OK, kupuješ komp za igranje, nemoj tu nama muda pod bubrege prodavati ;D
Printable View
OK, kupuješ komp za igranje, nemoj tu nama muda pod bubrege prodavati ;D
evo ja bih ovak uzel (razlog serial ata 2 puno brže od sata, ddr2)
-mbo abit aw8, i955x, ddr2, zv. dolby ms, g-lan, s-ata, pci-e, socket 775
1495 Kn (Links)
-Pentium IntelD 820 BOX 2.80GHz, 800MHz, 775-pin, 2×1MB (dual core)
2165 Kn (Ve-mil)
-2xDDR2 1GB PC4200 (533MHz), ECC REGISTERED, Super Talent
2270 Kn
-2xHDD 250.0 GB HITACHI, Serial ATA II 3.0, 8 MB cache, 7200, Deskstar GST
1796 Kn
-Powercolor Radeon X800XL PCIE, 256MB, dual DVI
1998 Kn
-floppy drive 3.5'', 1,44mb, crni
50 Kn
-DVD ROM LG, 16/48x black, ATAPI, bulk
161 Kn
-DVD+RW/-RW NEC ND-3540ABL, crni, 16x dual layer, bulk
369 Kn
-napajanje sharkoon 480w, silent storm, dual fan, regulacija, atx2 v2.0
679 Kn
-kućište chieftec ba-01bbsl-w, big, bravo series, bez ps
660Kn
+monitor po izboru
uzmi neki amd 64 ako ti je komp za igranje
Dajte mi molim Vas objasnite ove komponente koje je između ostalih CYBER naveo da će kupit uz ostale djelove novog kompa...ja isto planiram uzimat novi komp ali su mi večina ovih stvari nepoznate...pa jel baš moram tolke hladnjake i ventilatore pokupovat...pa šta je to neki frižider.. e da i što je ovo na kraju...da li mi može to netko objasnit molim vas?= Citat =:
Izvorno postao cyber
naravno da netrebas te hladnjake. uzmes boxani proc i mir u kuci. za nezahtjevnog, prosjecnog korisnika to je dovoljno.
ovo sve gore navedeno je za nas frikove koji imamo komp upaljen cjeli dan i volim te gluposti. ;)
Ma cak ni njemu ne treba sve to ;D;D;D! Ne brini se!= Citat =:
Izvorno postao Darko-zg
To je sad fora za isfurat na kuciste!
Ovako ovaj scyte ninja ti je pasivac za procesor,jako dobar ako želiš oc procesor, na njega ide jedan 120 cm ventilator, na poleđinu kućišta idu 2x80 ventialtori,naprijed 1x120 i sastrane 1x80 kako bi se kućište odlično hladilo, ova dva zalmana su za grafičku također jako dobri za oc, molex konektor ti je ona stvar u kućištu šta se spaja na hdd itd,inače bijele boje...Slot protektor ti je da malo ubaciš boje na matičnu pa sve slotove koji ostanu prazni zatvoriš,cable sleeving već iz imena vidiš je za sredit kablove...dobiješ onako kao cijevi za špinu u šta staviš žice i dobiješ posebnu izolirku koja svijetli kada se nakupi dovoljno svijetlosti...Ovo zadnje grill ti je ona kao mrežica za ventilator,recimo kada želim da mi stoji na bočnoj strani neću ga lijepit nego iznutra stavit vent a izvana mrežicu,a i jako lijepo to izgleda...= Citat =:
Izvorno postao Darko-zg
Inaće obožavam case modding i to će kućište biti još sređeno tako da kada kupim to biti će slika...Inaće ovi svi hladnjaci su ti odlični ako ne i najbolji za oc !
ajde baš me zanima kak će to izgledat!
Krompirko ne znam dali si ikada radio sa kombinacijom Asus-a i Seagate-a ali bi trebao znati da ne treba generalizirati sve. Ja imam kombinaciju Asus-a A8N Sli i Seagate sata 160GB NCQ i instaliram Windowse SP1 ili SP2 (bez floppy-a i bez upotrebe trećeg računala) bez ikakvih problema. A ti se kladi sa mnom u koliko god para želiš.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ja imam ASUS A8V Deluxe i Seagate 200 GB i isto je sve išlo bez problema= Citat =:
Izvorno postao Trayche
ljudi evo rekao da se javim sa slikama i svima ali sam zaboravio...
Naime uzeo sam sliejdeću konfu:
Dfi LanParty UT Ultra-D (preradio sam je u SLI)
AMD Athlon64 3800+ san diego
Corsair 3200 xl pro twinx, 400 mhz, 2x512 lat 2-2-2-5 (tvornički)
Ati raden X800XL
Napajanje Tagan 480W
Hladnjak za proc scyte ninja
Hladnjak za grafulju zalman vf700 ALcu led
HDD 160 GB HITACHI
Pržilica PIONNER
Monitor LG 19 incha, crt
evo i par sličica
Mašina po danu:
http://img213.imageshack.us/img213/7...03474yg.th.jpg
u mraku:
http://img213.imageshack.us/img213/3...03492eg.th.jpg
super izgleda:thumbup:
joj, sam da ti to napajanje ne zvizne dole sa stola
;D
ma neće...btw ti se baviš case moddingom, vidi kako je moje sređeno..ima i neonke na sebi...;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
nazalost ne bavim se case modingon onoliko koliko bi ja to htio. treba za to i novaca uvjek... ali imam nesto u glavi vec dugo i nadam se da cu uskoro i realizirat to.
inace konfa ti je za prste oblizat :) sad se samo ceka dry ice :angel:
Mene strah uhvati pri pogledu na to .. a najgore od svega mi je pomisao kak zaspat uz to .. zamisli da oces jednu noc ne zgasit komp (skidas nes velko)
:eek:
prije bi u disku zaspo
pa okreneš glavu na drugu stranu;) meni je recimo moja kanta 20 cm
od glave dok spavam i "buka" i svjetlost mi uopće ne smetaju!
Ovaj ninja je ogroman...
Bas primjetih!!!= Citat =:
Izvorno postao gog
Zanima me kako to legne na plocu uz recimo Zalmanov pasivac za NB...brijem da bez pile i cekica tesko!
Zavisi di ti je NB, meni je nb na takvom mjestu da mi smeta za graf karticu...
tako je i meni imao sam onaj zalmanov plavi pasivac dok je bilo u kućištu gdje mi je vent puhao po njemu i morao sam pilit...****** nije problem ako želiš da bolje ide= Citat =:
Izvorno postao gog
...koliko novaca...= Citat =:
Izvorno postao cyber
Nisam znao da i ovo ima :D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
U nas bi ovo doslo nekih 2000 KM, a sad neam pojma kod Vas, mi smo divlja drzava pa je sve divlje