I jedni i drugi imaju dosta neinformiranog osoblja. Ne znam kako može doći do toga...
Printable View
I jedni i drugi imaju dosta neinformiranog osoblja. Ne znam kako može doći do toga...
to me uopce ne cudi.
Niti mene...
a tamo je uvijek vrijedilo pravilo..... podobni a ne pametni
čast izuzecima kojih je nažalost malo!
Ovo pomalo postaje offtopic, ali moram još ovo reć.
Ima toga svugdje. Neznanje i neinformiranost, pa čak i nezainteresiranost za posao koji obavljaju im mogu oprostiti, ali ne mogu im oprostit kad nastupe s visine i ponašaju se kao da su popili svu pamet svijeta.
Trebali ste vidjeti tipa koji mi je prodao Nokiju 6630 prošle godine.
Nastupio je kao manadžer Airbusa kad uvaljuje avion naivnom predsjedniku Zimbabvea. A kad sam ga upitao (bez veze :evil: ) koja je verzija Symbiana na mobu, tip je rekao da to nije Symbian nego Nokia :retard: :drink: :creep:
evo pokupio sam danas broj tako da se i za mene ova prica sa tele2, zavrsava. u biti, tek pocinje :-))
i jos samo nes da kazem, doso doma, ubacio karticu otkucao pin, odabrao tele2 mrezu i sve super radi :)
Da. Tko bi rekao! ;)
i ja sam pokupio broj i sve radi super.
Meni je upravi stigao mail da mogu preuzeti svoj broj ;D Doduše, tko zna bi li stigao da im nisam slao mail u petak...
frend je rezervirao broj i dosa u petak po njega i guess what?! -zena kaze da taj broj vec netko koristi...!!! I onda se zalio i zvao sluzbu za korisnike i rekli su mu da ce dobit zlatni broj
Ja sam danas pokupio svoj zlatni broj... ;)
Još nisam niti otpakirao paketić... :)
Paketić? Kakav crni paketić?
Ma ono u čemu dobiješ SIM... Start paket... whatever... u VIP-u je to CD recimo...
Aha. Znači ne crni, već crveni. ;D
@dj velja
Bokte! A jesu se isprsili...
Ma za zlatne brojeve automatski ne dopušta sustav da ih se dodjeljuje, pa napiše da je broj zauzet, makar se upiše i ime onoga tko ga je rezervirao prilikom zahtjeva za broj (stvarno ne znam zašto ne dopušta), pa onda ovi s prodajnog mjesta moraju zvati službu, pročitat im tko traži broj i koji broj, pa onda oni daju dopuštenje i u sljedećem trenutku sustav dopusti dodjelu broja na serijski broj SIM kartice...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
da i ja sam skoro imao problema. prvo me zena 5 puta pitala dali sam to ja na osobnoj iskaznici, i dalje nije vjerovala da sam to ja pa sam joj pokazao vozacku. onda sam joj rekao da sam rezervirao zlatni broj nasto je nastala opca zbrka kod njih, valjda niko prije mene kod njih nije imao rezervirani broj? prodavaci u ducanu kako sam ih cuo su se nesto medjusobno prepirali,dogovarali ili sta li vec oko tog rezerviranog broja dali moze ili nemoze tako da sam vec pomislio da nista od toga. ali na svu srecu... dobro je ispalo.
Mislim da sam negdje vidio pitanje, ali ne i odgovor, pa ako nije problem... što je točno taj zlatni broj?
to ti je neki "jako dobar" broj npr 7777-777, 8888-888 ili tako nesto
ne vjerujem......... pa nisi ih došao opljačkat nego uzet svoj broj!
Ma zbunjeni su do ibera...
Ne znam koliko zarađuju prodajna mjesta po prodanom broju / sklopljenom ugovoru, ali mislim da im nije sad baš drago da su pristali na to da budu prodajno mjesto... stalno gužve, problemi... ;D
ima neko zlatni br da bi mi htio prepustiti nesto s devetkama. ak naravno nece iskoristiti.
i ja sam imao rezervirani broj, kažem imao jer su ga ovi prodali nekome drugome iako je broj bio rezerviran.
sad čekam da mi ponude nešto drugo slično, navodno je takvih slučajeva bilo još.
Moj broj je htio otkupiti prodavač na prodajnom mjestu kad ga je vidio... ;)
moj takodjer ;) ;)
pa jel ima netko tko je rezerviro da nece pa da meni prepusti..