Daj malo detalja- kakav je zvuk, koliko baterija drži?= Citat =:
Izvorno postao peki
Ima li kakvih nepravilnosti (klima li se što?)...
S kojom karticom si je kupio?
Printable View
Daj malo detalja- kakav je zvuk, koliko baterija drži?= Citat =:
Izvorno postao peki
Ima li kakvih nepravilnosti (klima li se što?)...
S kojom karticom si je kupio?
Zvuk izvrstan - prvo sam mislio da ima 2 zvucnika jer kod emitiranja daje 3D osjecaj.
Danas sam ga dobio i baterija jos drzi :)
Nista se ne klima, ponavljam - izrada perfektna.
Kupio sam ju cashom, ne karticom :P
Ako pitas za mrezu, radi na svim mrezama - nije kodirana (to sam isto vec napisao, grrrrr..).
Mislim da se cijena neće do ljeta sigurno smanjt, evo od kad je izašla 6270 u prosinsu prošla godine cijena se nije mijenjala i dalje je 3300Kn, vani je 3 mjeseca, a kao njen nasljednik je 6280. Tako mislim da će cijena ova ostat sigurno koja četri mjesece, bilo bi super da i sutra padne jer neznam ni sam dali da je sada uzimam ili malo, ali malo počekam da padne ali kako gore napisah mislim da će isti slučaj biti i s ovim modelom. Živjeli!= Citat =:
Izvorno postao peki
postoje logični i kastumizirani softovi za v3x a na svu sreću svi u EU misle da je to najbolji 3G mobitel pa tvoje mišljenje ostaje usamljeno= Citat =:
Izvorno postao peki
Hahahaha ti si pitao svakog vlasnika V3x u EU i svaki ti je rekao da je super i zato imas V3x? :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao abd
Ovaj onda nije iz EU: http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-review-73.php jer je napisao da je glavni minus mobitela 'illogical menu structure', a to meni iz prve ruke znaci da nemam zivaca trazit neke funkcije tako da trazim po meniju, stavku po stavku, otvarajuci ih sve redom, ne bih li nasao funkciju moba koju upravo trebam, a koja je skrivena kao da ju je sram sto postoji. Da ne pricam da su mi se takve situacije desavale u voznji...
Ovo mi je treci put da se zalijecem u motorolu, i opet se nadam - poslijednji :wstupid:
Bottom line: ne moras se tjesiti niti kititi niti vrijedjati tudjim misljenjima. Ako tebe V3x zadovoljava - blago tebi! Mirna Bosna! O ukusima necemo raspravljati, barem ne ovdje - u offtopicu :closed:
Evo stigao je i u HGspot - cijena 3480,00
U Vipu je 2900 kn
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=332803
Ova VIP-ova ponuda je prokleto primamljiva... da mi je znati kaj ovi u T-Mobileu rade... Zadnjih mjeseci jedva da ponude išta novo... jadno...
Dali netko zna ova Vipovova ponuda dali je sa brendiranim softverom(Vipov ili Vodafon) ili je čisti tvornički Nokijin. Cijena je stvarno odlična.= Citat =:
Izvorno postao subtex1
Edit: i dali je zaključan na Vip
Garant je kodirana i to s BB5, kad je 800 kuna jeftinija nego u Mobisu.
Pa, zar je to toliki problem? Osobno nisam nikad koristio mob sa vodafone softverom, pa me zanima da li je toliko manje upotrebljiv i zar toliko smeta taj softver?
Mogu rec da sam ja za sada imao dva moba sa Vodafone softwareom. Motorolu V525 i sad Nokia 6230i koja je kod Mobisa na brisanju tog Vodafonovog sr... Sve kaj mogu reći je da sam kod Motorole jedva čekao da prođe garancija pa da ga flesham. I sad je super. Prije nije mogla vrtit video clipove, a sad s novim softwareon (V600) može. A i živcirala me desna Vodafon tipka koju nikak nisam mogao promijenit. A kaj se tiče ove nove Nokie, ona nije mogla vrtit mp3ice ko melodiju zvona , o čemu se već i pisalo. Al hvala Mobisu na besplatnom stavljanju novog softwarea :evil: . Moj savjet bi bio da se prije kupnje moba nazove Mobis i pita dal mogu stavit čisti software...
Da ne bude zabune, 6280 još nigdje nije izašla sim-free (Zapravo, ove sedmice je izašla u Njemačkoj). Mreža 3 je imala ekskluzivni ugovor na taj telefon koji se već odavno može kupiti brandiran na njih, i zato je Nokia odgodila njegovo regularno izdavanje. Međutim, zašto ne razmislite o 6270? Onima kojima ne treba 3g (kao meni), 6270 je idealno rješenje! :)
Ma daj, Zovi Mobis, HGspot ........itd= Citat =:
Izvorno postao points
EDIT, sori, tek sad vidim da si u BiH. Tamo možda nema, ali ovdje ima koliko voliš SIM-FREE 6280-ica
jel ko može dekodirat ovu nokiu 6280 ili šta?????
