895kn ;D možeš kupiti još 10 kutija šibica za razliku :bunny:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Printable View
895kn ;D možeš kupiti još 10 kutija šibica za razliku :bunny:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Evo odgovora:
Nema na čemu.... ;)= Citat =:
Poštovani,
Mobilni uređaj Panasonic X700 trenutno se nalazi u prodaji i cijena mu je 895 kuna uz pretplatu, uz mogućnost
prebacivanja na prepaid karticu.
Zbog nedavnog dolaska tog mobilnog telefona, nismo bili u mogućnosti
predstaviti ga na našoj web stranici.U skoroj budućnosti očekujemo i dolazak drugih
mobilnih telefona.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Zahvaljujemo Vam na vašoj primjedbi.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
...zanimljivo... budemo vidjeli što će bit kasnije...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Pa da, znamo da su mobiteli iz trenutne ponude razgrabljeni iz trgovina, tako da vjerojatno ćemo skoro gledati i druge modele. Da negovorimo o Božić-Nova sindromu koji bi po mome trebao imati najbolju ponudu dosad. Možda zato i nije nešto pretjerano pametno odmah hvatati ovaj Panasonic nego pričekati do tada. Ovaj Panasonic je ohrabrujuća stvar u smjeru ponude mobova od strane tele2.
Dolazi od ponedjeljka Panasonic VS3 i Nokia 1100 u Tele2 - pretplata (tak je netko javio na njuzima)
Od ponedjeljka 25.10. u ponudu postpaida ce biti uvrsteni Nokia 1100 po
85kn i Panasonic VS3 po 895kn
evo ubi me taj panasonic (x700) sa trajanjem baterije, izdrži 1 dan...bez obzira radio ja nešto na njemu ili on samo stajao...dat ču mu priliku još par dana...inače čitao sam na netu da mu je trajanje baterije kratko al ovo nije ni trajanje...;D
sta si nasjeo i piknio taj panasonik?
Kad sam Tele (2)...;D , izgleda ču se morati okrenuti nokiji, pa makar i nekoj starijoj...naravno sa symbianom, jel sad više nema povratka na "obične mobitele"...
Ako će stvarno taj Panasonic biti po 895 kn, onda je to ful dobra kupovina. Preklopnjak sa megapixelnom kamerom.
sta biti. pa on vec je po toj cjeni.
Nisi čitao : Standard battery, Li-Ion 780 mAh= Citat =:
Izvorno postao Darian
O čemu ti? Taj Panasonic VS3, koliko znam, još nije u Tele2 ponudi. Za njega pričam.= Citat =:
Izvorno postao khideg
ako ce vs3 biti u ponudi,kupujem.:evil:
ma slabi su s telefonima. dobe po par komada i odmah sve ode.
najveći mi je humor kada sam vidio hrpu gancija koji čekaju telefone da potpišu ugovor, pa kad im je frajer reko da ako imaju dug kod VIPa ili Tmobile da ništa od ugovora s tele2 a ono svi do jednog van.
Ja i prijatelj zelimo prijeci na tele 2 i najbolji izbor za mobitel je k300i. Da ga kupim sada ili pricekam da izadu novi mpbiteli u tele2 ponudi?
Već si to pitao. Nikad nećeš znati što će doći. Ako ti paše nešto od ovog što trenutno nude, uzmi. Uvijek će biti novijih i boljih telefona, pa po toj teoriji bi mogao unedogled čekati.
da li neko zna kad ce vs3 biti u prodaji kod tele2?zapalio sam se sad za njega.
Netko je rekao od jučer, mada nemam pojma kad će stvarno. Jesi pokušao nazvati službu?
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Nemoj me zezat! Koji LOOOL ;D ;D Pa di je to bilo?
ma to su neredovi frendovi skupa s njim čekali u redu
samo kaj se on naravno kao ne sjeća toga!;)
CITAT= Citat =:
Izvorno postao zmija
U našoj ponudi se već nalazi Panasonic Vs3 ali samo uz pretplatu od 48 kuna.
Njegova cijena je 895 kuna
nalazi se u ponudi ali na prodajnim mjestima bas i ne.
malo su nespremno uletili sa prodajom.
U ZGu nekoliko prodajnih mjesta koja totalno neprofesionalno rade posao. Čovjek se jedva snalazi na kompu kad ide radit ugovor. Vokabular od nekoliko riječi sastavljenih napamet. "Plačate državi 12ipo kuna za frekvenciju". Pa kaže ljudima telefoni će doći za sat vremena a telefoni naravno ne dođu.
Dvoje ljudi radi na prodajnom mjestu a navala velika po 50 ljudi čeka.
Navodno su sitrpali se s parama da bi postali prodajno mjesto. Jedan frend koji ima sigurno nekoliko puta bolje uvjete nije mogao postat njihov predstavnik jer im nije dao pare.
U importane centru nemaju signala za tele2 a tamo imaju prodajno mjesto, pa kad nešto krene krivo ne mogu zvat besplatno službu, te uglavnom traže od mušterija da zovu sa svojih mobitela (koji su druga mreža)... ma katastrofa. Ali bar je vlasnik (Ramdi ;D) OK tip, stvarno se potrudi oko mušterija, pa im (ovima u SZK) svašta veli prek telefona i naravno žali im se da će imati račun do neba na fiksnom telefonu jer ih stalno zivka sa fiksnog kako nema signala od 095.... ma komedija... ;D
pa jel ga ima po trgovinama ili ne?
Ja sam ga danas vidio na prodajnom mjestu u importane centru...