Do sada sam Simpu koristio kao glavni broj a Vipme onako usput. Od sutra gasim Vipme jer mi ističe rok za bon i ostajem na Simpi i Tele2 Kao sporednom broju.
Printable View
Do sada sam Simpu koristio kao glavni broj a Vipme onako usput. Od sutra gasim Vipme jer mi ističe rok za bon i ostajem na Simpi i Tele2 Kao sporednom broju.
ma uzimam jos i tele 2.
ja cu imati samo tele2.sa vip-om i t-mobileom ne zelim imati posla nikad vise.:bunny: :throw: :skull: :crazy:
Ja sada imam VIP.Namjeravam se prebaciti na tele2,kupila sam start paket sa brojem,čuvam ga kod kuće.
Kada više ne budem imala kune na VIP-u,onda idem na tele2
ja idem danas uzeti telca2, zame i hanumu, i to na predpljata, eh pa če da vidimo! bio sam jučer ali nisu imali SE k300i...
ovo je bio dupli post, sorry....
ma neces nac k300, nemoj se nadat... barem ne u zagrebu... ja ga trazim u prepaidu i postpaidu i dolazi tek u srijedu... ako ipak uspijes nac, javi brzo di si ga naso... pardon na off-u
ja sam iz Pule.... pa se nadam da če ga dobiti kao što su rekli, ali ču svakako ti javiti!
Po nekom istraživanju 22% korisnika Vipa i T-mobilea će se pribacit na Tele2 - šta uopće nije loše i još da dobiju 70% budućih korisnika - brzo će sustić ostale.
Ja koristin sva 3 operatera - kod svakoga ima nešto, al je Tele2 definitivno najpovoljniji. Kad bi mora isključit neki od brojeva to bi bija T-mobile, jer su stvarno najškrtiji, a gadi mi se i ona njihova ružičasta boja logoa!
Čekam Božić, tada će mi trebati mob za T-mobile jer ovaj mi rikaje a Vipov C75 je tek mjesec dana star
...a koji mob imaš, da rikava...= Citat =:
Izvorno postao DadušPraskuš
ma i ja milimd a treba pričekat a ludost je "srljat ko guske u magli" sad na tele 2....= Citat =:
Izvorno postao Mraz
treba razmislit pričekat..iako mi zamamno zvuči tele 2
Kako god da bilo i što god da ova dva diva napravila, nikad neće moći biti u potpunosti jeftiniji od Tele2, jer je politika ovih da su uvijek jeftiniji.
u previlu nigdje nema naj jeftinijeg operatera nego je svaki jeftiniji u necemu.
Trenutno Tele2 je najjeftiniji. Ako isključimo VIP-ovu Easy promotivnu tarifu koju ako pak želiš koristiti moraš udovoljiti neke druge financijske uvjete.
ali zar nije onda opet skuplje kad zovem na 098?? ili 091??? a njih je ipak puno puno više...kod mene u DU niko živ ne prelazi na 095 a u Osijeku sad kad sam bio lol! svi ko mutavi prelazi(što bi se moglo puno reć o čovjekovoj psihi...ljudi u OS su puno siromašniji i gledaju na svaku kunu...za razliku od gospara iz DBKa)
...nije ako zoveš samo jednu osobu - jer za svakog je nešto povoljno...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ljudi ja još malo prelazim na tele2
bus nas zval da svi zajedno proslavimo to?
:D
...;D , pa može platit piće kad dođe na INFO :)...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Stvarno nevjerojatno... Koliko je ljudi samo kukalo i psovalo ovo dvoje operatera svih ovih godina i na sami spomen novog operatera skoro svi su govorili kako će preći i kako više ne misle plaćati ovolike novce VIP-u i T-u. A sad kad je konkurencija napokon stigla svi se hvataju one "pa nitko mi nije na toj mreži". Pa kako bi i bila kad nitko nema onu stvar da napravi taj korak. Kao da ćete propasti ako ćete više plaćati pozive prema mreži u kojoj ste sada, a puno manje u usporedbu ako sad zovete iz mreže u neku drugu. Zar onda niste znali da će biti takva situacija ili se govorilo o prelasku u slučaju ako pozivi budu gratis?
LOL kaj sam saznao - frend od starog je prvi dan prešo na tele2 i odjavio je sve drugo, baš kak je friški napiso - neće više ni kune dat ovima, pa makar morao čekat da se popravi stanje s signalom i makar više love trošio na međumrežne pozive... uglavnom nazvali njega iz T-mobile-a par dana nakon što je odjavio broj. Pa pitaju oni njega zašto je on otišo, šta mu ne odgovara, da ima još i neke bodove skupljene i bla-bla, a on im sve lijepo objasni zašto je otišo, da mu idu na q i sl. A oni i dalje njega nagovarali da se vrati, da ima bodove i slično... a on ipak neće... na kraju su mu rekli da će mu poslat neke poklone, ak on nema niš protiv, majce, kape, kišobran i slično, a on naravno veli - šaljite, aj bok. ;D Ma LOL totalni! ;D
morat ću i ja to probat lol baš mi treba kišobran;D
evo ja sam uzeo telca na pretplatu, kao što sam i rekao. mislio sam pričekati do kraja ugovora s t-mobilom(kraj god.), ali nisam izdrzao jer mi je riknuo mob, tak da sam spojio ugodno s korisnim. nadam se da tele nebude iznevjerilo ljude nakon 1.1.
E, šit. Totalni. A ja u petak naručio majicu sa kapuljačom. Baš sam mogao nazvati i isto reći, pa kad se ponude za poklone, onda se kao predomisliti. :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy