isplati ga se kupiti u trgovini,bolje nego na crnjaka,jer ako se pokvari...!?:wall:
Printable View
isplati ga se kupiti u trgovini,bolje nego na crnjaka,jer ako se pokvari...!?:wall:
zaboravih:u opremu sa d600 dolazi kabel za spajanje sa tv-om,usb kabel sound mate,stereo slusalice i vezica za ruku.:klap:
Sound Mate (onaj mali zvučnik koji se priključi kao na D500???), mislio sam da to nije potrebno budući da ima dva zvučnika i 3D sound...
Ta trgovina se zove MOBY SHOP= Citat =:
Izvorno postao igl
Popust u gotovini je 10%, znači cijena sa gotovinom iznosi 3150 kn...
Svidja mi se taj D600 :) Dal zna netko gdje se može kupiti u drugoj boji npr. ovakvoj:
Wine Red
http://www.samsung.com/se/products/m..._winered_l.jpg
a sigurno negdje vani kad smo mi u hrvatskoj uvijek osuđeni na
crno ili sivo,uglavnom na mali izbor boja
Te druge inačice će izać kad dođe i D600E, nikad ne dođu u isto vrijeme sve boje...i tko zna dali će doć uopće u HR...meni osobno je najljepša crna jer se onda uklopis sa displayom kada je u standby-u pa je onda cijela prednja maska crna pa se ne raspoznaje granica displaya...
evo u novom broju jednog mjesečnika (našeg, konkurent) o mobitelima stavljena je cijena od 3150KN.
I u mobilu je 3150 kn ...
i onda još nema nekog ponosnog vlasnika ovog moba
ma ne vjerujem da je u oglasniku samo 200 kn jeftiniji nego u dućanu sa garancijom!?!?!?!?!?
to je jos jedan razlog vise da ga se kupi u trgovini.
Ma sigurno će pasti cijena na crno, ali mislim da ću ja ovaj put kupiti u dućanu, ali na rate, još samo kad bih našla u ovoj gore navedenoj boji...:)
uzmi,mi te podržavamo
Pare se skupljaju....
bravo svima koji ga misle uzet nadam se i ja da ću do Božića skupit lovu za njega :spin:
i ja isto skupljam...ali brijem da neću taj neg kaj dođe već,u 3mj. ću novi mob uzimat...
He,he hvala.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Meni je ta boja fuj....= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Uzmi crnu a ako ti dosadi zalij ga crnim vinom.... :thumbup:
Dobijes "samo" : usb kabel, punjac, slusalice, drivere i prirucnik na hr koji se bojim listati jer je lose kvalitete.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ali mora doći i TV OUT kabel....
:rotfl: da dobra ti je ideja...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
i tv out kabel tako je.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
prijatelj ga je jucer kupio u vinkovcima za 2995kn kes.d500 je bio oko 3800kn kad se pojavio,cini mi se.
To je stvarno povoljno, čudim se...