Amen to that. :)= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Printable View
Amen to that. :)= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Pa stvar bi trebala ići po dogovoru: ako je sve 50-50 onda i svi nepredviđeni troškovi (osim ako je direktno jedan zeznuo stvar) idu 50-50. S tim da to nije uvijek izvedivo, a niti se ne isplati zezat i natezat za 5 kn.
U pravilu je (po meni) najlakše kad se dogovori da jedan plaća troškove, onda je mir & tišina.
ja bi se zahvalio clanu ABD koji mi je poklonio SD 64 MB karticu, najveca hvala
Well known as "nirvana trade" :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Slazem se jedan placa, tako je najbolje. Jer sam ja u vezo onih 10kn. kojih sam kao duzan k. hidegu i ja posti odmah platio 5kn i jos posebno mislim nekih 50lipa nije vazno, i nisam se zalio jer se ne isplati.
ne radi se o tome sto tko treba platiti vec se radi o dogovori u o tome kolko ti drzis do dogovora. ako je dogovor 50-50, onda se toga treba drzati, ako ti trebas platiti 50 lipa da bude odrzan dogovor 50-50 onda trebas platiti 50lipa, a ne reci to je sitan novac..nekome je sitan nekom nije..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
dakle nas slucaj:
rekli smo 50-50 i to znaci ti jso meni trebas da ti 10kn.
da smo se dogovorili da ja placam sve,, onda bih placao..a ovako posto smo rekli 50-50, onda pola ja pola ti,makr to bili i 50lipa treba se platiti..
ovako ispada da se tebi ne moze uopce vjerovati...
Ja sam odmah platio 5kn i jos posebno mislim nekih 50lipa, i kad sam na racun uplatio onih 20kn jos sam platio 4,50kn banki, neznam zasto tako su mi rekli i nisam se bunio. Pa sad izracunaj tko je kome duzan...
ti meni,nemam sta racunati.
Želio bi se zahvaliti vkosalecu što mi je poslao PSP rusak.
Stvarno ti hvala, rusak mi je danas stigao.:thumbup:
Kupio trenutni mob od člana "sokre666" sve prošlo u najboljem redu + dobio uputstva na slovenskom..
Evo i ja se pridruzujem zahvalama na poslanom ruksaku, upravo mi postar doneo= Citat =:
Izvorno postao Car
vkosalec hvala :thumbup:
Želio bi se zahvaliti vkosalecu što mi je poslao PSP ruksak.
Stvarno ti hvala, rusak je danas stigao.
decki nema na cemu...ako bude jos zanimljivog promotivnog materijala,javim....
Samo da napomenem ako netko od osobe koja je stavila ovaj oglas pazi kaj nudi...kad sam liku ponudio PSP, odgovorio mi je na PM da ga ne zanima i da si primim mamicu za rukicu i da idemo zajedno kupovati igrice za PSP...
Mislim da je to kranje bezobrazno, bahato i nikako primjereno za osobu koja ima 28 godina i koja je psiholog (barem tako veli na PM-u)...
Žestoko smo se posvađali radi toga, ali od njega nebi nikad ništa kupio, jer njegov odgovor na moju ponudu govori sve o njemu...
Zato - OPREZ!!! :thumbup:
P.S. čuo sam još od nekoliko osoba, koje su mi se javile na PM, da su imale problema sa 2Fastom, ali ih neću imenovati...
phytosculpt prvi si poceo sa bezobrazlukom jos od kada sam prodavao nokia 9500,pa prema tome uzvracam istom mjerom,a sta se tice drugih ljudi? (PLISANI)misle da je netko glup pa ce za nokia n90(placenu 5990kn)uzeti samsung d600 bez nadoplate!a ujedno kada doticni bude prodavao taj samsung cjenit ce ga ko suho zlato! zato molim neozbiljne i razmazenu maminu djecu da mi se ne javljaju a pogotovo oni kojima je mjerilo cijena plavi oglasnik i mob.bez HRVATSKE garancije(PLISANI valjda ima garanciju za d600 tako kaze) da me se klone,a oni koju su ikad kupili nesto od mene(sa ovoga foruma jos nitko) dobili su 10000000000% ispravnu stvar sa garancijom i bez bojazni da ce se to sutra pokvariti.HVALA
mozda malo postovanja prema nekome tko je duze od tebe tu i puno aktivnije?= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
takoder,kako je on mogao znati da ti ne zelis psp,mogao si lijepo napisati: "ne zanima me,hvala na ponudi"
Nadam se da će te se svi kloniti, jer mislim da si preneodgojen za ovaj forum...što se tiče 9500, nisam ti rekao ništa, osim da ti je cijena malo previsoka i da ćeš ga teško prodati, čime nisam mislio ništa loše...
A ti si odmah počeo sa vrjeđanjem...kad sam ti dao ponudu za PSP, opet si počeo preko PM-a sa vrijeđanjem...zato mislim da je svaki komentar suvišan!
koliko sa ja sjecam ja sam doticnom nesto nudio pa mi je on nesto spustio nemogo se sjetiti u kakvome stilu pa ja uzvracam istom mjerom oko za oko zub za zub,a doticni je to zaboravio da je on prvi poceo a kad njega netko DOBRO POSERE onda zuga okolo!
= Citat =:
Ovo sigurno nije način razgovora jednog "psihologa".= Citat =:
Pogotovo 'uzvracanje istom mjerom'.
pa moras ga malo spustiti na zemlju
O kakovoj se osobi radi zaključite sami / uz to neka pazi što piše da mu se ne obije o glavu/= Citat =:
Za navedenog člana javno zahtjevam ban, a rok neka odrede modovi...mislim da je ovim načinom razgovora i vrijeđanjem članova to zaslužio, pogotovo jer nije rekao ništa pametnog na ovom forumu, nego se sa svima svađa...
Kako plišani kaže, mislim da mu se već odbilo o glavu...
plisani pravis se vrlo glup,sam si nudio d600 za n90 bez nadoplate to ti je isto da ja tebi ponudim nokia 3210 za d600 bez nadoplate i onda serem okolo kako si ovakav onakav
--------------------------------------------------------------------------------
= Citat =:
Originally Posted by 2fast4you2fast
onda nista,za samsunga d 600 mozes dobiti 1500kn dok se n90 prodaje duplo skuplje
ZABORAVI
ODGOVOR OD PLISANOG
ti si bolestan