Samo neki AMDi...
a kod intela, se otkljucavaju samo special edition procesori ( 0,01% svih procesora)
i te procesore dobivaju po jedan primjerak tvrtke koje proizvode matične sa Intel socketom da testiraju množitelje...
Printable View
Samo neki AMDi...
a kod intela, se otkljucavaju samo special edition procesori ( 0,01% svih procesora)
i te procesore dobivaju po jedan primjerak tvrtke koje proizvode matične sa Intel socketom da testiraju množitelje...
Jel bi znao netko od oka reći kolko bi se dalo pogurati ovu konfu:
amd 2400+ tb-B (otključan)
epox 8rda+ rev1.1
memorija je samsungova na 333mhz (provjereno radi na 370mhz 2,5-3-3-8)
gainward ti4200 gs (128mb/128bit - dosta ljudi je drzi na 300/600 sa zračnim hlađenjem, meni se smrzava iako je na njoj zalman vf700-cu)
Pitam Krompirka jer mislim da me nešto zaje.. CPU nemogu dignut više od 166x13=2,1ghz (default je 133x15=2ghz). Zašto? Ploča navodno može raditi i bolji oc ali ja to ne primjećujem... Dali je razlog u napajanju koje je "300w" ili je to granica?
Razlog je i u napajnaju i u memoriji..
računaj si mal, 166*2 = 333 za memoriju... ako si stavio manju latenciju, nebu išlo...
probaj staviti CL3 (naravno, memorija mora podržavati tzv different clock input) da bi ti to omogučavala, i onda povećati mhze...
dal bi mi neko mogel dati nekakve tutoriale za overclocanje... nov sam u tome a štel bi si malo dić procesor
imam intel(R) celeron(R) 2.4 procesor i zanima me koliko ga mogu podići a da se ne pregrije
e i kako ga overclockati nov sam u tome
jel bi ga mogo podici na 3.2 mozda
Koristi opciju "Uredi". Hvala.