U hrvatskoj HT opslužuje 30 miliona korisnika?? ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Printable View
U hrvatskoj HT opslužuje 30 miliona korisnika?? ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ne treba tu starica od 70 godina. Dovoljan je moj susjed (25 g.) čiji je komentar na "easy" bio "U jebote!"= Citat =:
Izvorno postao zmija
Drug je mislio na to da u Hrvatskom T-Mobileu ima više ljudi nego u cijelome Tele2.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma znam, ali je malo krivu brojku naveo... ;)
Ništa krivo nisam naveo, rekao sam točno ovako:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Naglasak je na kompletnoj firmi Tele2.= Citat =:
U kompletnoj firmi ima manje od 3000 zaposlenih a opslušuju 30.000.000 korisnika.
I onda sam još rekao da samo HT ima više zasposlenih (u odnosu na kompletni Tele2)
Sorry, shvatio sam da misliš da HT u hrvatskoj ima više korisnika (jer nisi naveo više čega), tako to bar zvuči iz gore navedene rečenice.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nije bitno, ostajmo ON-T.
Nou frks. :thumbup:
Inače, jedino što se donekle pitam je šta će biti kad istekne 3 godine nac. roaminga s Vip-om. Jer u 3 g. sigurno neće postići pokrivenost koliku ima Vip.
pa potpisat ce opet sa vipom u svakom slucaju i vip dobiva dobru lovu od njih!!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
...a oni će i dalje biti na gubitku...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ma u tri godine se svašta može napraviti... ;)
Sumljam da če puno napraviti, eventualno pokriti velike gradove. Evo strategije kobasica od Mats Tilly:
preuzeto sa:http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=351= Citat =:
Švedski «kobasičari»
Što se tče domaćih stručnjaka i menadžmenta tijekom prvog dana konferencije nastupio je Mats Tilly, direktor hrvatske podružnice tvrtke Tele2 koji je nazočnima objasnio strategiju te tvrtke na svim tržištima na kojima je do sada pokrenula neku od svojih usluga, pa tako i u Hrvatskoj. Radi se o tzv. «strategiji salame», koja se najkraće može opisati kao plan u kojem se ide najnižom mogućom cijenom kako bi se što prije postigao određeni broj korisnika koji će generirati dovoljnu količinu gotovine. Infrastrukturu se prema toj strategiji ni ne pomišlja graditi prije no što početna investicija ne dosegne razinu prihoda koji će to dodatno opravdati. Kad se to i dogodi investicje u infrastrukturu bit će vrlo selektivne.
Ne rade oni u minusu već u debelom plusu. U sloveniji ljudi telefoniraju na sve mreže za 40 lipa. Zato im je i propala fiksna.:)
Vrlo pametna ta "strategija salame". Međutim, gledajući mape pokrivenosti u nekim drugim zemljama, 3. i 4. mreža koje u pravilu rade na 1800 MHz imaju kud i kamo slabiju pokrivenost nego mreže na 900 Mhz. Ne radi toga jer su kasnije počele s radom, nego iz jednostavnog razloga što val 1800 Mhz ima duplo kraći domet od onog na 900. Tako da je moguće da će ceste i autoputevi ostati prikražene za potpunu pokrivenost kakva je trenutno na VIP-u i T-mobileu. Al opet, ko živ ko mrtav za tri godine.
zato i mogu ponuditi niske cijene,jer ne moraju graditi vlastitu mrezu,bar ne u pocetku.
Da, ali i plaćati promet Vipu preko kojeg im mreža radi. Pitam se kolike li su te cijene nac. roaminga.
da to je pitanje, ali opet, kontam si jeftinije nego svoji odaljisaci.
Ne znam za drugdje, ali u Karlovcu imaju u planu gradnju baznih stanica. Gledano dugoročno vlastita mreža je najisplativija.