koja je prognoza???= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Printable View
koja je prognoza???= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
x1 na nizozemce
Želim ti sretan put i pamet u glavu! :beer: :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ne znam!!! Za sada sam razocaran kvalitetom fudbala na prvenstvu,Nemci ocajni,Kostarika jos gora... Poljaci neverovatno losi,Ekvador nista posebno nije prikazao,Englesku i Paragvaj sam povrsno gledao,nisam nista extra zapazio,Svedska nemocna i protiv 10 Trinidadaca koji ni centar nisu presli... Argentina ciganski igrala mec protiv slonova koji nisu ni blizu onog sta se o njima prica.Ne znam zasto,ali uopste nisam zadovoljan fudbalom do sada.Sa Srbijom se nikada ne zna,zavisi sve kakav dan cemo imati,ali jedno je sigurno,ne plasimo se nikoga!!!Imamo najtezu grupu i ako je izguramo daleko cemo dogurati.Inace pre nekoliko dana nasa mlada reprezentacija (oni sto su izbacili Hrvatsku u barazu) je ispala u polufinalu Evropskog sampionata.Polufinale je lep rezultat i lep uvod za svetsko prvenstvo!!!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Inace,lepa je kvota na Srbiju protiv Holandije (ovde 3.5) tako da mislim da se necete pokajati ako odigrate na pobedu Srbije!!!! :spin:
super stvar za u21 polufinale jos pogotovo kad ti drugi tim pomogne da dodjes do tamo... a kojim tempom su slonovi danas igrali oni ce vas da sabiju, nezna se koji je brzi lijevi ili desni bek, a zokoru u sredini da ne spominjem...
Sto se mladih tice,ostaje zapisano u istoriji da smo proslo evropsko bili drgi (porazeni u finalu),a ovo smo ispali u polufinalu bez primljenog gola,tj na penale (utakmica za trece mesto se nije igrala).A sto se slonova tice,nasa odbrana u deset meceva u kvalifikacijama je primila samo jedan gol,tako da ne brinem za te brzinske sposobnosti slonova.Inace mi smo jedini tim na svetskom koji ima 22 igraca,za vise nema potrebe ;D= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
A imali ste jako tesku grupu u kvalifikacijama... izgleda da ste mnogo jaki U21 a gdje se sav taj talenat gubi poslije tj. u prvom timu, nesjecam se nekog velikog uspjeha seniora u zadnjih 4-6 godina...
Sto se grupe tice,dovoljno je da ti kazem da je Kostarika dala Nemcima 2 komada,da je Iran dao vama golova,Argentina je takodje primila gol danas.U fudbalu je jako tesko sacuvati mrezu 900 minuta.Ako bar malo pratis tu carobnu igru znas koliko je to zaista tesko.Sto se tih talenata tice,dovoljno je da pogledas u kojim timovima igraju i u kojima su igrali svi ti nasi igraci (evo ti samo primer da je Krasic u CSKa i da su proslogodisnji osvajaci kupa UEFA,da je Celzi vec dva puta slao fax sa zeljom da kupi Stepanova,da je Vidic u Manchesteru i tako dalje...),ali i sam znas u kojoj drzavi zivimo,a i vasa je veoma slicna po tom pitanju.Nisu uvek najbolji u reprezentaciji,znas i sam kako se bira reprezentacija na ovom podneblju,i da nije bitan rezultat koliko uspeh pojedinaca,nazalost!!!!Ali,evo posle dugo godina,reprezentacija Srbije ima nesto u sebi sto nije imala,a to je zajednistvo i dobra atmosfera.= Citat =:
Taj Krasic je sam osvojio uefa cup ? da je bio mozda neki od kljucnih igraca tima vjerovatno bih cuo za njega... Vidicu je jako lijepo na klupi manchestera... da je chelski zaista htjeo kupit Stepanova kupili bih oni njega, jer njima cije nije vazna sto pokazuje kupnja Obi Mikela i Kaloua... protiv timova kao sto su bili u vasoj grupi i nije jako pretezak zadatak, spanjolci koji imaju dobre igrace a mnogo lose igraju, a o drugim timovima necu ni da pricam...
Vidi se koliko si upucen u fudbalska zbivanja... ajd zdravo!!!= Citat =:
jao sta ste uradili od topica... cemu ta prepucavanja...
vidjet cemo sutra kako stoji srbija&cg :)
steta za obalu bjelokosti mogli su dobit argentince.
Kakvo prepucavanje?Jbt,vama svaki dijalog lici na prepucavanje!!!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
I ja sam navijao da slonovi uzmu bod,ali eto nije im se dalo.Osveticemo ih ;D
Nego,meni za nagradnu igru treba bar jedan pogodak vaseg Srne... moze li to on?
:D
ma nije to.. nego bi bilo dobro da tema ostane njemacka2006 jer kolko sam citao vidim da se spominje mlada repka i to...
ako nisam upravu dokazi mi drugacije, kako kaze uk yahoo sport krasic je cini mi se igro 4 utakmice u 04-05 sezoni, a vidic igro par utakmica za man utd... dali ih to cini zvijezdama ili jako dobrim igracima ? po meni ne... tipicno bjezanje od argumenta kad se nema pametan odgovor= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
kladio san se x2 na Niskozemce - ajmooooo Oranjeeeeeeee
kaj je je treba priznat Srbima da su dobri u juniorima.
nije ni meni lako , al eto moram :-/
Al pinocio ,ono kaj se broji su seniorski nastupi .. slazes se?
e sad ..
ko je tu uspjesniji..
necemo sad
:rolleyes:
nadam se da se ovo nece pretvorit u politicki topic :thumbup:
S&CG-Nizozemska 15:00
Mexico-Iran 18:00
Angola-Portugal 21:00
sve mi se nekako cini da ce ova prva bit najzanimljivija
btw ja stavljam jedinicu na srbe :thumbup:
šteta šta blažičko neče komentirati...sječam se kad su igrali oranje i srbi na europskom mislim 2000 god kad je blažičko komentirao i ninozemci dobili 6-1 mislim,e to je bila tekma za pamčenje...nadam se istom rezultatu danas,ma da teško,nije to ista nizozemska....
evo ovdje za sve utakmice sami upisujete rezultate, i automatski se kreiraju tablice sa mjestima u skupini, bodovima, gol razlike... Dokument je u Excell fileu
http://rapidshare.de/files/22772764/..._2006.xls.html
http://img19.imageshack.us/img19/457/capture1kw.th.jpg
--
ma imatic ljubi te deda :thumbup: :rotfl:
to sam tražila!!!! weee.. sad je moje iskustvo gledanja prvenstva potpuno ;D :kitty:
ma uz toliko svakakvih rasporeda tekmi uz novine i na netu... al ajde..
ja imam widget sa pregledom wc-a
ma nisam imala vremena za pripreme ove godine... :( priznajem... ove godine sam abortirala... :tomato: :(
GOOOOOLLLL!!!! ;D Hehehe!
a dobro su krenuli srbi..:rolleyes:
gol za nizozemsku... :(
ovo samo dokazuje kolko su kvalifikacije za SP bile dobar ili los pokazatelj
Srbi su primili 1 gol u 12 tekmi kvalifikacija
tu u jednom poluvremenu primaju tolko
inace , ste culi Stimca ?
neki srb ide u napad i fula onak ,a mogo je zabit , jos na pocetku . solo je iso.
dodje Stimac , #štetaaaaaa..#
WTF??