Ne znam, trebam provjerit, nije mi bas usput pa pitam da nije nekome slucajno prije mene palo napamet.
Printable View
Ne znam, trebam provjerit, nije mi bas usput pa pitam da nije nekome slucajno prije mene palo napamet.
Sada sam vidio negdje u novinama da je nova cijena oko 1690kn.
Meni je mobitel super.
Jos nisam vidio kako izgleda izbornik i koliko ima ikona u izborniku.
ofarbaj je:)šalim se... stvarno neznam, nisam ih vidio u slobodnoj prodaji!
Ima 9 ikona i mozes ih mijenjat.:)= Citat =:
Izvorno postao Car
ovako..malo prije sam pokuso slat preko irde sa k700..i salje 3gp al jedan kad je bio poslan na zaslonu vs3 je pisalo da ne podrzava taj format, drugi isti formati rade dobro(velicina je oko 250kb).. sad, slao sam mp3, i uocio da moze primat samo krace mp3-ove..ove duze od 1mb il pjesmu od 3.8mb nece prepoznat uređaj..pa prekine slat..sto stvarno nemoze primat filove vece od 1mb??i kako se sa laptopa moze slat na vs3?koj program?(i moze li tada vece filove "pjesme")?!?:-/
skuzio sam i ja da neidu vece mp3ce..ali nema weze, srezes je, i smanjis bitrate i to je to(kome se da zayebavat s tim).
Nego, na aleinim stranicama pise "reprodukcija MPEG4 formata", a meni nece mpeg uopce prebacit u mob, ni onaj od 100 kb :(
to je stvarno cudno.
panasonic i nema tako dobar zvucnik, losije se cuje nego na s.e. i jos ako pkesmu od 4mb srezes na manje od 1mb a da ostane cijela, kak ce se to cut?! i filmovi snimani nemaju bas cist zvuk.. isprva sve izgleda lijepo al s vremenom se nađu mane vise-manje bespotrebne..= Citat =:
Izvorno postao rossonero
a zna li ko program za prebacivanje s kompa preko irde?
meni je zvucnik isto bio tih!
Ja je srezem, uzmem nekih pola minute, minutu najboljeg dijela pjesme. Vise mi ionako netreba, za to su ljudi napravili mp3 player.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
A s kompa u mob preko irde, ako su winXP netrebas nikakav program.
:)
Decki , evo jedno pitanjce . nasao sam ovaj link o Vs3 http://www.reviewcentre.com/review171849.html
i ovo sa DRM me stvarno uznemirilo kad sam vidio - covjek kaze da nista nece slati sa kompa na mobitel , a kako vama uspijeva ? ne kuzim , jer ima neka caka ? nasao sam istu stvar jos na jednom forumu
meni su jebeni modeli SA6 i VS6
Salje preko kompa sve na mob,. nema veze velicina fileova, samo moras imati program od panasonica, inace ovako ako saljem preko irde sa send i recieve tada ne prolaze mp3 vece od jednog mb
hvala za odgovor . jer to sve ukljucuje i java igre?
mislim da ne moze slati igrice.
Ajd recite jesu li prisutni pojedini problemi sa VS3 o kojima govore ljudi na inozemnim forumima, kao sto je slab signal, zatim pojava kad prilikom poziva sugovornik uzasno lose cuje vlasnika VS3, dok ovaj njega cuje sasvim jasno. I jel vam infracrveno radi normalno?
I na kraju jos jedna stvar: jel istina da je SMS memorija kapaciteta 500 poruka?
ovih bugova nema, barem ih ja nisam primjetio, a memorija sms-a je istinita
bugova nema nikakvih,signal odlicno drzi ,a sms-ova stvarno se moze spremiti 500.meni je ir radio besprijekorno.istina je da je zvuk zvona nesto tisi,ali ja sam mogao postaviti mp3-cu velicine preko 1mb za zvuk zvona.
Ja imam x700 i ne mogu baš reci da ir radi bezprijekorno.
A gdje si kupio mob?= Citat =:
Izvorno postao zmija
pa kod tele2 i nije bio kodiran.
znaci, tko god je kupio panasonic u tele2 mob nije bio kodiran????e pa to bi bilo savrseno!!:) jer bi ja uzela pretplatu s novim mobitelom,mami dala broj a u mob stavila cronet :))) hehehe
isto sam tako cuo da neki koji su kupili vs3 u tele2,bili kodirani.:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao zmija
OVO nije istina, naime svi tele2 panasonici VS3 NISU KODIRANI, bilo da si ih ti kupio sada ili prije kad su tek dolazili, zasto neznam, vjerojatno zato jer na pocetku nije bilo softvera za to, tj otkodiravanje, a ovo pricam iz iskustva jer sam ih promijenio nekoliko i niti jedan nije bio kodiran a manje vise su svi bili kupljeni u tele2, inace best buy do 1000kn je definitivno taj telefon jer iako mu fali BT ostalo je sve bomba :licklips:
ste primjetili kak se lako zgrebe...ona srebrna plastika oko kamere..zapravo kak se meni cini, sva plastika....skines boju taj cas :(