Za s55 si upravu kanta je
Printable View
Za s55 si upravu kanta je
Pa ne bih bas rekao da je s55 kanta! Ja ga imam i zadovoljan sam a slike s blic kamerom nisu mutne...ali zapravo nije me briga, prelazim na 7250 za koji dan :)
Ja sam vec jednom rekao 3650 najbolji odnos cijene i pruzenih mogucnosti :lol:
Stvar ukusa! Meni je 3650 ružan ko leš! 7250 je miss universe naspram 3650!= Citat =:
Poslao: mendax3
...5.NOKIA 7250 je ruzan ko les. U ruci djeluje mnogo debeo...
PS
Ej bolan bolan. Uzmi 3650 definitivno.
al je zato 3650 masina
Hje ljudi je li ko od vas slucajno trazio na netu opcije 3650-ic i poredio sa nekim drugim mobacima:) Daj ljudim moji, pa tu je bluetooth,"video" camera,display ko u kinu,MMC kartica od 16MB+3,4MB!!! Ja ne znam vise sta hoces! I sta ti fali da se malo potrudis i nadjes koga u Njemackoj da ti ga samo donese, jer na www.guenstiger.de uipises fino adresu gdje treba dostaviti (samo u EU) i oni ti dostave za 4-5 dana uz naplatu od 12EU i eto ti masine od 317EU, a i ostane ti koja kuna cak i za bluetooth za racunar i moze i jeftiniji IC!!! Pa ti si lud ako ne uzmes NOKIU 3650!!! Pogledaj malo na www.mobile-review.com njegove funkcije, a ima ti jos milion stranica o tome!!! :afro:
Hej ba jeste li vi vidjeli kad display na S55-ici??? A sofware mu je ko k*rina!!! Meni je tako lose uradjen, ma nista bolje od S10:):):) Pa prije bi uzeo T300+MCA25 ito za 150EU, mnogo se vise isplati!!!
PS:Al iljudi moji javite se kad budete SonyEricsson T610 cackali!!!
I nemoj te se previse nadati od tog moba, sranje je sto je toliko mali, jer je sve maksimalno skupljeno i poruku napises za neke 1-2min!!! Tipke su glavni shit!!! A sva ostalo je za 50-ke!!! Display...ma **** ti kakav Samsungov profesionalni NF monitor:)
Ja bio prije 10dana u Ceskoj i probao ga kod nekih "cigana"!!!
S55 kanta!!!!!!!!!!!!@#$%^&*()_
To si zakljucio prema displayu sa samo 256 boja i po komliciranom softu?
Ma svejedno je kanta "ne prelazis ti dzaba na 7250''!
Prelazim na 7250 jer mobove inace mijenjam svakih 1-2 mjeseca...pa i malo vise...
7250 mi se je svidio zbog integrirane kamere i cijene za koju ga nabavljam ! ! ! cijena je 270€ !
Kazes da je kanta a ne znas zasto je kanta? Jel? :)
Ma kanta je i gotovo......
daj argumente, a nemoj bezveze tvrdit
Ekran,softwere,java 256 boja naspram 4096 na Nokiama novim,baterija......
kolko ja znam jedini nedostatak mu je ekran ostalo mu je sve grebeno
3650 je kanta;svaka čast funkcijama ali dizajn...........
Pa memre sve u jednom i jos dimenzije,tezina i dizajn
Hej moji ljudi pa koliko vas treba jos ubijedjivati sta je dobro!!!
Za mene doezi samo 3650 ili mozda mozda mozda 7650, a da imam malo vise love i P800 i nazalost nema jos T610 a za njeg bi dao bubreg:)
CARE UZMI BOLAN 3650, NES SE 100% POKAJATI!!!
FUNKCIJE SU BITNE BA, A I DAZAJN MU JE "SPACEY":)
PALIŠ se na velike :) :cool:
i teske
ja se samo palim na dobre
3650 je uzasno ruzan,ali dobar mob,7650 je haos i 4mb kod 7650 je sasvim dovoljno.:)
Bezimeni štao si mislio pod haos?
Haos dobar,probao sam obadva i odlucio sam nabaviti 7650,3650 mi je previse ruzan i snimanje videa me ne zanima znaci 4mb je sasvim dovoljno
Kaos=Haos na neprijateljski