Pa kakav veci? Koliko znam da bih stavio nesto bolje trebam imati 500+ postova ili?
Printable View
Pa kakav veci? Koliko znam da bih stavio nesto bolje trebam imati 500+ postova ili?
ja mislim da mozes i sada jer si moderator!
nisam bas siguran...gdje se ta opcija (custom avatar) nalazi?
pa tamogdje mjenjas avatar dobijes mogucnost staviti svoj avatar!
ma nema...
pise: "Ako imaš više od 500 postova, možeš odabrati i vlastiti avatar."
Nema to veze sto sam moderator :(.
J.... moderatora koji se ne snalazi na forumu, ;) pogledaj u korisnički profil. :beer:
Sta me fleshiras...sta da pogledam?
ajde neka zappan kaze svoje!
To bi bilo najbolje iako sam ja donekle siguran da moze samo ako imas 500+ postova
vanja nije imao 500 postova pa kad je posto moderator/mobil insider stavio je vlastiti avatar... pogledaj user cp/promijeni postavke, na dnu bi trebalo bit
Tamo mi pise AVATAR, i VISE INFORMACIJA i PROMJENI AVATAR...
Sad sam stisnuo PROMJENI AVATAR i imam opciju biranja stranice 1-11...nigdje ne pise CUSTOM avatar ili tako nesto :(
e jebi ga onda trebas 500 postova
Eto, jedna misterija rijesena ;)
pogledaj user cp/korisnicki profil i vidjet ces da ti pise ovo := Citat =:
coma: zasto mi se pive ne pokazuju??????
sigurno se zappanu nisu svidjale te pive pa nam svima iskljucio smajlice u potpisu . . . peace= Citat =:
Potpis:
Odabrani Potpis pojavljivati će se na dnu svakog posta.
HTML kôd: Isključen
vB kôd: Uključen
[img] kôd: Isključen
Smajliji: Isključen
neka se on javi pa neka objasni ovo sa smajlicima i sa avatarom!
Avatar može tek nakon 500... ja sam isto postao mod s 400 i nešto postova pa nisam mogo mjenjati, ali isto se sjećam da je vanja imao i s malo postova svoj avatar... (i ostali insideri). Ne znam...
vanji sam ja postavio avatar... insajderi su malo povlašteni ako lijepo zamole :) sorry guys...
smajlije sam isključio iz sigova, kao i img kodove zato da se poveća preglednost postova... hrpa smajlija ili nedajbože da netko postavi sliku u sig bi samo smanjilo preglednost pogotovo ako se čovjek javlja svaki drugi-treći post u rasravi pa se cijeli taj sig ponavlja...
i napravili ste u krivoj temi rusvaj oko avatara i smajlija ;D
bilo je tu oko picike za moderatora, još par dana vas čekam za komentare...
Neka čovjek radi kad ima volju.
@Sezam-Picika Malo sam te zezal,bez ljutnje molim. :beer:
da da da:)= Citat =:
Poslao: Sljaka
Neka čovjek radi kad ima volju.
Ma nema beda za zezanje :beer:
ovo je bilo za mene, pa trebo si samo ograniciti smajlije ili mi poslat PM= Citat =:
Poslao: zappan
hrpa smajlija ili nedajbože da netko postavi sliku u sig bi samo smanjilo preglednost pogotovo ako se čovjek javlja svaki drugi-treći post u rasravi pa se cijeli taj sig ponavlja...
ne mogu 'ograničit'. za sad je tebe okačilo, i možda još jednog, dvojicu sa po jednim smajlijem... ali sad vas je tek svega 500tinjak... kužiš na kaj ciljam.. sorry opet, ali mi se činilo da je za forum tako okej, možeš linkove stavit i tako to... sigovi su po meni fora za neki okej link ostavit ili za neku 'mudru' i tak.. da se ljudi ili malo nasmiju ili nekaj zgodnog vide na netu, ili saznaju koji mob/komp/auto/curu (www.mojacura.com :) )/... imaš :)
Čuj zapp ovaj link www.mojacura.com ti ne radi! :jump:
hmmmmmm...... morat ću to riješit :jump: :jump: :jump:
btw. imamo moderatora za pristup internetu, sretno picika :)
jeeee :jump: :jump: :jump: :jump:
Čestitam jednome na izboru a drugome na mudroj odluci.http://www.gamespy.com/avatars/av/AT/at15.gif