...pa naravno da se gube, nisu valjda blesavi ostavljat iste cijene razgovora i za jednu i za drugu tarifu...= Citat =:
U varijanti vracanja na 48 gube se i cijene iz paketa 85.
Mozda sam malo zakomplicirao ali tako je rekao distributer TELE2.
Printable View
...pa naravno da se gube, nisu valjda blesavi ostavljat iste cijene razgovora i za jednu i za drugu tarifu...= Citat =:
U varijanti vracanja na 48 gube se i cijene iz paketa 85.
Mozda sam malo zakomplicirao ali tako je rekao distributer TELE2.
frish-KI je poslao upit i ja odgovorio, pa cemu onda izjava koja nije nije primjerena ovom dijelu foruma?
Zanima me poslije ovog hoce li Tele2 ponuditi kakve eksluzivne modele uz ovu pretplatu ili ce se sve povezati s modelima koji su vec u ponudi...? trebali bi nekaj smanjit cijenu mobova na ovoj 85 tarifi, ne? :)
Ali stvar je odlicna za nekog tko ima omjer pola pola VIP i T-Mobile dok se 095 brojevi ne pocnu razmnozavati u vecem broju...
Ako se prebacite na tarifu 85 i želite se ponovno vratiti, primjerice na tarifu 48, tu promjenu plaćate jednokratno i to 40 kn.
Primamljivo. Oni koji naravno još nemaju druge ljude na 095, uzmu si tarifu 85 i razgovaraju po 85 lp/min, što je jeftinije ako se zove prema 098 ili 091, ali skuplje ako se zove prema 095 (u usporedbi sa tarifom 48 i tarifom 0), a kad više ljudi pređe na 095, bez mnogo problema se vratite na tarifu 48 i njezine pogodnosti telefoniranja unutar mreže.
ove akcije/rekcije od Tele2 su stvarno za pohvalu. baš me zanima što će vip i t-mobile još pokušati izmisliti i kako će ovi doskočiti
Vip je svoje rekao sa "easy" tarifom, i mislim da će im trebati malo više vremena za neku novu reakciju, a i moraju se oporaviti od šoka ;D
Sad je na potezu T-mobile.
Mats Tilly je i rekao da ce brzo reagirati na ponude konkurencije.:evil:
...t-mobile čeka jer ne zna što mu je napravit... valjda su oni tamo previše samouvjereni u svoju poziciju...= Citat =:
Izvorno postao jay
ja mislim da ce i vip i tmobile odgovoriti, moramo uzeti u obzir da oni ipak imaju manje troskove od teleta i samim time i vecu mogucost smanjivanja cijena. sa tim da oni imaju 100% poslovih korisnika koji im donose ogromnu zaradu, pa je pitanje koliko ce se zbog toga odluciti na smanjivanje. (poslovnim korisnicima nije tele bas privlacan)
Ako budu smanjivali cijene, neće to biti za stalno. Uvijek će biti neko promotivno razdoblje kao Easy na VIP-u i 7 Favorite brojeva Na T-Mobileu. Samo što ja nisam nigdje vidio da ovih 7 brojeva na T-Mobileu se može koristiti samo do 31. siječna 2006. godine kad su predstavili tu akciju. Mislim da su to naknadno uveli.
pazi ovo.. t-mobile otkako je doso tele 2 nije apsolutno nista poduzeo u snizavanju cjena ni paketa cak.
vip ajd ovom easy tarifom. i snizenjem vip paketa na 100kn..,
vip frends 0 također (al dobro to je bilo i prije dolska tele2 pa se ne racuna)
al t-mobile bas nista.
Da, baš zanimljivo. Vjerovatno pripremaju iznenađenje, ali ipak ne vjerujem u ništa spektakularno.
jadna su to iznenadjenja.;D
kaj nije t-mobile smanjio cijenu za K700i i 5410i ? to se moze racunati pod snizavanje cijene :D
ma to je sranje...
i uveli su jeftinije simpa pakete ak produzis pretplatu
...a mobovi da zaboli glava...pa bolje onda uzet u Tele2 nego dobit kao poklon s pretplatom...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
he he , znam.
pazi sad sta sam poslao t-mobilu:
Zanima me dali će T-mobile sniziti cijene svojih usluga u skoro vrijeme kako bi mogao konkurirati vipovoj easy tarifi i tele2 niskim cijenama?
a od t-mobila stize ekspresni odgovor:
Postovani,
zahvaljujemo na vasem upitu, te vam nize dostavljamo odgovor.
Trenutno ne raspolazemo informacijama o uvodjenju promjena cijena
razgovora T-Mobile HR mreze, slijedno tome, o svim mogucim promjenama
nasi cijenjeni korisnici biti ce obavijesteni na vrijeme putem sredstava
javnog priopcavanja.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
:) :) :) :) koji supci
Pa, imaju template kad im vjerojatno stiže ovih dana na stotine sličnih upita. Ali T-Mobile će sigurno nešto ponuditi. Vjerojatno se ne žure, pa pretpostavljam da bi se nešto moglo dogoditi u prosincu.
ma do prosinca ce spusit bar 10-20% korisnika ak ostave ovakve cijene
i ja tako mislim. evo, samo sam ja vec nagovorio (nasao) Tele2 4 nova korisnika preko prepaida, a sad kad je i izasla ova nova tarifa 85, razmisljaju da se skroz prebace na pretplatu i ukinu T-mobile= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
bravo majstore.
Tako brzo neće sigurno. Zato nikamo ne brzaju, nego vjerojatno žele vidjeti što će ova dva napraviti i ponuditi. Sigurno neće ići ispod najniže cijene, ali će neku pogodnost ponuditi.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Kad ja svojima na poslu govorim za Tele2 i njihove pogodnosti, ne slušaju me previše. Nema baš interesa: "Pa svi su mi skoro na 091/098" spika.
= Citat =:
Izvorno postao imatic
ti radis za tele2
Tak ispada. Naravno da ne.