@ viki2win & fabi
dečki jeste možda primjetili dali mu smeta gfx menu?
Printable View
@ viki2win & fabi
kakva slika? ako misliš bmp, onda odeš na mmc i pod bitmap odabereš onu koju želiš postaviti/options/load bitmap(to nije screensver, za njega moraš ubaciti patch). nema onog klasičnog pregleda, moraš je postaviti da vidiš kako izgleda, pa je skinuti ako ti se ne sviđa.
@viki2win
Ja nemam problema s patchom :)
Imam graf meni takozvani Simpson. Nista mi se ne gasi kad ulazim u poruke i slicno.. bar jos sad nisam primjetio.
Ja sam gore napisao koji su mi patchevi ukljuceni u bin file.. pa ti mogu poslati taj bin.. a ti onda samo sebe nadodas ili izbacis sto hoces.
@Kati
A bravo ja? ;D ;D ;D
@3aTmr
Nema problema, mogu ti ja poslati bin file.. ali tek navecer, posto je sad raano jutro i samo sam dosao na kratko jer gibam za Zg. Ti si onda samo isto ko i viki prepravis bin file u sto hoces :)
@ coma_zgb
Ima :) Da je prvo pogledas na kompu. :D :D
Kolko ja znam nema..
Ma ajde sta ce ti slike te.. stavljaj ovaj patch sa satom :) :) :)
Nema ali možeš si staviti java program bmp viewer ili nešto slično. Ali onda moraš učitati tu aplikaciju pa tek pregledavati sličice.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kupio sam sl45, ocuvan je i greben je!jel ima neki patch da se pogleda slika bez da je se prvo stavlja ko screensaver, nesto ko na s45?
Nemam pojma je li razlog tom gašenju menu....možda je. Sad sam si vratio stari flash sa svim unutra pa ću probati ponovo kad kad se malo ohladi :)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
@ viki2win & fabi
@Fabi
Nije hitno, kad stigneš večears, pošalji.
joj jedva cekam sad idem kupiti hama kabel i onda patchevi! koji je najjednostavniji nacin ubacivanja ona na vikijevim strqanicama?
Sa V_Klayom ti je najbrže jer ne moraš flešati mob, pa kraće traje, a možeš napraviti i undo, ako ti se patch ne sviđa. Ali ako ubacuješ neki patch sa slikama, a slike nisu ubačene u vkp file onda ti je bolje ručno upisati patch, spremiti bin file, pa sa ffmod-om ubaciti slike, pa flešati.
Evo još jedan novi patch.
*** Allow Java midlets to access root folders ***
Firmware : SL45v56
Author : chaos
This patch will allow access to the whole MMC - addressbook, bitmaps, SMS... - from the midlet. It is useful for those who wish to write his own phonebook, EMS reader/writer or something else that needs more than its own storage folder.
0F28E8: 08 0A
0F29F4: BB001E59 2A4C2A12
0F29F8: B7001FB80020B600 08B6000902A00018
0F2A00: 212AB60021B60022 BB001E59B7001FB8
0F2A08: 4C2BC7000DBB0002 0020B600212AB600
0F2A10: 591223B70004BF2B 21B600224C2BB000
0F2A18: B0 00
Evo ja sam ubacio ovo , pa mi sad sve radi super i izgleda ovako:
http://free-zd.hinet.hr/avukic666/si...sl45_clock.JPG
malo je mutno, ali nisam mogao bolje. To je sa svim patch-ovima ubačenim...
evo kabel opet nisam kupio nama ga nigdje, cijeli grad sam prosao, u hami vise ne dobavljaju kablove, jel mi moze neko pomoci?! jel ima u chipoteci mozda?
A koja je razlika u cijeni kad se kupi u siemens-a?
U http://www.gsm-diskont.com/ ti je koštal 71kn.To ti je u Cankarevoj.
@ viki2win & Fabi
Evo isprobao sam i slijedeće: dakle u onom .rar fajlu (stranica 12) ima 2 vkp fajla, ubacia sam samo onaj od Project Zero-a, ali sam ga ubacio u bin fajl koji je sadržavao onaj patch koji nas je mučio (66B) i ovako radi odlično. Znači imam sat, anim logo i običnu sliku (zavisi kako namjestim u profil3), ili sve to skupa.
Trebao bi ga centrirati..
Moram priznati da mi se ipak bolje svidja ona prva verzija :D
@coma_zgb
Probaj u oglasniku.. mozda netko prodaje..
Pozdrav drustvo! :)
Meni se poslije jednog patcha desilo nesto slicno. Totalno mi je nestao GFX menu (koji je nio na desnom navy-ju) i umesto njega bih na desni ulazio u obican menu, a kada bih pritisnuo desni soft, mob bi mi se jednostavno ugasio.
Nije bilo druge, nego da ga flashujem ponovo :)
A nemate pojma kako mi je bilo mrsko da ubacujem sve one svoje grafikice jednu po jednu..da ne spominjem patcheve :)
Ali morao sam. Onda sam uzeo i poceo zapisivati sta sam sve od patcheva stavio i kod kojeg mi se pojavilo ono da dio stringa nedostaje.
Mozda bismo to mogli uporediti? :) Nemam ovdje listu kod sebe, ali ce biti sutra :)
@Fabi
Je, samo treba očitati ovaj flash i ubaciti druge slike (one od rize), ali mi se nekako neda...
E da..jos nesto. Vidio sam da je coma trazio i slusalice za SL. Ja licno uopste nisam bio zadovoljan kvalitetom zvuka koji su mi one mogle pruziti, tako da sam odlucio ubiti svoj handsfree i uzetio njegov konektor, kupiti obicni 3.5mm konektor za sluske i kupiti sluske odlicnog kvaliteta (priblizno iste cijene kao i original za SL).
Cak nisam ni lemilicu uzeo u ruke (mada bi bilo pozeljno) :)
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-1.jpg
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-2.jpg
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-3.jpg
Za kvalitet fotki je zasluzna Logitechova web kamerica :)
To sam čekao! :) Koliko će mi to olakšati eksperimente... :D= Citat =:
Poslao: 3aTmr
E da, isprobao sam i onaj program za ubacivanje slika u vkp file i super je. Sad više ne trebam flešati mob kad imam patch sa slikama JEEEEEEEEEEEE
@-V-O-Y-A-G-E-R-
Koje su to slušalice koje si uzeo? Koja marka?
Philips. To je sve sto znam o njima u ovom trenutku :) Nije mi tu pakovanje. Ali moze ti pomoci cijena..kostale su me oko..15.50€ :)
@viki2win
ej ovo je prava stvar, gotovo je za sekundu i kako sam već rekao možeš napraviti undo ako nešto ne štima, a ne opet flash-ati...
Evo ako nekome treba logo vezan uz ovu temu :D :afro: http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...tchinside2.jpg
@Fabi
Nisi mi poslao fajl??
Ajde plizzzz pošalji kad stigneš pa da ga usporedim sa mojim jer me full zanima zašto mi prije nije radilo kad i vama.
jel moguce staviti sekretaricu u sl45? ima dovoljno memorije, mozda neki java programcic?! :confused: