Ni meni. Isto več par dana.
Printable View
Ni meni. Isto več par dana.
evo i meni ne radi
Ajde, dajte radije javljajte ako promjetite kakve promjene, a ne da svatko ostavi post "ne radi ni meni"...
iskreno mi nije jasno što se dešava s quick replyjem, ne radi već nekoliko dana i stvarno ne mogu dokučiti zašto... e pa eto, isključio sam isti pa ćemo na staromodni način replyat... odnosno, vezano je za AJAX funkcije koje su uveli i sad te skripte iz nepoznatog razloga rade probleme... pa dok ne skužim neko rješenje, bit ćemo neko vrijeme bez quick funkcija i opcija.
javite sada ako bude još problema s nečim
= Citat =:
Izvorno postao zappan
Evo meni nema mogucnosti da postam, ako hocu post dati moram preko quote i to je to....
Ima li kakve m,ogucnosti u popravku ili na cekanju rjesavanja problema...
Zar nemaš http://img345.imageshack.us/img345/9482/reply2fs.gif na dnu stranice???= Citat =:
Izvorno postao exotica
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ma ne da nemam to nego nemam onaj prozor di pises tekst.
Eto sada moram preko QUOTE ici da pi napisao post.
Znaci meni fali Post Reply i onaj prozor di pises tekst...
Ovo je katastrofa koda sam baniran...
da i ja nemam onaj prozorcic za brzi odgovor,neznam zasto,ovo je dosadno stalno ici na post reply
ja sam do prije 2 sata imao quick reply a sad nemam!
Napisao si da imaš taj gumb, a onda napišeš da ti fali "Post Reply"... Jednostavno je samo maknut Quick Reply prozor i zdravo... Do daljnjega.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Ove dodatne aplikacije koje su instalirane ruse FORUM :evil: :evil:= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Hebiga mislim !!!!!.... se blizi AMARGEDON Cafe.Mobile !!!!!!
Sto ste toliko napali na taj Quick Reply!
Pa ja ne znam niti gdje se nalazi ta opcija niti sam ju ikada koristio!
Da ukinemo to za stalno mozda bi kvaliteta postova porasla za koji postotak, ovako je olaksano postanje nepotrebnih upadica, poput ovoga:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21058 :thumbup:
ma bimbi, nebi bas... onaj tko pise gluposti pisat ce ih i dalje.
i meni qucik reply puno olaksava stvari, isto kao i quick edit kojeg isto trenutno nema. a osim toga, stedi se i promet i vrijeme jer kad se ide na full post reply ili full edit onda opet ucitava cijelu stranicu.
tako da sam definitivno protiv ukidanja te opcija iako vjerujem da je rjec samo o tehnickom problemu :comp: :rolleyes: :thumbup: :licklips:
;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
E stari...ti si mene preozbiljno dozivio!
Naravno da nisam mislio da ukinemo QR na forumu! Samo sam cinik u dusi pa sam nastupio na taj nacin!
Uostalom nisam ja mjerilo foruma...to sto ja ne koristim Quick Reply ne znaci da ostalima treba biti na raspolaganju! Uostalom ja uvijek pisem podulje postove, pa mi QR ne igra neku ulogu. :comp:
...e,to sam primjetio ;) ...samo je ovaj bio dosta kratak...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Ja imam samo Quote,nemam post reply???? :confused: Daj da netko to sredi vec jednom
Evo, već 24 sata se ne mogu spojiti na forum preko Mozila firefoxa, pa koristim spori Internet Explorer.
Možete li to riješiti?
...ja sam se uspio spojit danas oko 13h...
Evo, već drugi dan ne mogu (opet) postaviti smajlija u post. Mislio sam da je do moga kompa, ali na forumu hr radi normalno.
Još jedno pitanje, kad idem na Pretraživač, zašto mi ne otvori samo mali prozorčić u kojeg trebam upisati traženi pojam, nego mi otvara (mislim da se zove) Napredno pretraživanje, tj. čitavu novu stranicu?
1) smajlij: meni radi TM= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
iliti, ne znam zašto kod tebe ne radi... pregledaj si opcije browsera i korisničke opcije na forumu..
2) pretraživač - klikni na trokutić a ne na riječ
Meni radi i kada stisnem na riječ. Možda ti se JS ne učita do kraja pa zato ne radi. Koji brower koristiš?
Mozillu. Ne znam zašto neće. BTW, nemam nikakav trokutić do onoga Pretraži.
EDIT-izgleda da mi je do Mozille. Evo s IE radi kak vurica!:thumbup:
Prijedlog: pokušaj u Tools > Options > Privacy izbrisati sve one unose u history, cache, cookies i ostalo... Imao sam sličnih problema sa FF-om, pa bi nakon toga sve šljakalo...
..."Mobyy" očisti Cookise i Cashe u Firefoxu... meni je to pomoglo kad sam imao sličan problem..
Dečki, hvala vam.
Upravo sam skinuo novu verziju FF-a (prethodnu sam izbrisao, ver 1.0.7).