Jok, nisam. Ne znam zašto bih. A ni ne bih se sjetio takvo što.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Printable View
Jok, nisam. Ne znam zašto bih. A ni ne bih se sjetio takvo što.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kupljeno isprobano -FENOMENALNO
Evo sad ću vam reći jednu stvar, koju vidim je samo jedan uvidio od svih vas...
ASUS se zasniva na tome da kupi seriju jednih pržilica, malo ih doradi izgledom i prodaje...
ASUS je prije kupovao LiteON pržilice, no nakon izlaska 110D, on je otkupio pola pioneer pržilica i prodaje ih pod imenom ASUS...
E sad, ja sam donedavno imao Pioneer, i naravno 110 je loš... mnogo je bolji bio 109, no nema ga i prodaji. 110 mi nije čitao neke dvde..
i sad si ja kontam, ajd da vidim šta je to asus napravio, i zamislite osim što je snizio cijenu svojih pržilica na 350 kuna (computer-centar), on ih daje u retail pakiranju sa dosta opreme.
Stvar je da je ASUS napravio pogodak, i po meni je zasad najbolja dvd pržilica koju sam imao... mogu definitivno reći da je brzine kao 110 , a podržava sve kao 109...
3 pržilice sam već kupio i sve su potpuno istih specifikacija (kupio za prijatelje)
i sve fenomenalno rade...
Da bi dokazao tvrdnju da su sve asusice zapravo pioneeri, možete bez problema, kao što i asus crew kaže upgradeati asus pržilicu sa pionerovim firmwareom, kao što sam ja učinio...
i dalje je to asus pržilica ali sa revizijom 1.37 (default 1.22) radi još i bolje!
Zato sad se pokrijte ušima, i nek se pokrije onaj koji je otvorio ovu banalnu anketu... i svi oni koji su glasali za pioneera...
da znate da ASUS košta jeftinije i da dobijete bolje pakovanje, dobro bi razmislili....
I još da nadodam, asus ima dvd-ram opciju, koja meni radi bolje nego što LG radi (on je dosad imao jedini) a to je da kad ripate nešto sa TVa direktno snimate na DVD u realnom vremenu...
ASUS uzmi, ove pioneerke se kvare ito chesto, samo pogledaj ove postove ispod koje su probleme imali ljudi sa pioneerkom, i ja imam 110, imao sam problema ali je bio kriv ona bill gates debilčina looda, ali o billu deb ilu drugi put
ai kropmpirko ti kaze ASUS, a i ja mislim da je bolje jer ove pioneer imaju nesto u sebi sto ih tjera de se pokvare
Složit ćete se samnom... nakon godinu dana, pred istek garancije, transfer rate dijagram je malo čudan...
zašto to niste rekli JUČER?????????????????? ili datum kad sam stavio anketu jer mi se 29:0 činilo dobro a sad me ovde sprdajete
Iskreno da ti kažem, da sam vidio tu temu, ali pogledaj koliko je stara... vjerojatno bi odgovorio, ali bila je u zastari...
po mome sve što nije na prvoj stranici je u zastari...
neznam djeco draga , ja imam pajonir a06 tak nesto, to je valjda kao 106ica , i przi sve bez problema , jedino bas nije keen on radit multisesn diskove , al nagovorio sam ju nekak.
i naravno zamejrka visoka nekompatabilnost - ono kaj je prije jednu minutu suksesfuli sprzio , ponekad ne zeli procitat.
e, kupio sam 200 onih DVDa bulk pak sa info sajma...
prvih 10 przio sa pioneerom i sve islo nekako usporeno....
sve ostale sprzio sa asusom, i svi odlicni... NIJEDAN LOS
Zanimljivo je sto dosad kontam, imam ga vec par mjeseci i nijedan DVD nije lose sprzio...
