Zbog takvih slika mi normalni muškići moramo pred pripadnicama ljepšeg spola uvlačit' trbuhe... :(
Printable View
Zbog takvih slika mi normalni muškići moramo pred pripadnicama ljepšeg spola uvlačit' trbuhe... :(
Nemorate zato postoji teretana.:D
Ni ja nisam *****, pa što onda?= Citat =:
Poslao: nimda
Bez uvrede ali nisam ***** i nikad ne bih stavio musku sliku na forum,pogotovu golog muskarca?!?!?!?
Ako Mobyfan-ica može gledati nakaze koje ti stavljaš, zašto ne bi i ti pogledao nekog golišavog ljepotana? :D
U svakom slučaju, mislim da sam ovom slikom više pogodio ženski ukus nego što si ti svojim slikama pogodio muški (mislim na normalne).
:thumbup: :beer:
izdo si se!:D= Citat =:
Poslao: el.gambo
golišavog ljepotana?
Kak' uskladit' termine ako idem u teretanu ne stignem u birc... ;)
Pa nigdje ne pise da ona mora gledat "nakaze koje ja stavim",a ne bi gledo "golisavog ljepotana" zato sto nisam GUY.. :lol:= Citat =:
Poslao: el.gambo
Ni ja nisam *****, pa što onda?
Ako Mobyfan-ica može gledati nakaze koje ti stavljaš, zašto ne bi i ti pogledao nekog golišavog ljepotana? :D
U svakom slučaju, mislim da sam ovom slikom više pogodio ženski ukus nego što si ti svojim slikama pogodio muški (mislim na normalne).
A tako,a ne pitate se što sve prosječne cure moraju izvoditi zbog komada koje vi gledate??I @mobyfanica dobro kaže,imate teretanu pa ako vam se ne sviđa kako izgledate...P.S.da ja sada stavim koju sliku zgodnih cura u bikinijima,toplesu ili ničemu bi li mene itko proglasio lezbijkom?Ne vjerujem,a zašto su za dečke drukčiji kriteriji?= Citat =:
Poslao: dmi
Mi smo ti dečki po default-u homofobni i čim se radi o našoj starki - PANIKA!!! ;D
Smršaviti je lako.......pitaj me kako!
GAY, a ne GUY.:D= Citat =:
Poslao: nimda
a ne bi gledo "golisavog ljepotana" zato sto nisam GUY.. :lol:
I stvarno dečki malo pretjerujete zašto nebi neki muški stavio sliku od nekog ljepotana, ne znači da je gay...:rolleyes:
pa otvori novu temu raj za zenske oci pa stavi i Merlin Mensena ak hoces?
A jesi naš'o reprezentativni primjerak... ;D
dobar a?
Kad ga obrežeš i prefarbaš prolazi... ;D
al zato dobro pjeva!!
To je več nešt' drugo...