Mislim da su te odyebali po defaultu. ;D
Printable View
Mislim da su te odyebali po defaultu. ;D
Pa,hebiga,nemoguće.Ja sam imao sve postavke u mobu (izgleda da smo ga kupili u isto vrijeme),ali meni nije radio VL.Doduše,mogao se spojiti,ali ono što je bilo prikazano sličilo je hijeroglifima.Negdje odmah iza Nove su to riješili.Još sam ih napao da kako ih nije stid prodavati mob koji nije u stanju koristiti zadnje blagodati WAPa.Oni se ispričavali,umalo mi nisu odojak kupili.:spin: Čini mi se da su neki ljudi imali sličnih problema i kad se pojavila 6680.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ne kužim, meni je radilo. A sad su mi na N70 hijeroglifi.
Ma evo, sad se ne sježam jeli netko veš postao, u svakom slučaju radi i bez UMTS-a
Treba u Real Playeru pod advaced settings ručno naštimati bandwidth i to za EGPRS treba staviti 80 kbps, jer je po defaultu naštimano na 40 ili 50. OVo radi na N70, sad za prijašnje modele može osdtupati.
Ja nemam UMTS signal, ali ništa nisam morao postavljati (6680)
Meni je guba pogledat vijesti i vrijeme koje su stavili od HRTa
HRT-a? Kako? Di?
Daj link pliz. (rtsp://)
imaš pod audio video na VFL
Ne postoji jedan link nego je za svaki dnevnik ili vijesti drugi (jer su to snimke)
Ma nerdi mi VFL na N70. Na RTL sam se uspio spojit jer je Dark postao URL od stranice= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
, to je od rtl-a, a ako možeš nać od HTV-a daj.Code:rtsp://umts.vip.hr/rtpencoder/tv.sdp
Za jučerašnje vijesti u 19:30 (manja kvaliteta):
Code:rtsp://212.91.99.34:554/public/hr_994_vijesti/vijesti_low_12152853_vijesti-08112005-1930.3gp?A11315290260012187242B
To lave. :thumbup: Svaka ti dala ;D
Dobro, prošao je 20.11. Sad me zanima, pošto na mom N70 VL ne radi, koliko košta gledanje RTL-a?
pa sta nije besplatno do 01.12.2005.
Ja sam shvatio do 20.11.
Još bolje ako je do prvog.
Do 20.11.
Od ponedjeljka nemogu nigdje naći link za TV (samo vijesti, spotovi..., ali TV uživo nema)
btw. uAustriji Telekom austria ima besplatno streamanje programa ORF1 i ORF2 (javna televizija, kao što je HRT) do 31.1.2006. pa sam mislio da će i tu tako biti...
ma 3G je djabe do 1.12.
meni je isto nestao link ali jos 18.
Znači, u pripremi su tarife. Biće ziher 10 kuna za 5 minuta. Ma lupam bez veze. Ali me to ni ne yebe previše jer od danas je vipova kartica kod mene prošlost.
kakve tarife. vjerojatno je puko RTL jer svi samo gledaju to.
Meni i dalje radi radi ali ne preko linka jer ga nema.
Nekako mi je bliže da će se ovaj besplatan period produžiti.
I ja mislim da će se produžiti jer nema smisla da je u Austriji besplatno ( a tamo već malo duže od nas imaju UMTS), a kod nas se naplaćuje.