ja znam, one koje su mi dali...kak da znam dal je to najnovije?
provjeri na stranici proizvođača.= Citat =:
Izvorno postao user_name
Evo, bila je jedna novija verzija i sad sam je instalirala, pa cemo vidjet...
U svakom slucaju, sta god bilo, HVALA!!!
ok, uglavnom, ak ne bude radilo, javi pa ćemo probat nać neko treće rješenje. ;)= Citat =:
Izvorno postao user_name
da malo osvježim temu.:smart:
zadnjih nekoliko dana imam problema s ADSL-om. svako malo mi se dogodi, da se neće konektirati. i onda ga ja pustom da pokušava i onda nakon skoro pola sata uspije. ali ta veza nije spora već HIPERSPORA!
na primjer: za otvaranje stranica cafe-a je trebao skoro 5 minuta, a u mailove se ne može uopće ulogirati.
i onda kad izgubim sve živce, probam se ponovo konektirati, radi normalno.:rifle:
zanima je li se ovo već nekome događalo i je li problem u nečemu na kompu ili t-comu?:dunno:
ja imam slični problem meni se jednostavno ne želi spojiti kaže da ne valja lonzika u pišem dobru neće logoniram se na administratorski neće vratim se opet na stari i uspije od prve a i brzina mi nije baš mb nego je oko 800 kb zašto živim u samoboru:-/
evo ne radi ni meni,jedva sam otvorio stranicu od mobila,nemogu se spojit na msn,samo mi mobil stranicu otvara,tako je vec cijelo jutro..
to se i meni dogadalo...do jucer..sad je sve OK...= Citat =:
Izvorno postao sipe
= Citat =:
Izvorno postao nijala
Mislim da je do t-coma, jel bi ti da je do kompa ili drivera vjerojatno izbacivao nekakve errore ili blue screenove. Najbolje da nazoves t-com i objasnis im sve, pa ce ti oni znat rec jel nest rade ili sta vec...(broj ti je mislim 08009000)
Vidim u opisu ti je da si iz Bregane... kak imas adsl tam? Ja sam cula da se nemre jos...= Citat =:
Izvorno postao sipe
točno tako je i meni bilo!= Citat =:
Izvorno postao vs_Gamer
ako se samo meni događa onda postoji mogućnost da je do kompa (možda neki novi virus ili sl.), ali sad vidim da nisam jedina.= Citat =:
Izvorno postao user_name
imala sam namjeru nazvati t-com, ali mi se jucer normaliziralo stanje pa sam odustala. ali tko zna hoće li se to ponoviti...:rolleyes:
Ljudi, to je ništa više ni manje nego zavjera protiv nas korisnika!
Nije šala. Čitajte dalje...
Meni se već pola godine non-stop svakih par monuta prekida veza. Imam Siemens USB modem, Windows XP SP2. Adsl sam uzeo odmah čim se pojavio uz obavezni ugovor od godinu dana. U tih godinu dana niti jednom mi se nije dogodilo da veza pukne. E, nakon te godine dana počela meni pucat veza... Ok, pošto sam ja flegmatik, ne bediram se ja puno. Veza pukne, ja ju nakon min dvije konektiram ponovo. I tako stalno :envy: Zanimljivo je da na istom kompu imam i Win98SE i na njima kad mi pukne veza se mogu spojiti natrag iste sekunde!
Nekih par mjeseci nisam konto što se događa, reko' možda imaju nekih problema sa opremom/nadogradnjom. A onda mi je dozlogrdilo i nazovem ja SZK. Tamo uvijek isti glupi odgovori; jeste li probali isključiti firewall, deinstalirati drivere, ponovo pokrenuti računalo itd., pa da ih opet nazovem ako ne bude bolje. To sam već sto puta napravio, uostalom maher za komp kao ja zna da nema veze to sa mojom instalacijom Windowsa ni drivera jer sam sve isprobao. Nazovem ja njih opet i skratim priču, pa me upute na servisera opreme, i oni obećaju da će me kontaktirati.
I zbilja, jedno jutro me probudi mobitel i jedan neprijatan glas na drugom kraju linije. To je bio čika serviser. On me je onako bunovnom od sna pitao koji modem imam, a kad sam odgovorio, sa totalnim samopouzdanjem i po očigledno već pripremljenom scenariju mi je rekao da je problem u modemu i da ga treba zamijeniti zbog povećanja brzine adsl-a (kao nisu znali da će se to dogoditi), ali kao meni je garancija, kao i ugovor istekla, pa neka prošećem do T-com centra i produžim ugovor! Ma nemoj!!!
Razni Triple Play i ostala čudesa na vratima , a ja da se obvezujem T-scumu (pravi naziv) na još koju godinicu. Sramota jedna...vraćam se na početak priče i kažem da je riječ ništa više ni manje nego o zavjeri protiv nas korisnika!
I tako ja i dalje trpim stalne prekide veze, u nestrpljivom iščekivanju da pobjegnem od T-scuma...
sad baš zavjera...= Citat =:
Izvorno postao andrija
ali moram priznati da, kad se to počelo događati, prvo sam pomislila: šit, ako je otišao modem moram plaćat novi...
Mislim, ako su znali da će modem koji su mi instalirali biti neupotrebljiv za godinu dana kad mi istekne ugovor, i da ću biti prisiljen produžiti ugovor da bih dobio novi ispravni modem, onda kako bi ti to nazvala?
Ja ću reći zavjera/netko drugi ucjena!
mislim da za tim nemaju potrebu. i tako su zaradili na nama naplaćujući nam promet kao suho zlato.
Istina, ali mislim da ipak imaju potrebu prije dolaska triple playa, i raznih novotarija kod intrernet providera, zarobiti što više korisnika. Pa pogledaj samo stanje kod mobilnih operatera, to se stalno događa.
i taj triple play najavljuju skoro 2 godine, a nikako da postane dostupan za šire mase! počinjem vjerovati da je to samo mit...
ali dosta o tome, već smo skrenuli u OT
što ću kad mi je ugodno razgovarat sa tobom :notooth:= Citat =:
Izvorno postao nijala
ma slažem se ;) , ali...ah ta pravila...= Citat =:
Izvorno postao andrija
evo opet me je počeo zezati dsl.
sad sam odlučila gnajviti službu za korisnike.
malo smo se igrali igrice "probajte ovo iskopčat, probajte ono instalirat" pa je na kraju tip zaključio da nema pojma zašto je to tako pa će sad on sad prijaviti kvar pa će nam se netko javiti.
:argue:
Sad je samo pitanje jel ti istekla garancija/ugovor sa njima.
Ako je onda ti nema pomoći, u istim si gov**ma kao i ja:rolleyes:
Ako nije onda si sretnica, i tvoj internet će opet "zapjevati" kao nekad
naravno da je istekla. još u 5. mjesecu...
ma borit ću se ja koliko mogu dok ih ne uvjerim da je problem u njima!:evil:
vidjet ćemo tko će prvi popustit!;D
usporio mi se adsl? i to je tako već par dana. sad sam na speedtestu dobila: 722kbps/154kbps :-/ to baš nije normalis, jel?!