ja idem s školom u subotu
Printable View
ja idem s školom u subotu
evo ja se upravo vratio. katastrofa, lose, bezveze. Ajde kupio sam tinte za printer 25kn za 50ml, to je negdje za 3 punjenja mog canona i250. Kupih i 50 praznih cd-a za 60kn sto nije lose. al se ostalo jako dosadno
di ima tih tinti? da kazem nekome da mi kupi, ako aj nebudem iso
Ne znam koliko je preporučljivo kupovati takve tinte (koje nisu oriđiđi)...
kod mene na Canonu sve radi vec godinu dana bez problema, dok su mi te neoriginal unistile Epsona
bio danas. katastrofa.
Svake godine sve gore i gore.
Ozbiljno? ma svejedno mislim biti negdje sat i pol - dva pa onda u shopping u ZG do navecer ;)
Ja imam canon i250 vec 2 god i nikad nisam (osim prvi put) stavio orginalnu tintu i sve radi perfektno. dobro ne printam sad slike neke kajaznam, ali za tekstove i ta sranja je odlicno. bolje mi je dat 10kn nego 150:)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a tam di i prosle godine. nemogu se sjetit koji paviljon al uglavnom tamo di su i princo cd-i. zovu se Refill Centar tak nesto
Koja je cijena upada na sajam? Jel ima kakv popust za studente? Ja ću ići 10.11. negdje u popodnevnim satima...
bas sad citam da nema VIP-a na sajmu.....
= Citat =:
nOsjetno smanjenje sajma najviše se osjeti u izostanku čitavog jednog paviljona (broj 10), čemu je razlog ovogodišnji nedolazak Vipa, a još neki veći izlagači, poput Olympusa, ove godine nisu prisutni na sajmu. Hoće li se INFO-u vratiti vjetar u jedra, ostaje nam vidjeti slijedeće godine, no trend pada zanimanja izlagača za ovaj IT sajam polako ali sigurno opada.
...a da...sad mi se uopće neide...= Citat =:
Izvorno postao muras
pa nebi ni ht bio tamo da nema interneta kojeg sad i reklamiraju
jel mobova gotovo da i nema,ali ponavljam paviljon im je mrak
prva 2 dana 40 kn, a onda 20.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Eto ja bio danas i da potvrdim. KATASTROFA.... Ne da je loše nego je užasno loše. Išao sam tamo, a nisam apsolutno ništ vidio. Tu i tamo koja dobra hostesa i ništa više
zašto nema VIP-a??? prošle godine je kod njih bilo najbolje...barem meni...
a jel ima Info Gama kao prošlih godina ili su i to ukinuli?
Mislim da je info gama u gamer paviljonu. Ja nisam išao tamo jel me baš i nije zanimalo. A što me najviše začudilo nigdje nisam vidio Tele2, H1, Optimu. Pa to mi nikako nije jasno. Pa bar bi njima trebalo biti u interesu da se tamo pojave= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
zna li itko koliko je na Interliberu cijena Štulićeve biografije, tj. jel se itko zainteresirao za tu knjigu?
svi kazete da je katastrofa, dal da uopce idem hm.... :-/
citam naslov u jutarnjem danas, 'Bogat sadrzaj ove godine na INFO sajmu'.
mozda da zbog te tinte odem, original mi je uzasno skup pa mi ovako i sa ulaznicom ispadne jeftinije
Vjeruj mi ne isplati se ići. Možda samo zbog te boje ali ništa drugo= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Koliko bi me izasla sva tinta za Epson CX3650? ajmo otprilike?
Među štandovima na ovogodišnjem zagrebačkom Info sajmu nabasali smo na jednu zanimljivost. Naime, tvrtka Operacijski sustavi je na sajmu (paviljon 11, štand 22) organizirala natjecanje u kojem svatko tko u sebi ima hakerskog duha može pokušati provaliti na računalo sa instaliranim SuSE Linux 10.0. Računalo nije osigurano posebnim mjerama, već je samo konfigurirano onako kako bi to trebao učiniti svaki korisnik Linux računala, što ne znači da je na računalo jednostavno provaliti, ali niti da je nemoguće. Zainteresirani hakeri mogu pokušati provaliti sa bežične mreže ili prigodnog "Crack The Box" klijenta, a detaljne upute natjecanja mogu se pronaći na samom serveru. Tri najbrža hakera bit će nagrađeni prigodnim nagradama, ali tvrtka vjeruje kako je
najvjerojatnije da nitko do kraja trajanja sajma neće uspjeti provaliti na njihov server. Hakeri, na vama je red!
preuzeto s monitor.hr
m, nagrada... LOL... moram probati, nemam ništa za izgubiti...
btw, kakva je atmosfera na sajmu, odnosno koliko je vrće ili hladno u salama...
ne obazirujiće na hostese (one povisuju temperaturu) nego ovako opčenito, koliko mislite da ima st C na sajmu...
idem sutra ujutro s razredom...