Nije 328, već 378 kn.= Citat =:
Izvorno postao sipe
A ja sam pak vidio da njemački Tele2 nudi flat rate internet za 3.95€. E sad, koji su uvjeti i brzine, nisam provjeravao, ali opet... To je tridesetak kuna.
Printable View
Nije 328, već 378 kn.= Citat =:
Izvorno postao sipe
A ja sam pak vidio da njemački Tele2 nudi flat rate internet za 3.95€. E sad, koji su uvjeti i brzine, nisam provjeravao, ali opet... To je tridesetak kuna.
da francuzi imaju 4mbit za 20 eura flat rate -.-
JOŠ GORE :fried: :fried: :Puke: :Puke: :Puke: :Puke: :funny: :funny: :three: :three:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ista cijena u Parizu :)= Citat =:
Izvorno postao sipe
...pa nek je sa najsporijom brzinom, npr. 384/64 ... pa to je veoma mala cijena...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Koja god da je brzina u pitanju, to je potpuna bagatela. Ali, to je daleka budućnost za nas. Zapravo, nešto nemoguće.
i da je bilo koji flat, bilo koja brzina za 200 kn to bi bio med, ovako je to sve daleko ispred nas.
nece toga biti kod nas jos o-ho-ho dok T-com drzi palce svoje u svemu
s obzirom da su mi povecali brzinu, malo grizem na flat rate, iako mislim da ce se strpljivima visestruko isplatit, pa mozda bolje pricekat jos koju akciju. sad su povecli brzinu, mozda daju veci paket za nis, zasto ne? nego mene zanima, dali je kod nas flat rate bas FLAT RATE? dali bas apsolutno nikakvog ogranicenja nema?
nema ogranicenja kolko ja znam, nego mislim da je iskon imao neko ogranicenje.
meni jos nisu povecali brzinu? ne primjecujem...
ja cu svakako na flat prjeci ali cekam da pojeftini il nesto
Nema ograničenja. Frend skida mjesečno 80-100 GB i tako već skoro godinu dana i nitko se ne buni. Inače ima 2(prije 1.5) Mbit flat i to za 200 kn.. Biatch :)= Citat =:
Izvorno postao igl
Kao, ako prekardašiš, mogu te prema nekoj stavci u ugovoru diskonektat na neko vrijeme. Nisam provjeravao, ali sam čuo. Isto tako svakih 24 sata se automatski linija prekida, što vjerovatno znate.
kako ima flat rate za 200kn? :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Stara mu radi u HT-u :)= Citat =:
Izvorno postao igl
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Evo i meni još stoji dobrih starih 384/64. Ja sam strpljiv :guitar:
i meni isto stoji :( sam da požure s tim ;D
ovo sam iskusio , ali kaj se nemre namjestit negdje u windowsima , da se automatski reconnecta nakon takovg diskonekta?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
recimo znam da kad sam imo modem,kad bi zvuko zicu jednosatvno iz zida , odna bi onak se zbediro komp i pito me dal se ocu spojit , kaj se nemre namjestit connect automaticly?
pa to si sam namjestiš u properties:rolleyes:
danas sam se spojio na internet i vidio da je brzina 512 Kbps:deal: .to je fantastično:headbang: :headbang: :headbang:
meni se brzina smanjila :D
nekidan sam mjerio i bilo je oko 350kbps a sad sam mjerio pa je ispalo 310kbps
oce ovo povecanje ostat za stalno ili?
Pa trebalo bi biti za stalno..ali kod T-coma nikad ne znas
Naravno da je za stalno. Za koga bi vraga se nekoliko tjedana noćima navlačili po centralama i to osposobljavali? Za to se ne brinite. Jedino kaj može biti da u budućnosti još dignu brzine ili pak spuste cijene.
...a opcija da nam stave flat na sve brzine:)
mislim da bi ona bila najkorisnija
ps. nestrpljivo čekam onaj 15. u mjesecu prosincu što si spomenuo,..nada,nada...
također se pridružujem:)= Citat =:
Izvorno postao darkovsky