Firmware je software koji pokrece mobitel.
Ne, ne mozes ga skinuti sa neta i instalirati. Sa SE to ne ide tako. :(
Mozes ga probati upgrade-ati preko weba... Barem K700i mozes, za D750i ne znam sigurno.
Printable View
Firmware je software koji pokrece mobitel.
Ne, ne mozes ga skinuti sa neta i instalirati. Sa SE to ne ide tako. :(
Mozes ga probati upgrade-ati preko weba... Barem K700i mozes, za D750i ne znam sigurno.
kompletan softver koji se vrti recimo na D750 se sastoji od 5 zasebnih dijelova... od toga krivo flashanje dva od njih dovodi do mrtvog telefona, a krivo flashanje bilo kojeg do telefona bez signala...= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Zašto ništa od elektromagica?Nije to neki skup kvar.Valjda si od kupovine na crno dovoljno uštedio da si možeš priuštiti i pokoji popravak.= Citat =:
Izvorno postao 5ivy
Ne znam kakav ti D750 imas, ali moj ima u glavnom meniu direktnu ikonu za radio.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moj k 750 ima direktnu ikonu za radio u glavnom meniu. Za pokretanje glazbene tipke trebaju biti priključene slusalice, ali slusanje mp 3-ca ne trebaju slusalice kad se ulazi iz glavnog menia.
Namjeravam kupit taj mob prek oglasnika pa da ga isprobam prije nek ga kupim di je najlakse vidjet dal joystik steka?
Utipkas ovo: > * < < * < * i onda imas test izbornik.tamo imas test joysticka
tnx...a jel moze bit vlastiti mp3 za poruku?kazu neki ljudi da nemoze..
moze, imas na mojoj stranici mp3-a bas za poruke (pogledaj u signature) a ako hoces pjesmu mislim da ju pusti samo 10 sekundi (nisam jos probao)
super..hvala
Imaš direktnu ikonu zato što imaš staru SIM karticu.Kod novijih kartica umjesto toga radija bude t-mobile menu.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
mislim da to nije do SIM-a, ja imam ikonu radia i t-menu-a
Večeras sam ubacio svoju staru karticu(6 godina stara) u mobitel i pojavio mi se radio u meniju.Onda sam vratio novu(mjesec dana stara) i radio je zamijenjen sa t-mobile menijem.Dakle,reklo bi se da ima veze sa karticom.
nego koja je zadnja verzija softa za k750i
Za K750 R1N035, a za W800 R1NA005
zanči moja je prastara po tome R1N005,hm morat ću to sredit jel me nekaj
zeza mog u zadnje vrijeme.....
@damgol
Evo tu ti pisu sve verzije, poboljsanja i nedostatci ;)
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.
eto to me živciralo i kaj mi se zna desit da mi se smrzne sam od sebe i to kad je u
stand by modu a fora je kaj se vidi po satu kad točno jel naravno i on onda stane;D
i ja sam imao stari firmware, pa ga odneo u EM da mi stave novi. besplatno
ma idem do frenda on će mi to sredit jel nekaj nije u redu
pa se nadam da će to novi soft riješiti!
U vezi ikone za radio u glavnom meniu: kod mene nema veze s sim karticom, nisam je imao dok nisam stavuo drugi softver, onda se pojavila a sim kartica je ostala ista.
kaj se tice ovih slusalica za utaknut svoje jel zna tko di ih ima za kupit?
dobiju se sa w 800 al ih nisam nigdje za kupit vidio
da li se moze mp3 postaviti za sms-ove?
Pa to sam ja iznad pitao...moze se.A dal ima fora kad dobijes sms a ne procitas ga da zvoni svakih 5 min kak imaju motorole?
Moze mp3 za sms a za zvonjavu svakih 5 minuta, to ne moze