jel onog istog Ivankovića kojeg se rođeni otac odrekao i koji inaće lupa pizdarije.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Printable View
jel onog istog Ivankovića kojeg se rođeni otac odrekao i koji inaće lupa pizdarije.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
barem ce se imati sa kim druziti tamo, sada su si svi dobri
nered,pa di mi na vlast sdp dođe....šta mi onda državni udar znači...
ja sam uvjeren da su ga naše službe dosta dugo čuvale:)
Taj Ivanković je zbilja vjerodostojan izvor. :notooth:
EDIT: I di je sad u cijeloj ovoj priči Vatikan???
ma samo vam lažu sad smo se čuli kaže on meni :
Ma ajde filipe lažu samo se prave koda ih nema koji izgledaju ko ja a ja sad lipo uživam oni misle da sam u zatvoru a ja.......
ono nećemo sad da znate di je ali nije u hrvatskoj
ja brijem da oni njega nisu ulovili i da on sad negdje sa drugom Titom i sa Elvisom cuga
Ha, sad će opet padat razne teorije zavjere. :notooth:
heheheh,čim nije po vašem lijevom ukusu lupa pizdarije....
A tko zna gdje se sada nalazi Gospodin Petrac:jump:
hohohoh, zar te nisu naučili da se o ukusima ne raspravlja, a i nemoj biti siguran da si siguran tko je kakvog ukusa.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Mislim da je prilicno jasno to.
on topik
Sad se samo nadam da ce nasi nac team nekih dobrih odvjetnika da pobiju ionaku bjednu optuznicu.
[mozda i svena uzmu] :klap:
oooo uhvatio te Božični polet...učili su mene puno toga:)
pa ak Miloš još nije osuđen,neće ni Antu skoro....iako sam siguran da nije kriv,smjestit ćemo ziher nekaj...jer čemu toliki trud da ga čopa,pa da ga puste,nema šanse....
Baš sam ovo mislio nadodati, šteta što i odvjetnici Haaških optuženika nisu toliki patrioti kao mnogi ovdje pa da obrane kojeg čovjeka i za manje od nekoliko milijuna...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Što se tiče mjesta objave, mislim da nije toliko bitno za čitavu priču, no možda je baš namjerno odabrano kako bi i druga strana vidjela da se svima sudi u nadi da će se i tamošnji osuđenici za zločine što prije privesti sudu...
Uglavnom, ovo je došlo kao naručeno (što je BD primijetio), svim sitnim ribama i kvazi politikantima, kao idealna prilika za busanje i prsa i skupljanje političkih poena od neukog naroda...
Kakve veze ima politička orijenacija sa ovakvim komentarima, misliš li da nema političke orijentirane desnice koja vidi dalje od svog nosa i koja razmišlja svojom glavom?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Lako sada nama ovdje pametovati, on je heroj, on je ovo, on je ono, a tko od vas to zna iz prve ruke? Ne možeš mi ti tvrditi da je netko heroj, je si li ti bio s njim čitavo vrijeme rata pa znaš ili? Ja ne tvrdim da je on kriv, dapače, volio bih da nije. Ostala moja mišljenja napisao sam u 1. postu u ovom threadu...
Evo opet te moram pohvalit (nemoj sad uobrazit ;D) svaka čast za logično razmišljanje. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gog
Najviše od svega mi ide na q kad netko tvrdi da osoba X je ili nije počinila zločin. Kako to vi znate, kad niste bili s njim?
Ja VJERUJEM da Gotovina nije počinio zločin, ali to ne mogu znati. Ne možeš tvrditi nešto što nisi vidio, možeš samo vjerovat u to, a to je stvar osobnog izbora.
Jeste čuli sad- Na beogradskom radiju su rekli da su valjda krivog čovjeka uhvatili :)A Sumnjam,ali dobro...
Da nije onaj opet Talijan sa plaže u Brelima ;D;D;D
Sad ćemo se svi opet baviti njime, umjesto da se okrenemo opipljivijim problemima koji nas svakodnevno okružuju, koje ni ne mislim nabrajati jer bih tako mogao do sutra... Ovo dođe nešto kao i ptičja gripa. Skretanje pozornosti javnosti sa konkretnih stvari koje muče većinu hrvatskog puka.
I to kaj veliš, ja predlažem da se ti posvetiš onoj svojoj prijateljici koju vodiš u kina i poklanjaš mobitele, čemu prosipati žuč na internetu :)
Imaš ti praf. ;D Nego... pamtiš ti puno toga, a? :)
Mislis na Antonia:jump:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ma nadam se da će ga odvjetnici spasit u inat onoj plavoj kuji
ne znam kak se ona usudila baš usred beograda to izjavit
Samo ono što ne moram ;D No da se vratimo ontopic:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@bbrljo, jedan od mogućih razloga sam naveo u jednom postu malo više, IMHO naravno...
Pa, ako se u tom trenutku tamo nalazila, onda je to i tamo izjavila.