A dvdee sam kupovao prosjecne kvalitete, no glavno da nijedan ije upropastio i nije bilo da ijedan nije mogao prziti
U mene je moja 110 upropastila samo dva DVD-a, ali to nakon sto je s windowsom bilo nekoh poteškoća (dole Bill), ali kad sam popravio sve radi ko podmazano
Kako ja ne kupujem DVDove nego to meni stari donese, prolazilo je kod mene svih vrsta DvDova, sve sam mogao normalno prziti
Evo kao izuzetak, nekoliko mi se puta dogodilo da se izgasi komp, tj. samo se resetira iz cista mira, ali tijekom przenja, ne mislim da je do przilice, bude to nekad kad nista ne radim na kompu, ali eto tako potrefilo pa sam tu josh mozad 2-3 dvda upropastio
Ali ti ako hocesh nabavi Pioneer, ali mogucnost da cesh imati bugova s njom je velika
Da sam ja birao sebi koju przilicu uzeti, evo onda kad si temu postavio, uzeo bi pioneerku, ali kad sam vidio koliko ljudi ima s njom problema, promjenio sam mišljenje, ako me bude ova moje počela ovako zajefrkavati kao kolege s foruma, bit će joj kick amo, kick tamo i nabavit cu asus= Citat =:
Izvorno postao Hacker
imam pioneer dvr110d vec 2 mjeseca, nijedan dvd nije sjebala i od kad sam stavil fw 1.37, cita sve dvde i sve je u redu... budem kasnije vidio jel bude kakvih problema..
možda si ti jedan od sretnih koji nemaju s njom problema :D
...ti si onda veoma sretan, jer mene moja 110-ka hebe već mjesec i pol dana...= Citat =:
Izvorno postao Tom_Bill
ja imam nec i zasad je ok!
Kupi si Pajoneera. Ili, još bolje, kupi obje.
_____
no help from me, just chattin'
ja imam pioneera 110 i jako zadovoljan.
Ja sad neznam sta vam je, ali mnogi ne citaju postove koje sam ja napisao...
Pioneer i 110 i ASUS 1608P
te
Pioneer 110DBK i ASUS 160PS2
su potpuno identične pržilice koje je obje proizveo Pioneer.
Jedino je stvar u biosu pržilice.
ASUS je dodatno radio na svim pržilicama koje je kupio od pioneera i dao im dodatne mogućnosti te napravnio mnooogo bolji firmware, osim toga, ASUS je ponudio full bundle, tako da dobijete kutiju i original neru, i još par stvari uz pržilicu, a platite ju 70 kuna jeftinije...
I onda vi savjetujete nekoga da uzme pioneer...
Ja sam imao DVD przilicu Pioneer i DVD Rom Pioneer kupljeni u isto vrijeme prije godinu i pol i u isto vrijeme crkli. Stalno su neki erori se pojavljivali pola godine kod przilice i onda je crkla skroz. Trenutno su najbolje przilice NEC i LITE ON. Prije sam mislio da je Pioneer odlican ocito nije. Sad imam Lite On Przilicu i Rom i zadovoljan sam
sinoć je moja draga NEC 3520 pržilica kihnula... mojom krivicom. :-/ stavila sam (plavuša) u nju cd koji je bio malo napuknut na vanjskom rubu. nije trebalo ni sekundu i pržilica je eksplodirala, a cd se raspao na 100000 komadića. naravno nakon čišćenja ostataka, sirotica više ne radi :( :( sada sam u dilemi jer čitam ove vaše postove i stvarno ne znam šta da kupim??!!
pržilica mi je radila super, osim što je bila malo spora kod prženja običnih cd-a, i ponekad je sporo učitavala iste :( isto tako moram reći da je u 6 mj. neumornog prženja svega i svačega skurila svega 2 cd-a i to KVARK (ne znam zašto ali izgleda da samo kvarkove cd-e neće :) )
sada sam u dilemi. ne znam da li da kupim opet istu ili da kupim ASUS... zapravo možda se ovo moje čudo da popravit, pa ne trebam novu... ne znam... H E L P !!!
Kupi ASUS pržilicu... A što se tiče Kvark cdova, nije kriva tvoja pržilica nego ljudi koji ih proizvode (CDe)
Ako nisi otvarala probaj se na garanciju izvuci!
Kupi ASUS pržilicu,ja sam ga kupila i zadovoljna sam,po Krompirkovom prijedlogu ;)
ništa od garancije. nisam otvarala komp ali je kupljen u sloveniji i na crnjaka dofuran u hrv :(
irena... di si kupila ASUS, koliko para???? išla bi ju danas odmah piknuti... postajem pomalo nervozna bez pržilice :-/
(ovisnik :comp: )
www.nabava.net i deri!
bolja ti je prva!!!!