Danas sam bio u Vipovom centru i pitao ih vezano za N6280, govore da ima Vodafonov softver i da je zaključana na Vip. I još mi govori žena da je u prodaji od 10.04. znači drugi tijedan.
Dođem doma zovem VIP službu za korisnike i pitam ih dali se može kupljen mob u njihovoj ponudi odključat i još napominjem koko sam čuo da Vodafonovi softveri nisu nešto i da bi mob htio koristit i na druge kartice. Odgovor mogu mi ga u VIP centru odključat i ne gubim garanciju ako oni to učine, cijena koja će se pritom plati je 488KN.
Računica Nokia 6280 u Mobisu 3700 KN (5% popust na gotovinu)
VIP ponuda 2900 (3% popust na gotovinu) + 488KN, za tko želi da mu se utključa i da ima normalan tvornički Nokijin softver. Rezultat 3388 KN
A, vjeruj mi, ovo ne bih htio provjeravati. Neki ljudi iz VIPcentara, pogotovo u VIP partnera ne znaju o čemu pričaju.
Malo sam sumnjiv oko tog "otključavanja", a ako je i moguće otključati 6280, vjerojatno to neće potrajati 5 minuta.
Za 300 kuna ja bih kupio u Mobisa i maknuo sve brige.:thumbup:
Na ovome je naglasak. Oprez s njima.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
potpuno se slažem:thumbup: , a najbolje mi je kad mi kažu ovi vipovci kako to treba samo kod njih otključavat a ne negdje okolo ilegalno kako se poslije može pokvarit;D , prije bi se pokvarilo od njihovog otključavanja nego kod nekog unlockera jer oni znaju svoj posao za razliku od nekih .....to im ja onda i kažem ....a njihov odgovor je na to nešto u smislu ja vam drugačije nesmijem ni govorit;D
Dođem danas u VIP- partner dučan, a ujedno je taj isti i partner dučan od Mobisa i velim kako bi htio kupit N6280. Govori žena kako će im doć drugi tjedan tek u ponudu, a ja njoj ne želim Vipov (Vodafonov) nego original iz Mobisa. Dobro može ali nemamo trenutno ni njega nego možeš ostavit neku kaparu i mi ćemo te za kojih par dana nazvat da dođeš po nega (max. tjedan dana) to i učinih. Nakon par sati zove ista žena kako su dobili ispravak od Vipove ponude da njihove N6280 nisu zaključane na Vip nego da su Vodafon live. (neznam dal to dvoje ide skupa il može i posebno...) Uglavnom sad čekam da me zovu da dođem po Mobisovu Nokiju.
Nego razlog zašto sam ovo napisao je to da kako ni ovi iz Vip dučana-partnera neznaju što pričaju što je prije spomenuto. Jedan dan jedno drugi drugo. Sad neznam dali se stvarno radi o ispravku navoda i da nisu zaključane ili žele prodat samo proizvod. Uglavnom odbilo me to i Vodafon live tako da čekam Mobisovu....
Što mislite jeli pameta potez?
Probajte pitati decka od kojeg sam ja kupio na 091/198-0000. Ja sam svoju platio 420€, ali danas je cijena vjerojatno manja. Istina, covjek prodaje na crno (ovo niste culi od mene) ;), ali ima uredan ducan, tako da njegove garancije imaju smisla.
Mislim da ti je potez dobar. Uglavnom tako bih i ja učinio. Kao što je većina na forumu zaključila-brandirani mobiteli melo koga mogu oduševiti, a po mom sudu to je mobitelocid!= Citat =:
Izvorno postao HCSC
E, jedino ako ti nije bed povući ovu vezu na crno... (iz posta poviše).
Kaj se tice ovih u VIPu fakat su debilni...Mislim, ak ima software od Vodafone Live normalno da je zakljucan i na VIP, a da oni to neznaju... Ja da moram opet birat kupio bi u Mobisu i tocka, makar su mi ovi u Mobisu stavili čisti software na Nokiu 6230i Vodafone i sve pod garancijom...Al kolko sam zivaca izgubil do tog trenutka...A i ak je razlika u cijeni prihvatljiva...Mislim ipak je zdravlje najbitnije :)
Ja sam kupio jucer u vip centru nokiu 6280. Brendirana je sa vodafonom ali sam nazvao mobis i pito da li bi mogo doci promijenti software. Rekli su da mogu pa sam im ga odnio danas. Besplatno je unutra garantnog roka. cak su mi rekli da ce danas bit gotov. Potvrdili su mi da vodafonov software ne valja i da ce mi to rado napravit.
Meni su u vipu rekli da je zakljucan na vip sto me ne smeta s obzirom da samo vip i koristim, a rade sam dao 2900 nego 800 kn vise( sto bi bilo i logicno)
Bok!
Kupio sam 6280 i pokušao instalirati pc suite.Pri kraju instalacije javlja erorr msxml2,public token=pa neki brojevi.Imam xp pro sp2.
Molim pomoć
Hvala:thumbup:
P.S.
Inače, jel može neko objasnit razliku između vip softvera i original nokiinog softvera?