a kak ima[ sad 38R kad si stavljala 58R?= Citat =:
Izvorno postao 5ivy
Printable View
a kak ima[ sad 38R kad si stavljala 58R?= Citat =:
Izvorno postao 5ivy
zasto mislis da sam stavljala 58r? radila sam u flashu i pds editoru tak da sam otkljucala mob bez da sam trebala stavit drugi software
Interesira me kako se dobije taj kod za otkljucavanje Motorole??
Mama kupili V360v i za par sati su nam poslali kod koji sam unio i mobitel se otkljucao. Platio sam 70kn.
Gdje se dobije taj kod??
pa od koga si ga kupio? v360 je od danas podrzana i na smart clipu, tako da metoda preko logova gubi smisao= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Kupio sam u firmi koja se time bavi tu kod nas, prodaju mobitel... Kazem ja sam kupio i onda su me nazvali i dali neki broj ja sam ga ukucao i mobitel se otkljucao!
pa da, proizvođač za SVAKI mob ima mastercode, jer onaj tko ga je zaključao, mora ga znati i otključati...= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
sad jasno ovisi što je upotrebljavano za lock...
ali zato postoje boxevi koji skidaju lock napravljen bilo kojom metodom.
ma z= Citat =:
Izvorno postao 5ivy
nam ja sve to ,naravno ,al tako uđeš u bootloader , kako si onda upalila mob, hm, baš se i ne kužimo , nema veze , bud mi već nešto palo na pamet , hvala!:thumbup:
isprobah stavar sa pds editorom i flash backupom 1.7 sto se tice motorole...
e puno hvala svima! Napokon je i moja motorola odkljucana.
Nerazumijem zasto ljudi nece radit po mobu zbog garancije... ja imam prilicno losa iskustvar sa "garancijom"...
jos jednom hvala.
mi moze netko na pm rec di u vz-u ima za otkljucati v360v i koliko to kosta?
zahvaljujem!
Mislim da ti je sa box-om oko 100 kunića. Kupi oglasnik i nađi nekog tko ti to radi...
= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
da..ne kuzimo se bas al jos samo ovo(ak ti to ista znaci)-nisam ni palila mob,citavo vrijeme je bio ugasen!
sad si me pogubila skroz!:)= Citat =:
Izvorno postao 5ivy
mislim na kraju cijelog postupka , kad sve napraviš , pa ideš upalit mob , onda mi ne šljaka , i to je SVE!
Da li se može otključat C450 ili ne?
Probao sam onaj program iz threada http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11228 ,ali nije išlo. Ima li kakvo novo riješenje?
program iz threada radi samo na prvoj seriji bootoadera na C450, za sve ostale treba smart clip, victor, mss ili neko treće alternativno box rješenje..= Citat =:
Izvorno postao Pizzonia
ooo,napokon smo se skuzili :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
nasrecu ja nisam na kraju imala nikakvih problema,kad sam upalila mob sve je super radilo..
meni je sve proslo dobro s pds editorom i flashbackupom al mi kasnije javi da nema softwer na mobitelu :)
tj. kad otvorim pds file u pds editoru vidim samo dva reda:
Firmwares
Flexes
i nista osim toga...sad jel to treba tako biti ili?jel to mozda zato sta imam 58R?
sve je ovo super, al da vas pitam; pa jel se ispalti zajebavat za 60kn. (3 pive manje u subotu i stvar riješena)
Gušti su to svoje vrste.:drink:= Citat =:
Izvorno postao tomy81
Moraš probat da bi znao da'l se isplati. Za mene, definitivno da. Da je unlock u servisu besplatan, ja bih svejedno pokušao sam, a vjerujem i velika većina članova ovog foruma.
kako bih mogao maknuti lock iz monsterpacka?
to i mene muci...probo sam stavit drugi soft,al nece...probao sam i preko ramdl-a obrisat bootloader al nece ni to...a ovak u pdseditoru kad otvorim fajl vidim sam sve prazno....= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ja dok otvorim PDS u editoru , onda bi trebo dobit ispis svih flasheva i flexeva koji su do tada stavljani na mob , al meni je to prazno , ko zna zašto , al tu je vjerojatno veći dio problema!
je li još tko imo slićan problem?
imam ja...vjerovatno je to do 58R monsterpacka...
Jel ste koristili repstudio? Ako jeste, onda je do toga...
i repstudio i pdseditor...i probo sam maknit bootloader preko ramdl-a al ni to nisam uspio...
kako misliš da nisi uspio maknuti bootloader?? pa ako si koristio RepStudio on ti ga je zbrisao... jel se radi o v525 ili??
@DOMICH - to se meni događalo na v3, v550..itd...