Evo danas u Splitu uopće nema Tele2 siglnala. Tražim ručno i nema. Valjda rade nadogradnju. :)
Printable View
Evo danas u Splitu uopće nema Tele2 siglnala. Tražim ručno i nema. Valjda rade nadogradnju. :)
Nadajmo se :) U Zagrebu neke bazne stanice rade super i pokrivaju dobro zatvorene prostore dok signal s nekih drasticno pada cim udjes u prostoriju. Nisam dovoljno strucan da bih znao o cemu to ovisi. Konkretno, znam slucaj bazne stanice Tele2 koja je na HRT Domu i jako dobro pokriva okolne zatvorene prostore pa cak i podrume. S ostalim baznim stanicama cesto nije tako. Ta ista bazna st. s HRT-a prva 2 tjedna takodjer nije bas sljakala u zatvorenom i onda najednom je proradila, kao da su nesto prebacili na njoj.
Vjerovatno su je pojačali. Znam da je i ova jedna jedina u Splitu malo radila slabo, pa se pojačala, a sad je izgleda crkla. Možda su je overclockirali ;D;D;D
Mislim, definitivno je nadogradnja u pitanju.
Evo malo off topic al ima veze sa tele2. Imam simpu od pocetka cim je izasla i sad prije 2 tjedna prebacio se na pretplatu tarifa 85. Kad sam razgovarao u tip par godina uvijek sam znao koliko sam otprilike potrosio na simpi (+-10 kn). Sad od kad imam pretplatu, idem ja nakon 2 tjedna nazvati da vidim koliko sam potrosio. Po mom proracunu bi bilo negdje oko 90-100 kn koliko sam razgovarao. Nazovem ono 41 kn. Svaka cast tele2
Ne znam koji telefon koristis za tele2, ja sam isprobao razgovarati sa Samsungom i zvuk je bio super dok je na SE J300i, kojeg sam kupio preko T2, zvuk stvarno malo kao iz bacve :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
na koji broj zoveš da provjeriš stanje računa?= Citat =:
Izvorno postao imatic
095/1000-444
samo 444 je sluzba za korisnike..
ja potrosi 0.5 kn do 1- danas... na tele2 pretplati..ah sam stedljiv.
http://www.forum.hr/images/smilies/eek.gif= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
http://www.forum.hr/images/smilies/eek.gif
Znas ti koju si glupost napisao??
http://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif
Ja nisam otisao na Tele2 zbog cijena, nego sta necu posla s T-mobileom vise imat..no way.
koristim Nokiju 1600...= Citat =:
Izvorno postao JBT
...moram reć da sam zadovoljan sa Tele2 :)
U danasnjem Vjesniku objavljen je taj podatak, a izrekao ga je poredsjednik Agencije Gašper Gaćina. On je takodjer istakao da ce usluga prijenosa cijelog broja iz jedne mobilne mreze u drugu morati biti omogucena do ozujka 2006., a spomenuo je i istrazivanje kako cetvrtina gradjana Hrvatske namjerava promijeniti mobilnog operatera.
Pa nije i lose kada rade za sada 43 dana.A sta se tice prenosa broja sumljam da ce to zazivjezi sobzirom da se ni T-com u a ni Vipu bas to ne svida.
Navodno da ih Agencija vec odavno prisiljava da to omoguce te da im je ozujak krajni rok za to.
Eto, nije daleko od onoga što sam ja rekao (100.000), imajući u vidu da sve prodane kartice nisu i odmah aktivirane. U svakom slučaju fascinantno, a di neće bit kad su nas ovi gulili do kože.
brzo ce biti i 200000.
Kroz godinu dana bi se vrlo lako mogla ostvariri namjera o osvajanju 20% tržišta.
čisto sumnjam, sad "drže" nekih 3% tržišta...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
a uzmi u obzir rebalans cijena nakon 1.1.2006., mislim da je vrlo izvjesno da će tele2 biti egzotika.
sad su nas privukli cijenama, no tehnikalije ih muče, a to odbija ljude na duže staze.
još kad se uzme u obzir da nas čeka i 4. operater...
Nebitno je koliko je trenutno korisnika, nego što je to u toliko kratkom vremenu. A to obećava.
Glede rebalansa, živi bili pa vidili.
a 4. operater, mislim, ipak ga neće biti, barem ne fizičkog, možda virtualni.
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ma kakav rebalans, sto je tebi...
A tehnikalije ce se srediti, samo sto u tom trenu kad ovi postanu malo napredniji ova dvojca ce laganini poceti spustati cijene, ali bez nekih ludih uvjeta.
Ma T-Com i VIP žele poslovnjake, a Tele2 raju sitnog zuba;D= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Sjetite se Vipa a i Croneta sa problemima u pocetku.Pa ubijali su u pojam!
a zašto se VIPu i Tcomu to nebi sviđalo? tako da drugi korisnik nebi mogao prelaziti k njima ili ? stvar je jednostavna, brojevi će migrirati i sa mreže u mrežu i ako je netko bolji on se nema što odupirati tomu.= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
Kako može jedan Tmobile ili VIPnet rec da to oni ne zele ako im se to ne svidja a to je propisao regulator.